Публикувано: 22 March 2009 - 04:31 PM
Гаро, не споменавам Васкес, защото не мисля, че е сред най-добрите, но това не означава че нямат хубави кучета.
Развъдника на моята Лейди също не е сред най-добрите в Германия, но кучилото от което е и Лейди излезе много сполучливо.
Аз не се обиждам от такива работи, т.к. все пак важно е да се работи за породата.Аз обичам моята Лейди, независимо , че не е от топ развъдник.
Васкес имат много хубави кучета.Маршал е едно страхотно куче и сега започва да се доказва.
Пък и не е важно на мен дали ми харесва.Важно е на стопаните да им харесва.
Това, че не споменавам Васкес, не означава че Маршал не е хубав.Марш е много хубаво куче и сега започва да се доказва.Все пак той е само на 9 месеца.
Няма да споря с тебе, т.к не знаеш от какво се интересувам.Затова не говори без да си сигурен.
Все пак ще заплождам моята Лейди на куче без титли, т.к. съм преценила че носи изключителни кравни линии.
Можеш да си вземеш куче от топ развъдник и то да е посредствено, а можеш да си вземеш от не чак толкова известен развъдник и то да стане топ.Така че ....................
Както и да е.Тук споровете са излишни.
Не съм искала да обидя Слави или Женя, те са изключителни и правят най-доброто за кучетата си.Радвам се че и поверих Суури, която обичат безкрайно.Рядко се срещат хора като Слави и Женя които са се отдали на тази порода.
Малко са хората който са си внесли борзой.Всяко попълнение, независимо от кой развъдник е е голям принос за развитието на породата у нас, т.к. повечето кучета в БГ са роднини, т.е мое производство.Всяка нова кръв е голям принос.
Просто това ми е мнението.