Намерено кученце прилича на Чихуахуа гр.София
Публикувано: 05 May 2012 - 02:02 PM
Бях тръгнала с моите кучета към парка и сърцето ми щеше да пръсне..
Малкия беше доста шокиран и трепереше с пориви и то сериозни да хапе,успях да го грабна и съм го прибрала в нас.
За щастие само лекичко накуцва със задно краче,отърва си живота!
Търсят се стопаните-мъжко е кутрето има и нещо,което няма да споменавам,който го е загубил! ще знае.
Публикувано: 08 May 2012 - 12:21 PM
Има обяви във фейсбук с линк към темата много хора са го споделили и очаквам някой да си го потърси.
Ще нащракам и няколко хартиени обяви да разлепя,че може хората да нямат интернет и да не знаят,че е намерен.
Дурка на теб случайно да ти е познато? Казаха ми за семейство младо,което веднъж са засякли нагоре по канала с подобно кученце,но разбира се не е сигурно дали е то.
Иначе кутрето е добре,папка,разхожда се и се радва на пинчерска компания,която леко отбягва,но какво да се прави жените всяват репект
Публикувано: 08 May 2012 - 03:20 PM
ATINA PALADA-DONICHKA, в 08 May 2012 - 11:21 AM, написа:
Има обяви във фейсбук с линк към темата много хора са го споделили и очаквам някой да си го потърси.
Ще нащракам и няколко хартиени обяви да разлепя,че може хората да нямат интернет и да не знаят,че е намерен.
Дурка на теб случайно да ти е познато? Казаха ми за семейство младо,което веднъж са засякли нагоре по канала с подобно кученце,но разбира се не е сигурно дали е то.
Иначе кутрето е добре,папка,разхожда се и се радва на пинчерска компания,която леко отбягва,но какво да се прави жените всяват репект
Публикувано: 10 May 2012 - 10:23 AM
Не ми се иска да мисля,че е изхвърлен,някак не може да ми го побере главата
Много ми е тъпо, защото се привързвам все повече и повече към него и някак си не знам защо никой не търси тая глава дето само гледа къде са ти ръцете,за да се набута да се гали като коте,вее весела опашка,радва се като се прибера,играе си със завидно удоволствие,общува с кучета от двата пола без наченки на агресия..... абе един малък буболечо,който иска само внимание и галене.
Публикувано: 12 May 2012 - 08:19 PM
Никой до сега не го потърси,обяви не намирам,а рових много...
Ако някой би могъл да му предложи и временен дом ще съм благодарна,трудно е да лавираш между всички,но не е невъзможно,до сега си се оправях някак,но той не е желан в моя дом.
Ако някой го приеме временно паралелно с това ще му търся нов дом. Той няма проблем с кучета на всички маха с опашка е ако не са доброманерени и го залаят и той лае. За сега е обезпаразитен само,не изкара нищо,но след седмица му се пада второ обезпаразитяване,та ако някой има интерес да пише...
#12 Guest_shedy_*
Публикувано: 14 May 2012 - 07:51 AM
ATINA PALADA-DONICHKA, в 12 May 2012 - 08:19 PM, написа:
Никой до сега не го потърси,обяви не намирам,а рових много...
Ако някой би могъл да му предложи и временен дом ще съм благодарна,трудно е да лавираш между всички,но не е невъзможно,до сега си се оправях някак,но той не е желан в моя дом.
Ако някой го приеме временно паралелно с това ще му търся нов дом. Той няма проблем с кучета на всички маха с опашка е ако не са доброманерени и го залаят и той лае. За сега е обезпаразитен само,не изкара нищо,но след седмица му се пада второ обезпаразитяване,та ако някой има интерес да пише...
Здравейте,
Аз мога да го приютя. Живея в Кокаляне, работа в София. И аз загубих моето куче и бих се надявала някой да го приюти, докато го открия. Ако смятате, че може да ми го поверите, свържете се с мен на тел. 0888930205. Ако никой не го потърси може да остане с нас, стига да ни хареса.
Публикувано: 14 May 2012 - 02:26 PM

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 17 May 2012 - 02:13 PM
DessyD, в 14 May 2012 - 01:26 PM, написа:
не мисля че е от нейните , защото не е чихуахуа а пинчерче кученцето.

РАЗВЪДНИК ЗА ЧИХУАХУА "CHARINA"
Публикувано: 17 May 2012 - 04:06 PM

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 21 May 2012 - 12:33 PM
Кастрацията мина без проблем и вечерта се прибра в дома си!
За мен остават само снимките и спомените,но от време на време ще го виждам малчугана...
Щастлива съм,но ми е и малко криво, да му се незнае
Публикувано: 21 May 2012 - 01:00 PM
ATINA PALADA-DONICHKA, в 21 May 2012 - 11:33 AM, написа:
Кастрацията мина без проблем и вечерта се прибра в дома си!
За мен остават само снимките и спомените,но от време на време ще го виждам малчугана...
Щастлива съм,но ми е и малко криво, да му се незнае

Вход

Горе
Цитиране +