Цветанка - сладуранка
Публикувано: 01 May 2012 - 10:02 PM
Цветанка дойде отникъде,както и другите на село. То се намира се близо до Своге,на 1 час път от София. Беше зверски гладна и много слаба,но с голям хъс да оцелее. Уж беше на съседите,но идваше при нас да се храни,и не ни оставяше на мира,докато не получи своето. Успя да се пребори с двете титулярни котки и си осигури място в редичката. Кастрирана е,ваксинирана,обезпаразитена.
Цветанка е изключително жадна за ласки,ненаситна! Така че й търсим любвеобилни стопани,които да й ги дадат.
Тя заслужава.
Цветанка е изключително жадна за ласки,ненаситна! Така че й търсим любвеобилни стопани,които да й ги дадат.
Тя заслужава.
Публикувано: 02 May 2012 - 11:39 AM
И аз като ехото, но да потвърдя от първа ръка :) Цветанка е прекрасна и заслужава приемен и постоянен дом. Дано скоро й се усмихне късметът...

*
Толкова по-зле:
"Пуснете вкъщи кучето, покрито с кал.
И толкова по-зле за хората, които не обичат
нито кучетата, нито пък калта.
....
Не могат никога да се измият тези,
които казват, че обичат кучета,
но при условие, че... "
Жак Превер, Превод: Иван Бориславов
Публикувано: 07 May 2012 - 05:30 PM
Позволявам си да сложа 2 снимки на Цветанка, да видите каква смешна завъртяна опашка има :)

*
Толкова по-зле:
....
но при условие, че... "
Публикувано: 17 May 2012 - 06:42 PM
Трудно се снима Цветанка,защото щом ви види,се насочва стремглаво към вас. Като към магнит. Седнете ли,след 2 минути е в скута ви. Протяга насам -натам крака и се върти,за да се увери,че сте реални.Ако е отвън, се изправя на задните крака и търка лапи по прозореца,за да я видите и пуснете.
Колко ли ласки й трябват ,за да си навакса ужаса от самотата и да се успокои?...
Колко ли ласки й трябват ,за да си навакса ужаса от самотата и да се успокои?...
Публикувано: 28 May 2012 - 06:54 PM
Публикувано: 14 August 2012 - 08:24 PM
Май няма надежда за Цветанка...тя сега е добре,но може да се наложи скоро да продадем вилата, и тогава...остава на никого...
Постепенно подивява, не знам дали ще може вече да се адаптира към живот в апартамент,свикна да е на двор ,на широко.Макар ,че е изключително любвеобилна и жадна за човешко присъствие....
Постепенно подивява, не знам дали ще може вече да се адаптира към живот в апартамент,свикна да е на двор ,на широко.Макар ,че е изключително любвеобилна и жадна за човешко присъствие....
Публикувано: 29 January 2013 - 05:56 PM
Ха, сегаааа! Е как не се е похвалила Зира? Цветанка си стегна багажа и заедно с Черница замина за Виена. Темата е за хубавия раздел :)

*
Толкова по-зле:
....
но при условие, че... "
Публикувано: 29 January 2013 - 09:29 PM
Ами, то беше голяма епопея и аз изключих направо...!
Сега и двете са в приемен дом във Виена,и аз си пиша с жената,която ги взе, надяваме се да си намерят скоро постоянен дом.
Не знам дали затова,че не са отрасли заедно, или заради нещо друго,но те не могат да се адаптират една към друга, затова трябва да се осиновят поотделно.
Чери стана малко буйна и аз се притеснявам доколко хората ще я издържат.
А Цветанка - напротив ,успокои се,даже твърде много - не е толкова игрива, както беше на село.
Е, и те преживяха своите промени и кризи - дано имат късмет занапред!
Поне знам,че каквото и да стане,там няма да ги изхвърлят обратно на улицата...
Благодаря на Марти, на Ели, на Бояна(която ги закара до там ) и на всички замесени в това спасяване!
Поклон!
Сега и двете са в приемен дом във Виена,и аз си пиша с жената,която ги взе, надяваме се да си намерят скоро постоянен дом.
Не знам дали затова,че не са отрасли заедно, или заради нещо друго,но те не могат да се адаптират една към друга, затова трябва да се осиновят поотделно.
Чери стана малко буйна и аз се притеснявам доколко хората ще я издържат.
А Цветанка - напротив ,успокои се,даже твърде много - не е толкова игрива, както беше на село.
Е, и те преживяха своите промени и кризи - дано имат късмет занапред!
Поне знам,че каквото и да стане,там няма да ги изхвърлят обратно на улицата...
Благодаря на Марти, на Ели, на Бояна(която ги закара до там ) и на всички замесени в това спасяване!
Поклон!
Страница 1 от 1

Вход

Горе
Цитиране +