Dog.bg Форуми : нашийник против лаене - 80лв

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (18 Страници) +
  • « Първа
  • 16
  • 17
  • 18
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

нашийник против лаене - 80лв Оцени темата: -----

#341 Потребителят е офлайн   starrkopf Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:All You Need is Love

Публикувано: 25 September 2013 - 01:55 PM

Дамата не е твърдяла ,че ще купува този уред ... тя казва : цитирам по памет ".... ако бях стопанин с проблемно куче ,веднага бих си купила .........,защото досега никой не се постара да не убеди в неговата неефективност ..."
Тоест , за толкова страници ( според нея ) имаме само препирни и нищо повече. Така,че което си е право .... тя тук вина няма .
Danai ,
има едина максима : който не знае ,пита !
Това не се отнася за Вас ( нашата приказка си остава,не мислете че е свършила ) , a че хората купуват такива уреди говори лошо за тях -- никой не се опитва да разбере как ( и посредством какво ) се формира опита ( сиреч обучението ) при кучетата.
User's Signature

Всеки има кучето,което заслужава...
https://www.facebook..._homepage_panel
https://www.facebook...34862426717095/

#342 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 25 September 2013 - 02:07 PM

Абе не е никой да не се е опитвал да разбере. Опитвали са се. Имало е и други теми по въпроса.
Но хората се делят основно на две групи. За едната група е по-важно да не падне по гръб. Не, че са тъпи, напротив, прищраква им бързо, че има нещо нередно. Но те са влезли с апломб и не могат да кажат - да бе, май си прав, просто не могат и вместо това ти казват - ми ти си вманиачен/нахален/невъзпитан/краен и няма да те отразявам и ще защитавам тезата още по-убедено.
Другата група се оттеглят от дискусията, за да потърсят повече инфо и дори да не го потърсят, си остават с усещането, че има нещо ненаред в джаскането.

Е, има и трета - те просто си пишат, за да си пишат, няма значение за какво. И четвърта - те пишат, за да пишат точно обратното на определени потребители, които не са им симпатични, и да им лепят удовлетворително обидни етикети. Но това кво да го коментираме Качена снимка

Както и да е, важното в случая е, че отношенията между разни форумци не могат да бъдат основа на отношенията ни с нашите кучета. Колкото и антипатични да са ми някои, ако кажат нещо вярно, няма да скоча да им противореча и да защитавам тези в ущърб на четирикраките добитъци.

#343 Потребителят е офлайн   danai333 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 25 September 2013 - 06:54 PM

Хайде да започнем отначало,не съм ползвала и не бих ползвала нашийник дори да имах "проблемно" куче.
Поста ми беше написан единствено да подчертае често срещаното във форума цинично,подигравателно,нападателно,иронично и т.н отношение.

Пресен пример:беше писала една жена,която от криворазбрана хуманност,преди да кастрира кучето си го заплодила,защото си мислела че така е правилно...както и да е,раздала кученцата и разбрала че едното от тях живее в ужасни условя и се използва само за разплод,въпроса и беше дали има начин да вземе кучето от там.
Такова мъмрене(много меко казано) и направиха,че сигурно още и държи.
Какво беше постигнато-тази жена повече не влезе във форума,ще направи поредната си грешка,но няма да я сподели,може би няма да разбере даже че е сгрешила.
Печели ли някой от това?...не мисля,и ако погледнем малко по далеч тя никога няма да се трогне от някоя исторя в Без дом и да помогне било само с 10 лева,по простата причина че няма да чете тук повече.
Колкото и знания да имаш,колкото и да си прав ако нямаш правилен подход никого не можеш да убедиш в правото си.

Колкото до личните нападки към мен относно нивото и интелигентноста ми или в каква група потребители ме поставят...винаги съм вярвала че хора които обичат животните е невъзможно да са лоши хора,така че ще се направя че малко дъжд ме е навалял.

#344 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 September 2013 - 07:06 PM

Всеки общува в интернет така, както му позволява личната култура.
Вашето менторстване и раздаване на етикети с какво пък помогна на някого и изобщо по темата ли е? Та то си е чист спам.
Само още реклама малко наляхме на продавача на електрошоци.

И мен не ме кефи много хора как общуват, в т.ч. и вие, но ако седнем да се разпростираме върху това, то ще стане един форум за социална психология, а не за кучета.
Иначе като принцип който пристига в този форум с прокламации на жестокост към кучета (каквито са и електрошоците, и безотговорното размножаване), трябва да е готов за много дюдюкане, дето яко да му държи, ако ще да се е закичил с рози.
Предлагам да се придържаме към електрошоците, каквато е и темата.

#345 Потребителят е офлайн   valnata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 September 2013 - 07:27 PM

.

#346 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 September 2013 - 07:36 PM

Ми форумът му съдейства, защото винаги се намира кой да пише глупости и кой да подпали. И темата все да стои отгоре.
Няма модератори тук, не разбрахте ли с години, стига вопли.
Освен това теми не се трият така, по-добре да си стои с всичките глупости в нея. Само че да се заключи, защото няма какво ново да се напише.

#347 Потребителят е офлайн   danai333 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 25 September 2013 - 07:54 PM

Показване на мнениетоmil_, в 25 September 2013 - 07:06 PM, написа:

Всеки общува в интернет така, както му позволява личната култура.
Вашето менторстване и раздаване на етикети с какво пък помогна на някого и изобщо по темата ли е? Та то си е чист спам.
Само още реклама малко наляхме на продавача на електрошоци.

И мен не ме кефи много хора как общуват, в т.ч. и вие, но ако седнем да се разпростираме върху това, то ще стане един форум за социална психология, а не за кучета.
Иначе като принцип който пристига в този форум с прокламации на жестокост към кучета (каквито са и електрошоците, и безотговорното размножаване), трябва да е готов за много дюдюкане, дето яко да му държи, ако ще да се е закичил с рози.
Предлагам да се придържаме към електрошоците, каквато е и темата.

Много се извинявам че ви омърсих темичката,взех си поука,наистина няма да се повтори.

#348 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 September 2013 - 08:05 PM

Не сте ни омърсили никаква темичка, а направихте услуга на един продавач на устройства за електрошок.
То и аз му направих, ко да се прай, не се стърпявам понякога.

#349 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 26 September 2013 - 02:57 PM

http://mpkucheto.com...83%D1%80%D0%B4/
и още за тая шибана джаджа http://mpkucheto.com...B5%D1%82%D0%B0/
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#350 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 September 2013 - 03:14 PM

Показване на мнениетоmil_, в 25 September 2013 - 02:07 PM, написа:

Както и да е, важното в случая е, че отношенията между разни форумци не могат да бъдат основа на отношенията ни с нашите кучета. Колкото и антипатични да са ми някои, ако кажат нещо вярно, няма да скоча да им противореча и да защитавам тези в ущърб на четирикраките добитъци.

Качена снимка
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#351 Потребителят е офлайн   starrkopf Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:All You Need is Love

Публикувано: 27 September 2013 - 07:52 AM

Показване на мнениетоdanai333, в 25 September 2013 - 12:02 PM, написа:

starrkopf,този ваш бисер ли имате предвид?

Цитат

Аз моите кучета не ги тренирам ,защото те имат възможността да наблюдават какво се случва около тях ( и вкъщи и навсявкъде ) и сами да стигат до решения.

Да си кажа откровенно, малко ме е страх да се впускам в спор с вас,все някак ще успеете да ми изопачите думите..и все пак ще ви отговоря.
Кучетата не са хора,и най-лошата услуга която можеш да им направиш е да ги третираш като такива.Те не трябва да взимат сами решения,за да са сигурни в себе си те имат нужда да знаят че вие взимате решенята.

Кучето трябва да се научи че не е правилно да се краде храна от масата например,трябва ли да открадне новогодишната пуйка за да му се покаже после че взетото от него решение не е правилно?
Нужно ли е да го блъсне кола след като се е отскубнало от ръката ви за да подгони котка?
Не е ли ваше задължение да го научите че котките не се гонят?
Ако все пак говорите за пораснали и добре възпитани кучета е друг въпрос,наистина едно такова куче може да прецени в дадена ситуация кое е правилно и кое не.
Израснала съм с кучета и котки,обичам ги,глезя ги,грижа се за тях,но аз съм шефа,аз пиша законите и не е нужно да стане белята за да си вземат поука или да разбират сами че не са постъпили правилно.
Те ни обожават,живеят за нас,на тях им харесва да ги тренираме и да си получават заслужената награда,било за това че се е научил да дава лапичка или че е спрял при команда.
Та така,не съм кинолог,не се занимавам с възпитание на кучета,всичко написано е мое мнение и искам да подчертая че за мен тренировка означава игра,означава прятно време прекарано с кучето ми.

Два дена това се мъдри и боде очите на всички , но чудно защо ( въпреки поста ми ) никой не се замисля ? Или защото на никого не му се влиза в "спор" ( спокойно,спор няма ,защото мнението на Danai е лишено от всякаква логика ) , или на никой не му дреме за това ,какво въобще се пише тук?!?
Danai , написаното още веднъж потвърждава мнението ,че сте незнаеща ...., но не само по отношение на кучетата , а въобще. Ами нали целият кучешки живот е низ от решения : придвиждане ( при търсене на храна ,избягване на неприятности , атакуване или охрана ) , хранене ( в зависиммост от състоянието ) , отдих ( кучето може да прецени кога и къде да почива ) ... И не , това не се отнася единствено до "добре възпитани" кучета -- отнася се за всички .
А за това как моите кучета взимат сами решения и защо ,оставам Вие да се сетите .
User's Signature

Всеки има кучето,което заслужава...
https://www.facebook..._homepage_panel
https://www.facebook...34862426717095/

#352 Потребителят е офлайн   g_tanov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 September 2013 - 02:45 PM

Аз се замислих сериозно по темата и реших най-накрая да изясня този въпрос веднъж - завинаги. Повиках кучето си, погледнах го право в очите и го попитах: "Какво искаш от живота? Какво очакваш от мен? и ... Готово ли си да поемеш отговорността за решенията си и последиците от тях?".

То помисли малко, изкриви глава леко настрани, усмихна се и каза: "А ще ми дадеш ли бисквитка, ако ти отговоря!?"
Естествено, че не му дадох. Егати наглия пес!Качена снимка

#353 Потребителят е офлайн   chervenkov Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 October 2013 - 09:06 PM

Показване на мнениетоvalnata, в 21 September 2013 - 08:13 PM, написа:

12000 а един не ти се върза, че да изкараш и ти два лева... :ab_041: пробвай през ден да обновяваш темата,и без това мод няма в този форум.. Имаш шанс да спечелиш:ab_041:

Ако искаш да ти пратя 20 лева и да я изтриеш? :zz_020:

доволни клиенти имам много , аз не убеждавам никой в нищо. както съм казал по горе всеки си преценява сам, всчко което предлагам е безвредно и се ползва в цял свят така че.............
пък като имаш излишни пари давай :db_046:

#354 Потребителят е офлайн   chervenkov Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 November 2014 - 06:30 PM

ето малко снимки.........

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка