Dog.bg Форуми : Убити кучета и изхвърлени в река Искър край Брусен

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Убити кучета и изхвърлени в река Искър край Брусен Новина за коментар Оцени темата: -----

#1 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 30 March 2012 - 01:06 PM

Цитат

Убити кучета и изхвърлени в река Искър край Брусен. 22 убити кучета високата вода не успяла да ги отнесе. Повечето от тях обезглавени, други са горени!

СНИМКИ във Фейсбук.
Внимание! Снимките никак не са приятни!

Очаквам вълната от коментари, като по другата наболяла тема - новина.
Някой, който може да обезглави, гори и изхвърли в реката 22 кучета, се разхожда между нас.
Знаете популистките реплики - той е с теб в трамвая, той се усмихва на детето ти.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#2 Потребителят е офлайн   dikari Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 30 March 2012 - 01:10 PM

Да викнем екипите на БТВ и Ани Цолова, този човек довечера може да направи същото и с нас. Той е убивал, горил, обезглавявал, хладнокръвно събирал, има си място и възможности, и ресурс..Да разследва полицията случая и да открие извършителя. Не е пресилено да кажа, че в България има сериен убиец, следващата стъпка ще е към хора.
User's Signature

Качена снимка

#3 Потребителят е офлайн   zangievkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 30 March 2012 - 01:15 PM

Показване на мнениетоbushkata, в 30 March 2012 - 01:06 PM, написа:

Цитат

Убити кучета и изхвърлени в река Искър край Брусен. 22 убити кучета високата вода не успяла да ги отнесе. Повечето от тях обезглавени, други са горени!

СНИМКИ във Фейсбук.
Внимание! Снимките никак не са приятни!

Очаквам вълната от коментари, като по другата наболяла тема - новина.
Някой, който може да обезглави, гори и изхвърли в реката 22 кучета, се разхожда между нас.
Знаете популистките реплики - той е с теб в трамвая, той се усмихва на детето ти.

Е браво направо супер ,точно това казах и в по предния си пост ,че единственото което ще стане е че, ненормалниците още повече ще станат моля ви викнете някоя медия!Аз ще ви подрепя с каквото мога!Мисля да пусна тема в немските форуми за тези изроди може пук и да стигне до Ангела Меркерл.
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.

All PIT BULLS -PLEASE FORGIVE THE HUMAN'S MISTAKAES

#4 Потребителят е офлайн   greeneyed Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2012 - 01:22 PM

Показване на мнениетоbushkata, в 30 March 2012 - 11:06 AM, написа:

Популистки , или не, точно така е!

Съжалявам , че не съм в България в момента!
Искам да организирам, или да участвам в протест.
Протестът ще има плакати със снимките на всички тези жестоко избити животни И снимки (или може би само имената) на всички ХОРА, които са били зверси убити в последно време:Cтоян Балтов, Мирослава Николова, сестрите Белнейски, Мартин Борилски ( само за да спомена няколко) и много други.
Мотото ще бъде "Убийците са едни и същи" или нещо подобно.
А прокурорът ни се чуди, защо жестокостта към животните трябва да бъде престъпление

#5 Потребителят е офлайн   zangievkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2012 - 01:30 PM

Показване на мнениетоgreeneyed, в 30 March 2012 - 01:22 PM, написа:

Показване на мнениетоbushkata, в 30 March 2012 - 11:06 AM, написа:

Популистки , или не, точно така е!

Съжалявам , че не съм в България в момента!
Искам да организирам, или да участвам в протест.
Протестът ще има плакати със снимките на всички тези жестоко избити животни И снимки (или може би само имената) на всички ХОРА, които са били зверси убити в последно време:Cтоян Балтов, Мирослава Николова, сестрите Белнейски, Мартин Борилски ( само за да спомена няколко) и много други.
Мотото ще бъде "Убийците са едни и същи" или нещо подобно.
А прокурорът ни се чуди, защо жестокостта към животните трябва да бъде престъпление

Aко някой от тези прокурори се хване да прочете една книга ще види че,всички ненормални серийни убйци са започнали с брутални убйства на животни!
Хора събудете се моля ви утре ще хване вашето дете стига мълчахме!
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.

#6 Потребителят е офлайн   parrot_66 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2012 - 05:40 PM

Това не са кучета,а лисици и койоти.

#7 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2012 - 08:26 PM

И това ли?
User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.

#8 Потребителят е офлайн   valnata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2012 - 08:31 PM

Това последното е куче, ама другите трупове май не са на кучета.

#9 Потребителят е офлайн   grima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2012 - 08:45 PM

bushka, щом не са кучета, значи всичко си е наред... или поне така излиза според по-горе писалите... :ohmy:
User's Signature

Качена снимка

#10 Потребителят е офлайн   valnata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2012 - 08:52 PM

Не виждам някой да е казал подобно нещо. Кога са убити никой не знае, но това ми прилича на лисици и др. хищници- http://www.monitor.b...ticle?id=321341 Редовно се гърми по тези хищници.. само последното е куче, обаче дали е стреляно и как се е озовало там ще кажат тези дето са били на място.

#11 Потребителят е офлайн   Фейт Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2012 - 08:58 PM

"У нас през предходния ловен сезон са унищожени 24 000 чакала, които са истинска напаст за страната, каза той. Освен това организираните ловци са премахнали 18 000 скитащи кучета, които унищожават малките животни и разнасят болести от дивите животни. Отстреляни са и 224 вълка." - цитат от http://www.monitor.b...ticle?id=321341

Интересно, ловците са премахнали 18 000 скитащи кучета. А в горната тема хората се "изпотрепаха" за една столична глутница обезобразила 88 годишен дядо ... но както всяко чудо ще е за три дни, понеже е в столицата ще се шуми месец и после всичко ще потъне в тишина до следващия подобен случай.
User's Signature

Качена снимка

#12 Потребителят е офлайн   grima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2012 - 08:59 PM

Не виждам какво общо има статията за удължен ловен сезон със случая? Края на март сме...
А и тези животни са били убити по малко по-особен (да го наречем) начин...
User's Signature

Качена снимка

#13 Потребителят е офлайн   valnata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2012 - 09:08 PM

Целият февруари беше с температури -10 -15 че и по-ниски. Дали са спазени сроковете също не знаем, но личи, че не са кучета а хищници, които се стрелят всеки сезон. Аз не знам ловец, който ще прости на чакал, вълк или лисица, може и да има някъде.. Дали главите са взети за трофеи пак никой не знае. Тези дето ходят на сафарита за лов на животни също събират кожите и главите на хищниците, които гръмнат. Лова е хоби, поне за някои хора. Няма ли да има следствие? Ако има разследващите ще кажат какво и как.

#14 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2012 - 09:15 PM

Показване на мнениетоФейт, в 30 March 2012 - 08:58 PM, написа:

Интересно, ловците са премахнали 18 000 скитащи кучета. А в горната тема хората се "изпотрепаха" за една столична глутница обезобразила 88 годишен дядо ... но както всяко чудо ще е за три дни, понеже е в столицата ще се шуми месец и после всичко ще потъне в тишина до следващия подобен случай.

A сега потърси инфо какво са "скитащи кучета", как се отчитат ловците за това, колко боря са убили и какви злоупотреби се правят покрай това.

Нормално ли е тия всичките трупове да се разлагат в някоя река?

Съвсем отделно - какво общо имат хората, пишещи в другата тема и защо те са длъжни да пишат и тук?
User's Signature

#15 Потребителят е офлайн   Фейт Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2012 - 09:22 PM

Показване на мнениетоbushkata, в 30 March 2012 - 09:15 PM, написа:

A сега потърси инфо какво са "скитащи кучета", как се отчитат ловците за това, колко боря са убили и какви злоупотреби се правят покрай това.

Нормално ли е тия всичките трупове да се разлагат в някоя река?

Съвсем отделно - какво общо имат хората, пишещи в другата тема и защо те са длъжни да пишат и тук?

Никъде не е написано,че това нещо е редно или пък нормално да се разлагат трупове в която и да е река ..... нито пък съм наясно какви злоупотреби се правят тъй като се въздържам да коментирам неща които не съм видял със собствените си очи.Аз не пиша в другата тема, а само чета, но Вие пишете и в двете теми, верятно имате по-адекватен поглед на нещата от мен! :rc_036:
User's Signature

Качена снимка

#16 Потребителят е офлайн   parrot_66 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2012 - 10:38 PM

Показване на мнениетоgrima, в 30 March 2012 - 08:45 PM, написа:

bushka, щом не са кучета, значи всичко си е наред... или поне така излиза според по-горе писалите... :ohmy:

Не!Не ,обичам някой да си съчинява неща ползвайки моите думи!Просто мое животно беше УБИТО днес,и нямах сила да пиша повече...Ако според някой съм добре с факта,че са убити тези прекрастни животни,които мнозина смятат за "напаст" много греши и ме обижда.Никой няма право да вдига ръка срещу живо същество!Мисля,че тази "регулация на вредния дивеч" е по-скоро "направи кеф на купчина пияни боклуци с пушки".Тази дейност трябва да се забрани!Когато хората ги е нямало кой е бил "баланса" плячка и хищник???Прости са хората и прости ще си останат,всички тея дето пишат "ловните закони" или може да ги наречеме "смъртните присъди".....Няма оправия,това лова трябва да се забрани!

#17 Потребителят е офлайн   zangievkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 March 2012 - 12:52 AM

Нещо избяга снимките на убитите животни!Интересно защо така ?Пак не са удобни :eg_033: :eg_033: :eg_033: :eg_033: :eg_033:
User's Signature

#18 Потребителят е офлайн   grima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 March 2012 - 08:37 AM

Показване на мнениетоparrot_66, в 30 March 2012 - 10:38 PM, написа:

Не!Не ,обичам някой да си съчинява неща ползвайки моите думи!Просто мое животно беше УБИТО днес,и нямах сила да пиша повече...Ако според някой съм добре с факта,че са убити тези прекрастни животни,които мнозина смятат за "напаст" много греши и ме обижда.Никой няма право да вдига ръка срещу живо същество!Мисля,че тази "регулация на вредния дивеч" е по-скоро "направи кеф на купчина пияни боклуци с пушки".Тази дейност трябва да се забрани!Когато хората ги е нямало кой е бил "баланса" плячка и хищник???Прости са хората и прости ще си останат,всички тея дето пишат "ловните закони" или може да ги наречеме "смъртните присъди".....Няма оправия,това лова трябва да се забрани!

parrot_66, в такъв случай се извинявам - погрешно съм разбрала изказването ти.
Съжалявам за това, което ти се е случило.
User's Signature

Качена снимка

#19 Потребителят е офлайн   parrot_66 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 March 2012 - 01:47 PM

Показване на мнениетоgrima, в 31 March 2012 - 08:37 AM, написа:

Показване на мнениетоparrot_66, в 30 March 2012 - 10:38 PM, написа:

parrot_66, в такъв случай се извинявам - погрешно съм разбрала изказването ти.
Съжалявам за това, което ти се е случило.

Няма проблем! :smile:

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни