Dog.bg Форуми : Глутница кучета разкъса възрастен мъж

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (83 Страници) +
  • « Първа
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Глутница кучета разкъса възрастен мъж Оцени темата: ***-- 4 Гласове

#161 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 01 April 2012 - 12:21 AM

Показване на мнениетоFuria_S, в 01 April 2012 - 12:14 AM, написа:

От тук нататък на фона на държавите, пострадали от "кастрирай-върни" какво видях.

Никоя държава не е пострадала от кастрирай и върни.
Остава да чуя как кастрацията създава свръхпопулация. И някакви да се опитват да ми обясняват, че преди 10 години, когато нямаше никакво кастрирай и върни, а кучетата се избиваха с лопати в Зоомилосърдие, съм живяла в паралелна реалност. Че тогава не е имало кучета, пък сега, видиш ли, от кастриране се намножили.
Не е толкова трудно да се разсъждава логично, опитай.

#162 Потребителят е офлайн   zangievkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 01 April 2012 - 12:23 AM

Показване на мнениетоFuria_S, в 31 March 2012 - 11:40 PM, написа:

Показване на мнениетоagalina, в 31 March 2012 - 09:25 PM, написа:

Показване на мнениетоFuria_S, в 31 March 2012 - 09:13 PM, написа:

agalina
Човек, в Турция в Анталия все едно не бях с куче и не им видях в тоя град голямата псевдо-фукня?

Коя точно псевдо-фукня ?За кастрациите ли? Разкажи, моля

Нямат в Турция, Испания, Португалия и Гърция действаща програма "Кастрирай-върни" по този начин, по който я представяте в идеала си.

И не ми е забавно от този факт.
Писъци на зоо-шизофриниците относно "ВИЕЕЕЕ НЕ ОБИЧАТЕЕЕЕ КУЧЕНЦА, ИЗРОДИ" в интерес на истината омръзнаха не само на мен лично, но и на цялото ни общество. А точно това е страшното... Защото в един момент всяко едно действие ще предизвика такоооова противодействие, че мамата ще им жална на горките животни.

Знаеш ли че моя позната опонетка и фенка на кастрирай върни и подхранващата е с 4 породисти кучета, 3 от които са питбули и най-големия бил воден на бой?
Честно ти казвам, аз онемях когато разбрах как въпросната дама хем кокали на улицата разхвърля хем на бой си е водила животното. Това за мен е абсолютен показател на глутницезащитник. Двойни стандарти. Не казвам че всички са такива, но бях потресена от този факт....

Само едно немога да разбера!
За вас явно всички хора който не желаят убйства на животни и не желаят да гледат садистично хирургичните способности на някой психопат върху животни са "зоо-шизофриниците" така ли????
А тези който искат да гледате мъртви кучета по улиците какви са за вас защото за мен са психопати и извратеняци!
И какво сега стана вие голяма логика вкарахте нерде боя с питбули нерде бездомните кучета и глутници?!
Искренно съжелявам за горките питбули на вашата позната!Това не е нормално и не е човешко но също така не е човешко и неконтролируемото ефтаназиране и размазването на бездомните кучета по-улиците!
Ако искате да се ядосвате и да санкционирате някой започнете от безотговорните стопани който всеки ден изхвърлят кучета на улиците и като приключите с тях отивате и почвате тези койот развъждат кучета като за световно за да изкарат някой лев и като им останат ги изритват на улицата.И с тях като свършите отивате при такива като вашата приятелка и мятате тях.И когато се оправите с всички тези нищожества може да се работи върху уличните кучета .И тогава програмата кастрирай и върни ще има полза
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.

All PIT BULLS -PLEASE FORGIVE THE HUMAN'S MISTAKAES

#163 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 01 April 2012 - 12:31 AM

Показване на мнениетоira67, в 31 March 2012 - 11:09 PM, написа:

И призив за спасяване на кучета на Тина в Малинова долина -това просто подигравка сьс тоят човечец който бере душа в болница.

Пак да се повторя, че нещо няма чуваемост:

Показване на мнениетоbushkata, в 31 March 2012 - 09:59 PM, написа:

Показване на мнениетоvalnata, в 31 March 2012 - 09:51 PM, написа:

Затова ли след инцидента имаше акция за спасяването на глутницата.

Да се извадят други кучета, които са в района. Други кучета - кастрирани, ваксинирани, обезпаразитени, с паспорти - водещи се на еди кой си. Не спекулирай, ако обичаш!
Които ще заминат по направление, защото екото, което не си е свършило работата в района, като не е хванало дивите кучета, сега ще си измие ръцете като прочисти целия район (макар да се съмнявам дълбоко, че точно тези, за които се говори, че са участвали в инцидента ще бъдат уловени изобщо). Без грам мисъл, че утре, точно на това място - ще има още толкова кучета. Чисто нови, диви и нехващаеми. И няма да ги донесат тия, дето хранят сега кучетата там.

То в цялата тема няма чуваемост, ма на мен ми писна едно и също да пиша. Та затова само за това си повтарям. Макар да знам, че ще се повтаря тоя рефрен мнооого време "а тогав, като наръфаха човека - кучкарите акция направиха да ги приберат".
Да приберат ДРУГИ кучета.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#164 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 01 April 2012 - 12:33 AM

Показване на мнениетоFuria_S, в 31 March 2012 - 09:40 PM, написа:

Показване на мнениетоagalina, в 31 March 2012 - 09:25 PM, написа:

Показване на мнениетоFuria_S, в 31 March 2012 - 09:13 PM, написа:

agalina
Човек, в Турция в Анталия все едно не бях с куче и не им видях в тоя град голямата псевдо-фукня?

Коя точно псевдо-фукня ?За кастрациите ли? Разкажи, моля

Нямат в Турция, Испания, Португалия и Гърция действаща програма "Кастрирай-върни" по този начин, по който я представяте в идеала си.
Аз не знам представите за идеал какви са и защо ми пишеш в множествено число ,но е факт , че другаде се получава. просто иди в Неапол или в Истанбул, или на Родос примерно и виж дали има, и колко са маркирани заради кастрация животни по улиците . И дали има истерии там.Какво ти казала ЕЖК не е добър аргумент..
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#165 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 01 April 2012 - 01:04 AM

Показване на мнениетоmil_, в 31 March 2012 - 10:21 PM, написа:

От тук нататък на фона на държавите, пострадали от "кастрирай-върни" какво видях.

Остава да чуя как кастрацията създава свръхпопулация. И някакви да се опитват да ми обясняват, че преди 10 години, когато нямаше никакво кастрирай и върни, а кучетата се избиваха с лопати в Зоомилосърдие, съм живяла в паралелна реалност. Че тогава не е имало кучета, пък сега, видиш ли, от кастриране се намножили.
не просто се избиваха.беше ударно!
В безвремието софиянски, ден след ден от базата на Зоомилосърдие излизаха камионите с мъртви кучета -открити .бяха с връх от мъртви животни .Виждала съм го с очите си.Броили сме ги на всяка кола...Купища трупове.Концлагер
На кого и как точно помогна това?

.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#166 Потребителят е офлайн   zangievkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 April 2012 - 01:11 AM

Показване на мнениетоagalina, в 01 April 2012 - 01:04 AM, написа:

Показване на мнениетоmil_, в 31 March 2012 - 10:21 PM, написа:

не просто се избиваха.беше ударно!
В безвремието софиянски, ден след ден от базата на Зоомилосърдие излизаха камионите с мъртви кучета -открити .бяха с връх от мъртви животни .Виждала съм го с очите си.Броили сме ги на всяка кола...Купища трупове.Концлагер
На кого и как точно помогна това?

.

:ba_025: :ba_025: :ba_025: :ba_025: :ba_025:
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.

#167 Потребителят е офлайн   Zonker Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 April 2012 - 03:37 AM

http://blogs.wsj.com...nios-pet-court/

... the city of 1.3 million, where more than 3,000 residents annually are bitten by dogs and more than 150,000 stray dogs roam city streets on any given day.
User's Signature

Early this morning, when you knocked upon my door, I said "Hello, Satan. I believe it's time to go!"

#168 Потребителят е офлайн   PHILIPOPOLIS Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:irish wolfhounds
Публикувано: 01 April 2012 - 08:29 AM

В предаването на Милен Цветков- гледах за горещата тема;'нов конфликт между улични кучета и техната жертва-човек, НО; ПРЕЗ ЦЯЛОТО ПРЕДАВАНЕ АЗ НЕ ВИДЯХ НИТО ЧОВЕКА НИТО СЪЩИТЕ КУЧЕТА!!!! 2 ТЕ СТРАНИ НА КОНКФЛИКТА НЕ ГИ БЯХА СНИМАЛИ ВЪОБЩЕ-НЯМАШЕ ГИ - САМО НЯКАКВИ РЕПОРТЕРИ СЕ ПЛЮНЧЕХА!!!!
е какво предаване правим - когато ги няма 2 те страни ,,,,,Лъжи,,
User's Signature

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS -IRISHWOLFHOUND KENNEL /BG

#169 Потребителят е офлайн   parcheka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Чехословашки вълчак

Публикувано: 01 April 2012 - 10:50 AM

Темата стана като парламент-всички говорят никой никого не слуша (чете по-скоро)
И двете страни са прави. Принципно и аз съм против да се хранят кучета пред блоковете.Всички тук се занимаваме с кучета и е леко казано несериозно да се казва,че "те не си бранели територията"
Примери много.И аз лично имам такива,но не се смятам да пълня темата.
От друга страна след като има кучета трябва да има някакво разумно решение за овладяване на популацията.Всички давате примери,само ние не сме за такъв,уви

#170 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 01 April 2012 - 11:26 AM

А като наложат забраната и хората спрат да ги хранят и като освирепеят от глад и добрите кучовци ,за които се грижат хората какво правим?Така върти ми се из главата та да Ви питам.....
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#171 Потребителят е офлайн   dikari Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 01 April 2012 - 12:06 PM

Сега от 13 ч. по канал 3 пресконференция на НПОта за проблема с бездомните кучета.
User's Signature

Качена снимка

#172 Guest_wolves_*

• Група: Гости

Публикувано: 01 April 2012 - 12:07 PM

Абе кво толкова ревете, годишно няма и 5 смъртни случая вследтсвие на атаки от кучета.
Къде е проблемът?!
От друга страна населението на планетата нараства, (макар в Европа, в частност и в България да има демогравски срив), за това считам че това е един похвален и атрактивен, макар и твърде неефективен начин
за ограничаване населението на планетата.

Последното изречение е изтрито, няма нужда от подобен тон.
Мод.

#173 Потребителят е офлайн   ira67 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 April 2012 - 12:28 PM

http://www.vesti.bg/...=40&oid=4693291

#174 Потребителят е офлайн   dikari Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 01 April 2012 - 12:45 PM

Пълна лъжа, глутницата се е изпокрила и е нехващаема, хващат каквото видят по пътя, за да се отчетат.Те си седят в бусовете и чакат глутницата да се появи. След 1 месец пак ще има такава тема.
User's Signature

Качена снимка

#175 Потребителят е офлайн   valnata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 April 2012 - 12:46 PM

ОП "Екоровновесие" ще публикува в следващите дни информация за осиновителите, които са взели кучета от приютите, а е установено, че тези животни са пуснати отново на улицата и някои от тях са в квартални глутници.

По думите на кмета тези "осиновители" възпрепятстват и работата на ловните екипи, които са повикани по сигнал за агресивно поведение от осиновените кучета,които всъщност са на улицата
:ab_041: Как искате да се работи..

#176 Потребителят е офлайн   Danyto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 April 2012 - 12:47 PM

Показване на мнениетоira67, в 01 April 2012 - 11:28 AM, написа:

Точно щях да залепя същия линк...
Но ще лепна само този цитат от статията, за да се успокоят вс истерички и малоумнички....Дано сега се поуспокоите, ще бъдете отмъстени....

"Заловените животни са настанени в приюта в кв. "Сеславци" и след спазване на процедурата ще се пристъпи към евтаназирането им."

Само дето съм на 100% сигурна, че ще заминат кучета дето никому нищо не са сторили...ама пусто да ви запушат устите, а и да ви напълнят душите с кръв, че сте се овълчили повече от глутниците.... :zz_020:

#177 Потребителят е офлайн   ironic_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 April 2012 - 12:48 PM

Показване на мнениетоShiBumi_GirL, в 01 April 2012 - 09:26 AM, написа:

А като наложат забраната и хората спрат да ги хранят и като освирепеят от глад и добрите кучовци ,за които се грижат хората какво правим?Така върти ми се из главата та да Ви питам.....

Гладни няма да останат - според мен не подхранващите са основното препитание на кучетата, а боклуците, които са навсякъде. :dh_188:
User's Signature

Качена снимка

#178 Потребителят е офлайн   greeneyed Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 April 2012 - 12:49 PM

Омръзна ми!
http://www.webcafe.bg/id_1132645992
Защо все откъм края се захващат нещата?
Не можеш да изловиш толкова кучета , колкото някои може да развъди!
Не може след всеки развъждач да върви по един екип от ловци и/или кучезащитници и да събира.

В този форум колега форумец разказваше как ловните дружинки в неговия район се хвалели с 200-тина животни кучешки "приплод."
Bсеки ден се изсипват стотици обяви за търсене на женси и мъжки за партньори за развъждане.

ПРЕДЛАГАМ ПЯСЪЧЕН МОПС И БЯЛО ЧАУ - ЧАУ ЗА РАЗПЛОД
Анди е на две години и си търси приятелка с цел разплод.
Предлагам за разплод мъжки джак ръсел териер внесен от чужбина, доказан баща,
Мъжки амстаф териер на почти 3 години, си търси приятелка за създаване на поколение

И така до безкрай !

И ако някой е забравил, или пък е толкова млад , че не си спомня, проблемът с кучетата стана проблем , когато развъждането стана средство за печалба. И изведнъж нашенските си обикновени кучета станаха пУмяри . Ако не е специално вносно от н-am къде си , или ако не може да мине за породисто - хайде на боклука!

Познавам хора , хранещи уличните , и НИКOЙ от тези хора не е развъдил макар и едно куче. Но някак си хранещите са виновни.
Е не може нормален човек да говори такива глупости.
Kолкото и да храниш едно куче , най-мнoгoто да го направиш дебело. Не можеш да го направиш на 5 кучета. От храна не става.

#179 Потребителят е офлайн   zangievkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 April 2012 - 01:25 PM

"Заловените животни са настанени в приюта в кв. "Сеславци" и след спазване на процедурата ще се пристъпи към евтаназирането им."

Moже ли някой по-запознат да ми разясни каква е процедурата???Не трябва ли някой да ги оцени тези животни кое агресивно кое не ???
User's Signature

#180 Потребителят е офлайн   valnata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 April 2012 - 01:33 PM

Мисля, че трябва и предполагам някой ще ги 'оцени", само че на хартия.

• (83 Страници) +
  • « Първа
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни