разполагам с
Кучешка колиба средна порода
Публикувано: 16 April 2012 - 10:46 AM
Здравейте приятели,
разполагам с
разполагам с
кучешка колиба с топлоизолация със следните размери ширина 75 см, с покрив 92 см; дълбочина 80 см, с покрив 86 см; височина 62 см, с покрив 71 см; отвор ширина 40 см, височина 35 см. Къщичката е ползвана два месеца, има хидроизолация на покрива. Намира се в град Обзор. Подходяща е за средни породи. Цената ще е символична. Петков 0887832218
Публикувано: 25 April 2012 - 09:52 PM
Здравейте. Къщичката дали е продадена и ако не за какви пари я продавате? На мен ми трябваше спешно и днес купих, но ако тази е свободна ще се замисля и за нея, проблема е транспорта, понеже съм от София. Поздрави Тина

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
http://forum.dog.bg/...0-%D1%82%D0%B8/
Публикувано: 31 January 2013 - 06:28 PM
Къщичката е страхотна.Преди няколко дни завършихме работата по нашата и само материалите /без дъските!/ ни излязоха около 20 лева,а като сложим и труда,нужните инструменти...Много ви е хубава къщичката и цената е повече от символична
Жалко,че виждам обявата чак сега

Here I am, On the road again
There I am, Up on the stage
There I go, Playin' star again
There I go, Turn the page
There I am, Up on the stage
There I go, Playin' star again
There I go, Turn the page
Публикувано: 08 April 2014 - 07:32 AM
Публикувано: 08 April 2014 - 09:42 AM
alfali, в 08 April 2014 - 07:32 AM, написа:
Поста е от преди година и кусур. А другият, под който сте писали - от 2009 година...

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Страница 1 от 1