Публикувано: 26 June 2012 - 05:31 PM
Карлосе, много добре знаеш, че това - ръководството на ОНОК са едни подли долни хора, които ме изключиха от организацията със задна дата, една седмица преди събранието. Официално, съм изключен на 20 януари. Аз още от началото на януари съм в непрекъснат контакт с канцеларията, до края на месец март. Канцеларията е уведомена, по надлежния ред - официално. За което имам документ с обратна разписка. След това, се чувахме с г-н Васил Миланов многократно и съм го молел да публикуват мероприятието, за да дойдат и да участват и други хора. Уви, това не беше направено, което не е мой проблем. След това ни изпратиха изпитни книжки, приеха ни таксите за изпитите и членския внос за 2012г, завериха ни документите и всичко беше точно. И после няколко дена преди събранието, виждам на сайта на ОНОК, че съм изключен. Обадих се на г-н Миланов и той като завеждащ канцеларията и член на управителния съвет ми каза, че няма такова нещо и че това са глупости. След 5 мин. ми се обади и ми каза, че е вярно и че съм изключен на заседание на управителния съвет на 20 януари, като мотивите са, непристойно поведение на предишното общо събрание, но били забравили да ме уведомят.
Как питам се аз, този господин е забравил? Та ние говорихме по телефона над 20 пъти, във връзка с организираните от мен мероприятия. За всички е ясно, че Венелин, самостоятелно е решил, една седмица преди общото събрание на ОНОК, да ме изключи - решил го е еднолично и дори не е уведомил останалите членове на управителния съвет, защото г-н Миланов не знаеше за това.
Г-н Миланов и Г-н Динчев, г-жо Мариана Ал Кюрди,
Имам свидети, че съм се държал пристойно и достойно! А вие, както и някои други, наричащи себе си Доги Дог и Йером, не знаете какво е чест и какво е достойнтство. Можете само да злобеете, когато някой, честен и доблестен човек се е опитал да промени нещо в една организация, подкрепял я е и е участвал на всички мероприятия и е давал и мило и драго, да се случи нещо, бива изгонен по най - подлия и гнусен начин.
Днес съм Аз - Георги Симеонов и Евгени Петков - доблестни и честни хора и милеещи за НОК, утре ще бъдат други. Междувременно, жалките дребни човечета, ще се радват!