- (18 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
нашийник против лаене - 80лв
Публикувано: 07 April 2012 - 06:40 PM
Приятелски съвет-първо се запонзай какво е това телетакт и как работи и за какво служи и тогава говори глупости!
Публикувано: 07 April 2012 - 09:29 PM
ГОре на страница има преводач ,изберете какво искате и то веднага преведе текста на който искате езък.
http://www.veoclub.ru/O_REO.html
http://www.veoclub.ru/Antilai.html
Публикувано: 08 April 2012 - 09:37 AM
ira67, в 07 April 2012 - 07:18 PM, написа:
Ако измислят нашийник и срещу сране ,няма да имоме бомбички по тротуари и децки площадки

Електрическите нашийници и тези против лаене са отдавна измислени!Не откриваме сега топлата вода.
Има си тема за и против тях да не цапаме на човека темата.
Успех в продажбата,трудно става и аз наскоро продадох моят ел.нашийник

Публикувано: 08 April 2012 - 11:33 AM

В Англия има нашийници против лаене(действат чрез вибрация,а не с ток)за 12 паунда...
Публикувано: 08 April 2012 - 03:32 PM
Публикувано: 08 April 2012 - 04:21 PM

Публикувано: 08 April 2012 - 04:27 PM

Публикувано: 12 May 2012 - 01:45 PM
ShiBumi_GirL, в 07 April 2012 - 06:40 PM, написа:
Приятелски съвет-първо се запонзай какво е това телетакт и как работи и за какво служи и тогава говори глупости!
А ти можеш ли с думи прости (а ако искаш - може и с думи сложни) да обясниш що е това телетакт и каква е ползата за кучето, особено как влияе на неговото психическо състояние.
Публикувано: 12 May 2012 - 05:08 PM

Ползата за кучето,а и за стопанина е че може в един момент да му спаси живота от кола примерно гонейки котка.
Ел.нашийник работи на различни степени ток,както и на вибрация и звуков сигнал.
Виждала съм резултата от такъв тип нашийници и то не веднъж-ползва се дори в полицията.Аз също имах такъв,но прецених,че ще се справим с нашия проблем без него и за това и го продадох.
Публикувано: 12 May 2012 - 07:51 PM
ShiBumi_GirL, в 12 May 2012 - 05:08 PM, написа:

Не, не зная всичко, но зная достатъчно, за да имам основание да задам въпроса си и то точно така както съм го формулирал: даваш ли си сметка, а и не само ти, а всички пишман дресьори, как се отразяват подобни "новости" на психиката на кучето ?!
Публикувано: 12 May 2012 - 08:00 PM

Публикувано: 12 May 2012 - 08:02 PM
valnata, в 12 May 2012 - 08:00 PM, написа:

Ами защото самите защитници на тази извратена система са модератори !
Публикувано: 12 May 2012 - 10:46 PM
Всеки има глава на раменете си и си преценява сам дали ще ползва подобно нещо върху животното си.Сега защото някой си можело да го ползва да не пишем за това.То това не се ползва за щяло и нещяло и не върху всяко куче.Има ситуации ,в които се изполва.
Защо да отричам резултата на нещо,което съм видяла как работи-резултата е в пъти по-бърз от колкото с други методи.Има кучета,които са много корави и трудно се пречупват.А когато се търси корекция на нежелано поведение-примерно агресия или гоненето на котки,добитък примерно това устройство действа.Тока не е толкова силен колкото някои си го представят има си регулация,не е като да си пържиш кучето.И пак казвам ел.нашийник не е само ток-той има вибрация и звук,които също служат за корекция.Не е задължително да използвате ток.
Щом по света се използва значи навън не са някакви извратеняци дето си гърчат животните.
Всеки има право на мнение и разбирам вашето,че не одобрявате този метод.Ок съгласявам се с Вас и уважавам вашата гледна точка.Но това е форум и всеки изразява своята гледна точка-нормално е да се породи спор стига да е в границите на добрия тон

Държа да подчертая,че съм ''за'',защото съм виждала резултата,но както споменах и по-горе не бих използвала върху моите кучета,затова и продадох такъв,който се оказа,че ми е ненужен.
Атанасов тук не съм МОД така,че ако МОД на този раздел прецени може да премахне темата-може да я докладваш знаеш къде

Публикувано: 12 May 2012 - 10:55 PM
ShiBumi_GirL, в 12 May 2012 - 10:46 PM, написа:
Държа да подчертая,че съм ''за'',защото съм виждала резултата,но както споменах и по-горе не бих използвала върху моите кучета,затова и продадох такъв,който се оказа,че ми е ненужен.
Атанасов тук не съм МОД така,че ако МОД на този раздел прецени може да премахне темата-може да я докладваш знаеш къде

Ами щом нещата се свеждат само до ефикасността на резултата, то има и по-добър резултат - щом кучето е агресивно, неконтролируемо и т.н. плесни му една лопата по главата и ако не пукне, гарантирам ти, че ще те гледа в очите, както напиканото дете гледа майка си.
А дали тук си МОД или не си ми е все същата.
Въпросът е в друго - че след като си МОД и си затваряш очите за темите, в които се пише за боеве с кучета, няма по-логично нещо от това да ти допада и извратеността на силовата корекция на поведението.
На кого да те "докладвам", на другата нежелаеща да спазва общохуманни принципи, а и тя като теб да ръси "компетентности" наляво и надясно.
- (18 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »