Пари за форума 2 по-лесно е от предния път според мен
Публикувано: 18 May 2012 - 11:33 PM
Пратих мейл.

- Докторе, кучето ми постоянно гони колите...
- Нормално е, всяко куче го прави.
- Да, но моето ги хваща и ги заравя в градината...
Пише се ПОМИЯР - идва от помия. Не пумияр, нито пумяр...
Публикувано: 20 May 2012 - 12:07 PM
Какво да правим?

" Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните." Махатма Ганди
Публикувано: 20 May 2012 - 08:44 PM
butci, в 20 May 2012 - 12:07 PM, написа:
Какво да правим?
съжалявам, че чак сега отнговарям, но не видях, че има писано.
единия начин е да дадете временно Дисейбл на антивирусната докато минете нещата. При4ината поради, която ви я блокира, не е че има вирус или нещо подобно, а защото се води хазартна програма. Не знам то4но, коя Вие антивирусната, но предполагам това е причината. То вероятно трябва да изкара някакво съобщение за при4ината за блокирането.
Предполагам, че след като Ви блокира тази версия ще блокира и тази, която е без инсталация.
Ако не се чувствате сигурна, не го правете.
Относно темата за НОВИНИ-те, мисля 4е имаше пуснат линк, но може и да е махнат/преместен.
Публикувано: 21 May 2012 - 02:22 PM
Хайде хора времето безмилостно тече и остават няколко дни до 28-ми(аз поне останах с такова впечатление) , когато свършва срокът.

Заклевам се , не мога да проумея как е възможно да не успеем да съберем 50 човека, които да отделят 5-10 мин. и то еднократно и без да е необходимо кой знае какво, че даже и забавно.Тежки времена са, глупаво е да се подминават такива поставени на тепсия възможности.Следващият път, ако на fanfann му попадне някоя подобна възможност, как да се довери и да поеме отговорност?!.Моля ви всички, говорим за 50+ човека, не за стотици или хиляди...
Стискам палци, да съм писала ей така, колкото да си кажа и дори да отнеса някой упрек...а пък действителността да показва, че вече сме изпълнили, че дори и надминали поставената задача.

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.
Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.
Публикувано: 21 May 2012 - 06:35 PM
grigo009, в 21 May 2012 - 02:22 PM, написа:
....
здравей,
шанс да стигнем бройката има, ама малко малък ;) засега са 21 броя. колкото толкова, другия път ще видим какво ще измислим.
Публикувано: 21 May 2012 - 09:54 PM
Изпратих мейл. Регистрирана съм като потребител ***
Дано да не съм оплескала нещо, защото цъках на посоки, нали не разбирам нищо от табла. Май даже поразсърдих един участник - пращаше ми в чата въпросителни, моля ви се ....

Утре съм помолила колегите ми (поне три броя) да се включат. Ще пиша за това допълнително.
fanfann, благодаря ти и аз за тази инициатива иии ... стискам палци да съберем бройката!

Човек трябва да носи хаос в душата си, за да може да роди танцуваща звезда.
Публикувано: 22 May 2012 - 09:24 PM

Ако някой знае как да продължа - много ще съм благодарна, че ако пак ми изтече сесията...не ми останаха и-мейл адреси вече за регистрации

" Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните." Махатма Ганди
Публикувано: 22 May 2012 - 10:00 PM

Публикувано: 22 May 2012 - 11:50 PM

Регистрирах се като ***. В началото и аз цъках на посоки, после лееееко взе да ми просветва, та май се коригирах. Естествено ме биха, много ми беше жал за другия играч - той човека си играе, откъде да знае кой му е насреща

Ще пиша и и-мейл. Не си писал за 2-та компютъра с общо IP, предполагам, че още нямаш отговор, а ми се иска и мъжа ми да се включи.
fanfann, в 20 May 2012 - 07:44 PM, написа:
Това е съобщението: MALICIOUS URL BLOCKED
.....Network Shield has blocked a harmful site.
Съфорумци, надявам се да успеем да достигнем обещаната от fanfann бройка. Той вече преведе по-голяма част от парите за животинките от тази тема!

Публикувано: 23 May 2012 - 05:46 PM
Дано се съберем 51+.
Не отнема повече от 15-20 минути

Публикувано: 23 May 2012 - 06:42 PM
butci, в 22 May 2012 - 11:50 PM, написа:

Регистрирах се като ***. В началото и аз цъках на посоки, после лееееко взе да ми просветва, та май се коригирах. Естествено ме биха, много ми беше жал за другия играч - той човека си играе, откъде да знае кой му е насреща

Ще пиша и и-мейл. Не си писал за 2-та компютъра с общо IP, предполагам, че още нямаш отговор, а ми се иска и мъжа ми да се включи.
fanfann, в 20 May 2012 - 07:44 PM, написа:
Това е съобщението: MALICIOUS URL BLOCKED
.....Network Shield has blocked a harmful site.
Съфорумци, надявам се да успеем да достигнем обещаната от fanfann бройка. Той вече преведе по-голяма част от парите за животинките от тази тема!
за 2рия компютър нямам отговор, но бях писал това
"да може и така да пробваме, но нека да не са повече от 2 компютъра. аз лично не виждам проблем, защото така двама души дори от едно семейство ще могат да изкажат мнение.