Ev0luti0n, в 28 April 2012 - 09:17 AM, написа:
Мисля ,че аз съм най подходящия човек да ти дам съвет в този случай ! СУРОВО МЕСО , БОЙ И ДРЪЖ КУЧЕТО НА ТЪМНО ПОНЕ МЕСЕЦ МЕСЕЦ ДА НЕ ВИЖДА СВЕТЛИНА СЛЕД ТОВА ДАЙ НА НЯКОЙ ЦИГАНИН 10 ЛЕВА И ДАЙ НА КУЧЕТО 1 ПЪРЖОЛА КАТО ТРЪГНЕ ДА Я ЯДЕ МАНГАЛА ПОЧВА ДА ГО БИЕ С ПРЪЧКА И МУ ВЗИМА МЕСОТО ! Определено повече няма да им се оставя след тази процедура ! 

ОМГ помислих че си си взел полука немога д аповярвам че такъв безгръбначен като теб е собственик на куче ....... Кви са тия глупости като искаш подобен вид куче иди си хвани един вълк ! Ок приемаме че това при теб е проработило ами при нея ако не проработи и даде друг резултат и изведнъж налети на някой от семейството кво правим ? А също така не мислиш ли че е малко старичка за озлобяване ? Проблема според мен е в теб когато кучетата се преближават за да подушат твоето ти е от притеснение правиш всевъзможни глупости и можеби не знаеш че предаваш своите емоций на кучето си имай го в предвит и не се панирай като видиш друго куче !!! Надъхвай я викай и айде тръгвай давай гали я незнам как но да ти кажа че когато си взех моето куче беше нападнато от една НОК 4 години моята беше на 3 месеца и тая голяма овчарка където ме види неможе място да си намери както искаш го приемай кучето беше 10 дни у нас а аз скочих срещу 4 годишна овчарка сега незнам кво бих направил за нея !!! Не го слушай тоя непокис със неговото злобно куче !!