Руска хрътка Борзой
Публикувано: 16 December 2008 - 10:36 PM
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Публикувано: 17 December 2008 - 12:14 AM
все още го няма днес е забелязан на братската могила а сутринта намерих повода(тип флекси) прегризан близо до мястото кадето е загубен :'( :'( :'( :sos: :sos: търсенето продължава до сега с скитахме из гората искам да БЛАГОДАРЯ НА ГАРО ЗА СЪДЕИСТВИЕТО И ПОМОщА КОЯТО НИ ОКАЗВА
Публикувано: 17 December 2008 - 12:20 AM
Цитат
все още го няма днес е забелязан на братската могила а сутринта намерих повода(тип флекси) прегризан близо до мястото кадето е загубен :'( :'( :'( :sos: :sos: търсенето продължава до сега с скитахме из гората искам да БЛАГОДАРЯ НА ГАРО ЗА СЪДЕИСТВИЕТО И ПОМОщА КОЯТО НИ ОКАЗВА

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND
Публикувано: 17 December 2008 - 01:02 AM
Охх че тъжно, наистина много съжалявам и искам да предложа с каквото мога да помогна.Чак сега влизам във форума и виждам, но не сме го забелязвали никъде на разходки :'( Ако решите че с нещо мога да бъда полезна, само кажете... а аз ще се оглеждам навсякъде :'(
Публикувано: 17 December 2008 - 01:55 PM
Вчера видях разлепени обяви и прочетох във форума.Много съжалявам.Аз живея на "Младежка". Виждала съм ви преди няколко дена до спортния диспансер с двете кучета. Сигурна съм ,че ще се намери! Ние се разхождаме също на гребната, казали сме на приятели кучкари и се оглеждаме. Стискам палци!
Публикувано: 17 December 2008 - 10:53 PM
Всички клиенти на всички ветеринарни клиники в Пловдив и не само,Молим информативно да осведомите личните си ветеринари за изгубеното куче Борзоя- Марш/черен плащ отдолу бял с подпал/5м.

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND
Публикувано: 18 December 2008 - 12:08 AM
bagatur-a не издържа и тръгна до го търси.Малко нелепо с бултериер хрътка да се търси, ама той е стар хънтър и е губил куче,та знае какво е.