Animal Rescue Sofia - Приют "Богров"
Публикувано: 30 August 2010 - 07:31 PM
Колкото и гадно да звучи на някой- в този случай ми се иска да е имало - няколко агресивни кучета, които да охладят злостните намерения на извършителите.
Кълна , но знаете ли как кълна...........дано тези гадиве един ден така да заобичат животните, че да умират всеки боже дин с всяко едно нещастно животно по малко, както скърби сърцето ми днес опитвайки си да си представи мъките това мило животинче и на всички онеправдани.

Истинската красота е невидима за очите - тя се вижда със сърцето.
http://www.facebook....100000299149953
Публикувано: 02 September 2010 - 11:29 AM

Махатма Ганди
Публикувано: 04 September 2010 - 08:49 PM
http://bnt.bg/bg/new...te_na_stolicata
Баба ми засече интервюто и ме информира

Early this morning, when you knocked upon my door, I said "Hello, Satan. I believe it's time to go!"
Публикувано: 05 September 2010 - 02:36 PM
Публикувано: 05 September 2010 - 04:25 PM
Публикувано: 05 September 2010 - 05:43 PM
Публикувано: 07 September 2010 - 10:05 PM

Early this morning, when you knocked upon my door, I said "Hello, Satan. I believe it's time to go!"
Публикувано: 10 September 2010 - 04:49 PM
Добре дошли за още един прекрасен неделен следобед в компанията на Animal Rescue Sofia и приятели!
Приятели и доброволци на Animal Rescue Sofia ще донесат приготвена у дома си храна, а най-харесаните 5 ястия ще получат награда лично от Лео Бианки,
който ще бъде специален гост на купона. Всеки от гостите ще бъде член на журито.
ОЧАКВАМЕ ПЪЛНА МОБИЛИЗАЦИЯ НА КУЛИНАРНО ГРАМОТНИТЕ НИ ПОДДРЪЖНИЦИ!
Сега е момента да премерите сили с останалите готвачи в дружинката на Шаро!

http://arsofia.com/food
Публикувано: 11 September 2010 - 05:30 PM
Публикувано: 11 September 2010 - 07:24 PM
Публикувано: 14 September 2010 - 10:19 PM
ataka_z, в 11 September 2010 - 06:44 PM, написа:
Здравейте!1. Днес ходих в приюта и ми казаха че бялото куче с болен крак са го осиновили. Дано.
2.Обаче имаше докарана явно днес или вчера майка с прекалено малки сукалчета-3-4-по-малки от педя.Пищяха и лазеха. Не питах че щяха да затварят приюта и нямаше време защо са толкова малки какво ще ги правят-в първата клетка с майка си са вдясно вътре.

Публикувано: 14 September 2010 - 11:09 PM
След рутинните основни прегледи на Чебурашка и препоръчаните посещения при невролог и очен специалист се установява, че всъщност Чебурашка не е страдала в миналото си от глаукома, а най-вероятно има неврологичен проблем.
След тези подозрения нейната нова приемна майка я заведе на МРТ, където след обстойните прегледи се установява, че Чебурашка има увреждане на кора на главния мозък, настъпило най-вероятно в следствие на един или множество силни удари по главата на животното. В следствие на травмата и последвалата инфекция Чебурашка ослепява. Това води и до малките проблеми, които нашата красавица има понякога с вестибуларния апарат. За съжаление нищо не може да се направи, за да се промени сегашната й ситуация.
Добрата новина е, че въпреки всичко, Чебурашка ще може да живее един надяваме се, дълъг живот в нормална обстановка и сред хора, които са готови да я дарят с любов и да се грижат за нея.
Сигурно си спомняте, че всъщност Чебурашка беше оставена в Богров от бившите си собственици, които се отказаха от нея под предтекст, че заминават за чужбина. Няколко месеца по-късно те изоставиха със същото обяснение и малкия стар Деди, който междувременно е с холандски паспорт... С други думи, Чебурашка е поредният домашен любимец, който е станал ненужен, бит, малтретиран и накрая изхвърлен...
Благодарение на АРС Чебурашка е в Австрия и ще има със сигурност прекрасен живот, изпълнен с много любов и уют!
Вижте снимките на момичето в новия дом и ще разберете, защо си заслужава да се борим всички заедно!
Публикувано: 14 September 2010 - 11:32 PM

Малката розова принцеса със светлите очички, която все оставаше в първо бебешко ограждение, т.к. си оставаше все такова дребусче, че нямаше как да бъде преместена при по-големите каки и батковци.
От тази събота, 11.09.2010, благодарение на АРС малката принцеса е вече в Австрия и се представя като най-милото, прекрасно и перфектно дребосъче! Не сме се съмнявали и за миг дори, Циврето била много послушна и единственото, което искала е да бъде галена, гушкана, целувана и да си играе на воля с другите животини и с всякакви клечки, ябълки и други, които си намира по полянката.
Сами ще се убедите, че малката красавица просто грее от щастие!!!

Публикувано: 15 September 2010 - 10:31 AM
Сърдечни поздрави за всички "виновни" за щастливите съдби на тези кученца...

Публикувано: 15 September 2010 - 01:23 PM
http://forum.dog.bg/...b6%d0%b4%d0%b0/,
които оставихме в Богров. При последното ми посещение на 12 едното кученце го нямаше никъде - женско кафяво на цвят, а другите три бяха в стационара болни. Едното беше много зле. Тъй като се опитвам вече 2 дни, а и не само аз да се свържа по телефоните с хората от Богров и напълно безуспешно се наложи да питам тук.
Какво е състоянието на кутретата. Много ще се зарадваме всички - не само аз, но и хората, които дариха пари за ваксини да видиме снимки на кученцата.

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.