Пострадала кучица Много добра
Публикувано: 17 July 2012 - 10:11 AM
Но Stronghold не e кои-знае какъв проблем. Използва се за обезпаразитияване.
http://www.paws247.c...stronghold-dog/
http://www.singpet.c...iFromFeatured=1
За бълхи, кърлежи , паразити в червата , в ушите. Така че ако това може да и помогне, не би трябвало да е проблем.
Така или иначе трябва да я обезпаразитавате . А пък в България , където има толкова кърлежи , всеки месец обезпаразитияване звучи в реда на нещата. нали? Вместо другите вътрешни и външни препарати . Cамо не знам цените как са в сравнение с други препарати.
Публикувано: 17 July 2012 - 08:15 PM
Публикувано: 18 July 2012 - 10:41 AM

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 18 July 2012 - 10:46 AM
д-р Коджабашев, в 21 June 2011 - 11:29 AM, написа:
Ветеринарна клиника НОВЕТ-Kaменица
ул. ”Арх. Камен Петков” № 58
4017 Пловдив
тел.:+359 32 622296
novet1@yahoo.com

" Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните." Махатма Ганди
Публикувано: 18 July 2012 - 12:14 PM
Разбира се идва ред на финансовата част - бях предвидила да поемам престоя й от 100лв. на месец, както и двете операции, но лечението на дирофилария не ми влизаше в сметките. Кастрацията на Ари и махането на пироните, както и тестовете досега са 120лв. Ще помоля да й направят няколко снимки на рентген преди да замине от тук, защото са по-евтини при нас. С д-р Лалев говорихме за 90-100лв. цена на един флакон Имитацид т.е. 180-200лв. за препарата. Стационарът е по 10лв. на ден, но за 3 седмици ще ни направи отстъпка. Като крайна сума стационар и Имитацид ми посочи 340лв. слагам ги 400, защото 50лв. са нужни за транспорт до Пловдив. След това отново идват разходите за хотел, трнаспорт и т.н.
Преди почти 3 месеца се обърнах към вас за помощ за първата операция на Ария, обръщам се отново - моля, който има възможност да ни помогне мъничко. Ари се оказа борбено момиче, надявам се да вървим по правилния път. Вчера се разходихме - вече си стъпва на крачето и ме дърпа с всичка сила, макар да е позагубила малко тегло...
Ето и единствените снимки, които успях да направя:
Публикувано: 23 July 2012 - 03:54 PM

Публикувано: 03 August 2012 - 09:03 PM

Относно финансовата част получих значителна помощ от dikari - 100лв. и Esckarina - 40лв., за което е повече от ясно, че съм безкрайно благодарна и признателна

Имам още една (надявам се последна) молба към вас - живот и здраве, ако всичко е наред ще имам нужда от доверен човек от Пловдив, който да се срещне с осиновителката, когато отиде да взима Ария и да й даде договор за осиновяване. Наистина ще опитам аз да отида - хем да си кажем довиждане с Ари, хем да се запозная с жената, но не мога да кажа отсега и затова бих се радвала да имам резервен вариант...
Публикувано: 15 August 2012 - 08:39 PM

От април месец досега Ари претърпя операция на крачето, кастрация и нова операция за махане на пироните, имаше ушна краста и дирофилария - пребори се с всичко! Толкова хора ми помогнаха, че не мога да кажа, че това бяха тежки месеци. Започвам да благодаря наред и се надявам да не пропусна никого:
Благодаря на мъжа ми - с него откарахме Ария в клиниката за първата й операция, помогна ми и финансово, и психически.
На Ивелина Недкова - освен, че заобича Ария, още преди да я срещне Ива й осигури сигурно място, където да се възстанови. Лекува я от ушна краста, хранеше я и я глезеше. Благодаря също на мъжа й, който видимо беше слабост на Ария

На dikari - Диди се включи с немалко парички за Ария, с транспорт (да е жив и здрав и нейния мъж) и като цяло тя помага с нещо не така видимо, но много ценно - със съвети

На Elizd и Петя Конярска за съветите, насоките и информацията - без вас трудно щях да се наема да подложа Ари на лечение.
На Надежда Петрова, Andriana, Esckarina и всички, които ми помогнаха финансово за момичето

На Лилияна Бъчварова, която се срещна днес със стопанката на Ари - само хубави впечатления изказа и за двете момичета

Благодаря на хората, които се заеха да търсят дом на Ария в чужбина!
Благодарна съм на лекарите, които обгрижваха Ари и направиха лечението й възможно по-леко!
Благодаря! Благодаря сърдечно на всички!

Чух се преди малко с Надя - осиновителката на Ария - било я е страх да стъпи на килима - милата не е влизала досега вътре, разходила се е из стаите плахо и след час ми се обади, че е заспала блажено. Надя е приютила и един бездомен котак - засега само се гледат през прозореца и свикват с миризмите. Иначе Ария ще живее вътре. Има си нова червена каишка, както и такава за обезпаразитяване. Тези дни ще се чуем и видим по скайп.
Чакам dikari да ми изпрати снимки на Ари от днес, както и снимки на касовите бележки за лечението. Когато я закарах на 19.07 оставих 200лв., до днес включително дължахме още 276лв. т.е. лечението ни струваше 476лв.
Моля bushkata да премести темата в щастливия раздел

Публикувано: 15 August 2012 - 08:57 PM
Пожелавам само хубави моменти да новите стопани и дано гадната болест не се върне повече.
На тези,които са помогнали

Публикувано: 23 August 2012 - 11:00 AM