Оток на бузата
Публикувано: 14 July 2006 - 02:23 PM
От няколко дни кучето ми е с оток на бузата,вероятно от зъб,ужилване ,убождане на трън.Консултирала съм се с лекар,пие антибиотик родофил/не съм сигурна дали точно така се пише/,има ренгенови снимки.Чак днес сутринта отока започна да спада и омеква.Преди това беше много твърдо мястото и бузата беше издута като малка топка.
Много ме притеснява факта,че кучето постоянно спи ,като ,че ли е взело приспивателни,няма никакво желание да излиза,трудно мога да го прилъжа да стане и да излезем.Яде си,но ако някой му поднесе до муцунката.Много е отпуснат и вял.
Възможно ли е това да се дължи на антибиотика,защото е силен и така да го унася?

Публикувано: 14 July 2006 - 03:51 PM
Публикувано: 14 July 2006 - 04:24 PM

Публикувано: 15 July 2006 - 02:16 PM
Често, наличието на възпалителен процес малко под окото може да бъде свързано и с болен на зъб.
Ако наистина причината за отока и възпалението е свързано с него трябва да се предприеме лечение или изваждане му.
Успех!

www.doctoranimals.com
Публикувано: 19 July 2006 - 12:02 AM
Публикувано: 19 July 2006 - 08:10 AM
Това е положението в момента и аз много се притеснявам,че все повече ще му отказват крачетата и че няма да може да ходи.Всеки допълнителен стрес го съсипва малко по-малко.Дано е временно.
Ако някой знае ,какво може да се направи,за да си стъпи отново на краката или да взема нещо за да се стабилизира ,нека ми напише.

Публикувано: 19 July 2006 - 03:16 PM
Публикувано: 19 July 2006 - 05:08 PM

Публикувано: 23 July 2006 - 05:28 PM

Публикувано: 23 July 2006 - 05:39 PM

Публикувано: 25 July 2006 - 08:08 PM
За сърцето единствено може да помогне лекарство което се нарича ВЕТМЕДИН от 5 мг на производител "Бюрингер Ингелхайм".Внася се само от чужбина.Най-добра цена има в Германия и Австрия.
Обръщам се към всички за помощ,някой ако пътува или има връзка с хора,които пътуват в тези страни да ми съдейства да го набавя.ще дам и рецепта.Купува се от всяка хуманитарна аптека там.Една опаковка ще ни стига за около два месеца.Тук няма лекарство,което да му помогне в неговия случай.А също така някой ако знае или има такова останало му по някакъв повод ,веднага ще го купя.
Благодаря ви предварително!!!!

Публикувано: 25 July 2006 - 09:05 PM
П.П. Братовчед на мъжа ми живее в Холандия ище си идва чак септември .Ако смяташ ,че пак ще ти трябва нещо ми пиши и ще го помоля да донесе.
Ето ти линка съм форума на мамите
http://forum.bg-mamm....php?board=20.0
Публикувано: 25 July 2006 - 09:12 PM
Отново ти благодаря r)
Понеже сега си дойдохме от лекаря,утре ще си събера мислите и ще пиша на всички възможни места

Публикувано: 25 July 2006 - 10:08 PM
Дано да живее без болка това хубаво боксерче. Обожавам веселият им и любвеобилен нрав.