Ново кучило голдън ретривъри в развъдник Чарм Степ Клубно кучило голдън ретривъри
Публикувано: 16 June 2012 - 09:05 PM

Имаме огромно количество снимки с прозяващи се кучета, явно сме били много отегчителни снимайки ги :D:

Мисля, че всяко бебе го имаме документирано за архива как се прозява :D

Правим опити да ходим :):

Малките имат още от сега сърцеразтапящи физиономийки :)

Извинявам се дългия пост и се надявам да не сте започнали да се прозявате и вие като някои от героите по-горе :D
Публикувано: 18 June 2012 - 12:59 PM
Истинска пухкава прелест!

Снимките са страхотни! Нямам търпение да станат за мачкане!

Публикувано: 27 June 2012 - 11:17 AM
fanciful, в 21 June 2012 - 05:10 PM, написа:
Големи поздравления за тази връзка и нейния пухкав резултат!
Изобщо не е банално, а много приятно да прочета сърдечни пожелания! Благодаря на всички!
Любима снимка от преди няколко дни:

А ето и снимковия update от ден 25-ти на бебешорите:

Голямо куче

Публикувано: 27 June 2012 - 01:24 PM
Уникални снимки!

Публикувано: 04 July 2012 - 10:12 PM
Снимки в стойка на бебета на 4 седмици не е лесна задача, но ние дадохме най-доброто от себе си

Горда съм с качеството на бебетата на Оскар и Фелисити, което започва вече да си личи:

Поздрави от нашата банда

Публикувано: 10 July 2012 - 01:24 PM
Това кучило е обявено на сайта на развъдник Линиргор, наред с всички останали английски връзки, които се правят с техните кучета.
Това, мисля, че си е повод за гордост, предвид типичната английска сдържаност към чужденци:
http://www.linirgor.co.uk/litters.html
А бебоците растат ли растат:

Идваааам

Дали да не подремна?

Публикувано: 13 July 2012 - 01:28 PM

А снощи имах щастието лично да нагушкам пухчовците. Уникаааално плюшено царство.

Благодаря за гостоприемството! Усещането е неописуемо! Страхотни родители! Супер сладки пухчовци!

Специални целувки на тъмно зелената панделка!

Публикувано: 26 July 2012 - 11:20 PM
Ето малко муцунки от нас, вече все по-големи и всяко със своята си физиономия :):

Публикувано: 03 August 2012 - 10:58 AM

Много се надявам трудът ви да бъде възнаграден, не съм оптимист, но се надявам ... Пожелавам им стопани, които ще продължат делото в името на благото на породоата и скоро да се срещнем по световните рингове

Публикувано: 03 August 2012 - 12:21 PM