Признаци за раждане Последната седмица преди 60-тия ден
Публикувано: 12 July 2012 - 02:17 AM
Публикувано: 12 July 2012 - 08:29 AM
Victor_, в 12 July 2012 - 02:17 AM, написа:
Какво да ПРОБВАТ?
Публикувано: 12 July 2012 - 09:36 AM
Публикувано: 12 July 2012 - 09:59 AM
Victor_, в 11 July 2012 - 03:01 PM, написа:
Не знам за 30 годишния опит на твоя човек, но аз лично съм учила 6 години в университет и съм ветеринарен лекар и никои от преподавателите ми не ми е споменавал подобна ГЛУПОСТ!
То заради тези хода с "опит" още се вярва в митове и легенди
п.п.Хранене
Ето тук на дълго и на широко е обяснено кое може и кое не може и защо!
Преди да си правиш експерименти прочети малко!
Публикувано: 12 July 2012 - 10:22 AM

Публикувано: 12 July 2012 - 11:12 AM
Victor_, в 12 July 2012 - 10:36 AM, написа:
Сто пъти ти се каза:кучето(домашно или не) е хищник,а не прасе. По тази причина в менюто му трябва да има основно протеини и мазнини,и съвсем малко въглехидрати. В хляба и ориза преобладават въглехидратите. И така и не разбрах - тъп ли си,че трябва да ти се обяснява по този начин или си неграмотен,та не прочете САМ темите за храненето, раждането "за здраве", рака и т.н.

Може да си разочарован ако не успееш,но си обречен ако не опиташ
Публикувано: 12 July 2012 - 11:37 AM
Този, който наричаш мъж- на 23 е мъж, според критерия на твоята възраст, според мен е невръстен, а кучето взето за дете...аз лично съм отгледал едно такова куче взето за дете и в последствие разкарано с малоумни оправдания от любвеобилните родители.
Това, че искаш да имаш куче го разбирам, това, че не цениш кучето не ме изненадва- не си първия. Ако не знаеш за какво са ти прилежащите към кучето документи- те удостоверяват неговата стойност и служат за да можеш да участваш с кучето в изложби, работни и спортни мероприятия. Като участваш то ще получи полагащото му се признание, а ти ще напреднеш малко поне в намеренията си и ще му разнообразиш менюто с месо и извадиш скапаните бобови от него. Също така документите/ легитимно родословие/ ти дават основание евентуално да се включиш в разплодната дейност- ако има защо, което щеше много бързо да си разбрал ако въобще си ползвал кучето си за нещо смислено!!! Щеше вече да си член на съответния клуб, където щяха да ти обяснят, че кученцата се дават след една определена възраст, със сложени две ваксини. Тогава щеше да си си направил простата сметка, че не можеш да ги продаваш на малоумни цени, защото си имал разходи по тях. А ти щеше да си направил, ако беше наясно, че без ваксините ги излагаш на доста сериозен риск да изпукат още в първите месеци от гана, парвовироза и други чудни болести, както и да ти бъдат бързо върнати, ако издрискат някой и друг глист, особено тези с детето -ще са най- бързи да ти поискат парите обратно.
За какво ти е била тая немска овчарка, след като не си научил много за добруването на кучетата, камо ли за немската овчарка! Явно не виждаш постовете за изхвърлени кучета, а освен хъскитата, другите най- потърпевши са немските овчарки!
Ако си малко поне в час, ще слушаш какво ти говорят хората, ще се държиш учтиво и ще се учиш. Ще си признаеш пред всички, че си се издънил и ще си промениш така животеца, че да осигуриш нормални условия- храна, подслон, тренировки, каквито изисква една такава работна порода!
Публикувано: 12 July 2012 - 12:07 PM
Victor_, в 11 July 2012 - 09:11 PM, написа:
Fibsi, в 11 July 2012 - 10:38 PM, написа:
desi79, в 11 July 2012 - 10:30 PM, написа:
Да, тъкмо и аз това щях да попитам. Заради поощротелното отношение на госпожата с дългите години опит цялата истороя сигурно скоро ще се повтори...
Двете разбирачки ще ви помоля само да не се заяждате със жената която ми помагаше и не не ми е казала тя.Кучето може да се вземе и след 30-тия ден друг е въпроса че е по-добре еди кога си ! И не не ги давам със ваксина защото им е много рано да им е слагам ако хората които ги взеха искаха със ваксина щяха да ги оставят и щях да им направя без проблем !
Мда....спестяваме от храна, спестяме и от ваксини като ги дадем на 30 дни