Не мисля, че беше правилно да сменяте заглавието на темата ми, без да бъда предупредена за това. Проблема не е в оградата и това не е междусъседски проблем. Ок- ограда ще вдигнат. Има още един човек, който не иска да има безразборно кучета там и това е човекът който живее над "лудата и наркомана" (ще ги сложа в кавички, защото според Vesela_5 ""наркоман" е нечие субективно мнение"). Tой също страда от това, но оградата не е нещото, което ще го спаси от ухапване.
Vesela_5, в 05 April 2012 - 06:38 PM, написа:
Аз пък прочетох само това:
Цитат
Проблема е следния: между двете къщи няма ограда.
Ако се направи ограда, не виждам друг проблем.
Аз изрично го написах- има ненормално голям брой кучета, които хапят и се разхождат не само в двора, а и по улицата. Другото, което споменавам е, че кучетата се измъчват по някакъв начин, което за мен също не е нормално. Не съм отворила темата, за да ви кажа, че между две къщи няма ограда- моля четете внимателно!
След като се вдигне въпросната ограда, какво ще се случи с кучетата (и няколкото котки /едната се обеси на щорите и стоя доста дълго като украшение на холът им /), които постоянно влизат в къщата и не излизат от там? Кой ще ги накара да си сложат входна врата (порта), за да не излизат кучетата извън къщата? Кой ще ги глоби, че кучетата им не са кастрирани, регистрирани и чипирани, което при ухапване автоматично никой не носи отговорност върху собствеността на кучетата?
До кой да пишат?