Глутница кучета разкъса възрастен мъж
Публикувано: 07 April 2012 - 09:22 AM
bushkata, в 06 April 2012 - 10:24 PM, написа:
Подигравам се на безсилието ти и начина, който намери - да драматизираш, за да получиш овации и да отвличаш вниманието от същинския проблем. Метода ти е долен. Съжалявам за силната дума, но това което правиш е много грозно.
За съжаление, това е често ползван метод, от изроди като Карбовски например. Или журналистка, която задава въпроси на майката на жертвата, които нямат общо със случая, с цел да я накара да се разплаче пред камерата. Тогава си е свършила работата добре.
Напипала си начина.
Преди доста страници и предложих на Фурията да кандидатства за работа в bTV, но и Карбовски е идея! Само тя помага да хора, само тя!

Дарк 07.10.1998- 08.02.2010 /// Ата 07.10.1998- 26.07.2011
Тичайте волни, мили мои кученца...
Публикувано: 07 April 2012 - 10:25 AM
bushkata, в 07 April 2012 - 01:43 AM, написа:
Айде на бас!

Тая новина не съм я търсил в нета спецялно. Роднини на нахапаното дете ми казаха

Публикувано: 07 April 2012 - 10:26 AM
Furia_S, в 06 April 2012 - 07:55 PM, написа:
Днес в Мола на Стамболийски ми се случила следното.
- Маме! Къде да излязала на горе? Кое копче да натисна, маме?
Жена на възрастта на баба ми, изгубена и уплашена посред мола.
...
- Маме, ти и копче в асансьора ли ще натиснеш? Настъпвай само средата на асансьора, надявам се да не ме удари, защото много ме боли.
......
- А тези таксита дали ще ме вземат? Аз си имам едно любимо такси, те не ми отказват. Маме... Страх ме е от тази въртящата се врата. По Коледата паднах и си счупих рамото... Не може ли да минем през друг вход?
....
- Благодаря ти, нали няма да ме дадеш на кучетата?
ама нея колкото я е страх от кучетата, толкова я е страх , че ще я ДАДЕШ на кучетата.
T.е. и от теб я е страх.
И какво доказва това?
Известно е , че хората с разни психически проблеми имат и повече страхове.
Нали не ти минава и през ум да дадеш някопго на каквито и да е зверове, за да бъде изяден? И все пак някого го е страх ОТ ТЕБ!
Публикувано: 07 April 2012 - 11:38 AM
Фурия, жено, моля те спри се! Изведи си кучето на разходка в парка, виж какво хубаво време е. Пий едно кафе с приятелки, избистри си мислите, и ако накрая стигнеш до нещо смислено и конструктивно - ела и го кажи тук. Но моля те, спри сега, защото както си я подкарала, сигурна съм че си способна още 35 страници да напълниш с глупостите си. Отдавна звучиш като изтъркана грамофонна плоча. От създаването на темата я чета (без да пиша в нея), но никъде не видях да предложиш нещо смислено и изпълнимо. Тук е България, а какво е в Испания, Гърция, Украйна, Мадагаскар, Ала-бала, Бля-бля и всички останали държави по които си компетентна - ми разбери, че там е еди как си, а тук е така. Хората по света са решили какво и как да го направят, тук е ясно защо не се получава (няма да повтарям казани вече неща).
Като си изясниш какво точно искаш, какво защитаваш и отричаш - ела и го напиши в три конкретни изречения. И не слагай във всяко второ изречение измисления от теб термин глутницонезнамсикаквоси.Знаеш ли и аз колко случки мога да разкажа, в които просто присъства думата куче, но тия случки нямат пряка връзка с темата? Вместо да се чудиш как да си изсмукваш ежедневно от пръстите нещо, с което да заинтригуваш хората тук, помисли с какво наистина би могла.... не е това начина, по който го правиш до момента, и ти го казаха вече.
Хич не почвай сега да ми отговаряш и да ми вадиш от 9 кладенеца вода с тъпите ти "аргументи", защото това е първото и последно мое писане в тая тема и нямам намерение да ти отговарям от тук нататък.
Вместо тая тема да послужи за конструктивен диалог, ти Фурия само вееш вятър по страниците. И не е луд оня който яде баницата, я оня който му я дава. Не знам защо драги потребители продължавате да имате нерви да отговаряте на тая жена.
Публикувано: 07 April 2012 - 12:11 PM
Furia_S, в 06 April 2012 - 10:40 PM, написа:
zorozz, в 06 April 2012 - 09:33 PM, написа:
Престанете да плюете българина.
Айде стига с това плюене.
Прекратете това показно гадно плюене по родителите си.
БЪЛГАРИНА НЕ Е ЛОШ ЧОВЕК. Колкото и да ви се ще. Деца. Разбирам ви, разбирам ви и вашите гнусните похвати, но проумейте че ви ги разбират и другите четящите тук... И докато надменно плюете върху мен (примерно) хората си правят изводите относно вас.
Просто спрете, всичко има определени граници.
Ха, слушай мила, не плюя българина, а констатирам факти(прочети малко българска история, ако можеш да четеш).И не говоря за родителите ни а за теб ,мен и всички останали, които се водим българи.500 години робство от една горда нация и народ със съзнание са създали такова недоносче като нас.И ако нашите прадеди можеха да ни видят, сигурно щяха да ни убият с камъни.На властта и е толкова удобно тъпия народ да се кара за кучетата, а те да си правят каквопто си искат.Ама такива като теб, заровили глава в пясъка ни докараха до тук.Жалка си
Публикувано: 07 April 2012 - 12:16 PM
Публикувано: 07 April 2012 - 12:33 PM
И докато някой си пишат едни и същи гпупости и квалифицират хората ,които работят,като глутнезащитници -бездмоните кучета няма да намаляват,напротив ще се увеличават. Няма да се реши проблема, а ще се задълбочи,щото видите ли на нас ни е най готино да има глутници,ухапани деца,възрастни хора и т.н.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 07 April 2012 - 12:46 PM
Публикувано: 07 April 2012 - 03:13 PM
emilvr, в 06 April 2012 - 04:31 PM, написа:

Знам , че Кастраторките сте като попикано от Горбирон мушкато , и мойте съболезнования .

Какво мога да помогна ... единствено да разреша да почешете , некастрираното ми пикинезче по ушаците .
Ще те натъжа и разочаровам сигурно , но да ти кажа, че...
Първо нищо не си разбрал, както винаги.
Второ много смотано, глупаво и без желания ефект прозвуча Опита ти за остроумничене и язвен хумор.
Трето и не на последно място...Ми кат толко го сърби пекинезчо където и да било...заведи го на подходящия лекар

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.
Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.
Публикувано: 07 April 2012 - 04:19 PM
ноо ще ми мине до 1-2 дни

Фурия мисли абс. балансирано , не губете равновесие , залитате у лево.
Погледнете се шизофренично отстрани - темата е за крайни привърженици на кучешкият род , и разочаровани от хората .
От другата страна има хиляди хора които се борят за оцеляване , гледат деца , стари хора на 80г ,
едвам се оправяме и кучетата не са приоритет.
Който пише тук , явно има кампютар и е достатъчно интелигентен , НО не той е пътят истината и животът , просто има и други мнения , бъдете малко толерантни ...
Публикувано: 07 April 2012 - 04:28 PM

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.
Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.
Публикувано: 07 April 2012 - 04:41 PM
Забележителен законопроект. Кучетата първо ще се кастрират и ваксинират, а после убиват.
Чакаме "депата", търсят се избиватели.
Излизайте от джобовете!
Също така ще се разреши стрелбата за "предотвратяване на нападение от безстопанствени животни". Според някои всички кучета нападат, значи щом видят кучета, ще могат да стрелят с чиста съвест.
Пазете се от отстрел, граждани!
Публикувано: 07 April 2012 - 04:53 PM
emilvr, в 07 April 2012 - 03:19 PM, написа:
ноо ще ми мине до 1-2 дни

Фурия мисли абс. балансирано , не губете равновесие , залитате у лево.
Погледнете се шизофренично отстрани - темата е за крайни привърженици на кучешкият род , и разочаровани от хората .
От другата страна има хиляди хора които се борят за оцеляване , гледат деца , стари хора на 80г ,
едвам се оправяме и кучетата не са приоритет.
Който пише тук , явно има кампютар и е достатъчно интелигентен , НО не той е пътят истината и животът , просто има и други мнения , бъдете малко толерантни ...
Абе Враца, сега разбрах защо хората казват" Враца дето гарга не каца".Горкото пекинезче, не е случило на стопанин
Публикувано: 07 April 2012 - 04:56 PM
mil_, в 07 April 2012 - 03:41 PM, написа:
Забележителен законопроект. Кучетата първо ще се кастрират и ваксинират, а после убиват.
Чакаме "депата", търсят се избиватели.
Излизайте от джобовете!
Сега вече си дойдохме на думата "Здравей хитлеристка Българио".Като избием кучетата, с пенсионерите ли ще продължим или с циганите,или с нормалните граждани........
Публикувано: 07 April 2012 - 05:00 PM
Публикувано: 07 April 2012 - 05:07 PM
Не може всеки да е твое копие и да мисли всеки еднакво ... Пенсионерът ненормален ли е ?
Бе честно казано ... ненормален е

#680 Guest_gorbyron_*
Публикувано: 07 April 2012 - 05:09 PM
Относно Фурия. Според мен всичко си е и наред. Няма абсолютно никакви проблеми с психиката. Просто си имаше цел и смятам, че всеки нормално и здраво мислещ човек, ще отчете, че целта й е постигната. А именно, че така наречените "кучелюбци"-нпо, са една твърде лесно поддаваща се на манипулации "маса", която би могла да бъде използвана доста умело за задоволяване на всякакви амбиции... Имах усещането, че хората от нпо, се опитват да се покажат като едни много извисени в духовно отношение и великодушни индивиди. Имаше един лаф още от тоталитарните времена, че "вълкът козината си мени, но не и нрава си". Е, с отговорите към манипулациите на Фурия, се доказа, че считащите се за най-благородната прослойка в обществото ни, всъщност не сте такива, отговаряйки й всички така грубиянски, без да е засегнала (обидила) лично абсолютно никого... С тези си тотално сбъркани похвати с пристъпи към истерясване, няма как убедите мнозинството хора в "извисените" ви "идеали"... Също така, и насилническите и доноснически мерки, които предлагате да се прилагат спрямо хората и кучетата им, няма каквото и да било великодушие в тях...Малцинство да се опитва да налага нещо на мнозинството чрез заплахи за глобяване и не знам си какво още, не ми се струва най-удачната стратегия...