Dog.bg Форуми : Признаци за раждане

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (12 Страници) +
  • « Първа
  • 10
  • 11
  • 12
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Признаци за раждане Последната седмица преди 60-тия ден

#221 Потребителят е офлайн   Victor_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 12 July 2012 - 02:17 AM

Rimela i Desi много ми е интересно вие кучета въобще имате ли си ? Вие живот извън интернет пространството имате ли си ? На колко години сте че сте толкова дребнави ? И защо да не давам леща боб супа и какво ли още не домашно приготвено след като няма подправки или просто сте малко недъгави и не правите разлика от леща със и леща без подправки ?! Вие малки кучета имали ли сте ли или сте нямали смелоста да пробвате ? Малко тъпо се получава че заради някви такиви тичпини селски дебили като тея две фльорци една такава тема която би могла да бъде полезна утрев други ден на някой те я развалиха....... Модератора направо да я трие !

#222 Потребителят е офлайн   Rinusha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2012 - 08:23 AM

А ти как не разбра,че лещата не е подходяща за кучетата,независимо с или без подправки. Не храниш прасета!
User's Signature

Може да си разочарован ако не успееш,но си обречен ако не опиташ

#223 Потребителят е офлайн   Chita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2012 - 08:29 AM

Показване на мнениетоVictor_, в 12 July 2012 - 02:17 AM, написа:

Rimela i Desi много ми е интересно вие кучета въобще имате ли си ? Вие живот извън интернет пространството имате ли си ? На колко години сте че сте толкова дребнави ? И защо да не давам леща боб супа и какво ли още не домашно приготвено след като няма подправки или просто сте малко недъгави и не правите разлика от леща със и леща без подправки ?! Вие малки кучета имали ли сте ли или сте нямали смелоста да пробвате ? Малко тъпо се получава че заради някви такиви тичпини селски дебили като тея две фльорци една такава тема която би могла да бъде полезна утрев други ден на някой те я развалиха....... Модератора направо да я трие !

Какво да ПРОБВАТ?

#224 Потребителят е офлайн   VGAlexandrov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 July 2012 - 08:53 AM

Викторе ако ще храниш малки кучета с готвено, нека е мляно червено месо, не си прав нито за лещата нито за хляба, храненето в този период определя до голяма степен как ще се развие кучето...

#225 Потребителят е офлайн   Victor_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2012 - 09:36 AM

Добре разбирам вашата позиция че готвенето за бебета не е хубаво независимо дали със или без подправка аз това го чувам то вече 3-4 страници на темата НО никъде не виждам обяснение за това ви твърдение искам някой да ми обясни защо не е полезно ? А иначе затова смляно червено месо аз взимам същото и го правя кога със ориз кога със мляко смесвам го със гранула и кучето яде давам после и плодове и така !

#226 Потребителят е офлайн   tedito Икона

• Dogo lover
  • PipPipPip
  • Interests:Ветеринарна медицина!

Публикувано: 12 July 2012 - 09:59 AM

Показване на мнениетоVictor_, в 11 July 2012 - 03:01 PM, написа:

Показване на мнениетоtedito, в 11 July 2012 - 02:44 PM, написа:

Показване на мнениетоVictor_, в 10 July 2012 - 11:41 PM, написа:

Да раждането веднъж предотвратява образуването на ракови клетки !

Това е пълна глупост!!!

Добре щом за теб е за мен не е .Човек който се е занимавал със кучета 30 години ми го каза айде ти си направи извода дали въобще ще се замисля кой да послушам :)

Не знам за 30 годишния опит на твоя човек, но аз лично съм учила 6 години в университет и съм ветеринарен лекар и никои от преподавателите ми не ми е споменавал подобна ГЛУПОСТ!
То заради тези хода с "опит" още се вярва в митове и легенди

п.п.Хранене
Ето тук на дълго и на широко е обяснено кое може и кое не може и защо!
Преди да си правиш експерименти прочети малко!

#227 Потребителят е офлайн   Chita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2012 - 10:22 AM

Защо се опитвате да наливате акъл на това селско парче Victor_, което си избива комплексите, като си взима непременно породисто куче, за да го храни с боб и леща. :eg_033: Глас в пустиня. А можеше толкова много да научи от всичко казано до тук. Ами не става.Отглеждането на куче не е за всеки

#228 Потребителят е офлайн   Rinusha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2012 - 11:12 AM

Показване на мнениетоVictor_, в 12 July 2012 - 10:36 AM, написа:

Добре разбирам вашата позиция че готвенето за бебета не е хубаво независимо дали със или без подправка аз това го чувам то вече 3-4 страници на темата НО никъде не виждам обяснение за това ви твърдение искам някой да ми обясни защо не е полезно ?

Сто пъти ти се каза:кучето(домашно или не) е хищник,а не прасе. По тази причина в менюто му трябва да има основно протеини и мазнини,и съвсем малко въглехидрати. В хляба и ориза преобладават въглехидратите. И така и не разбрах - тъп ли си,че трябва да ти се обяснява по този начин или си неграмотен,та не прочете САМ темите за храненето, раждането "за здраве", рака и т.н.
User's Signature

Може да си разочарован ако не успееш,но си обречен ако не опиташ

#229 Потребителят е офлайн   petro Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:изобразително изкуство, чехословашки вълчак, БШОК

Публикувано: 12 July 2012 - 11:37 AM

Леле човече, направо ме изумяваш! Всички се занимаваха с теб, докато кучето раждаше! Това, че не са се включвали беше да не усложняват ситуацията. Аз лично постоянно проверявах как вървят при теб нещата! Смятам, че може да се каже, че от всички краища на страната хората следяха как ще се справиш! Около десет дни доста от нас живееха с твоя проблем, сега се ежиш. Просто дойде времето да попитат за детайлите.

Този, който наричаш мъж- на 23 е мъж, според критерия на твоята възраст, според мен е невръстен, а кучето взето за дете...аз лично съм отгледал едно такова куче взето за дете и в последствие разкарано с малоумни оправдания от любвеобилните родители.

Това, че искаш да имаш куче го разбирам, това, че не цениш кучето не ме изненадва- не си първия. Ако не знаеш за какво са ти прилежащите към кучето документи- те удостоверяват неговата стойност и служат за да можеш да участваш с кучето в изложби, работни и спортни мероприятия. Като участваш то ще получи полагащото му се признание, а ти ще напреднеш малко поне в намеренията си и ще му разнообразиш менюто с месо и извадиш скапаните бобови от него. Също така документите/ легитимно родословие/ ти дават основание евентуално да се включиш в разплодната дейност- ако има защо, което щеше много бързо да си разбрал ако въобще си ползвал кучето си за нещо смислено!!! Щеше вече да си член на съответния клуб, където щяха да ти обяснят, че кученцата се дават след една определена възраст, със сложени две ваксини. Тогава щеше да си си направил простата сметка, че не можеш да ги продаваш на малоумни цени, защото си имал разходи по тях. А ти щеше да си направил, ако беше наясно, че без ваксините ги излагаш на доста сериозен риск да изпукат още в първите месеци от гана, парвовироза и други чудни болести, както и да ти бъдат бързо върнати, ако издрискат някой и друг глист, особено тези с детето -ще са най- бързи да ти поискат парите обратно.
За какво ти е била тая немска овчарка, след като не си научил много за добруването на кучетата, камо ли за немската овчарка! Явно не виждаш постовете за изхвърлени кучета, а освен хъскитата, другите най- потърпевши са немските овчарки!

Ако си малко поне в час, ще слушаш какво ти говорят хората, ще се държиш учтиво и ще се учиш. Ще си признаеш пред всички, че си се издънил и ще си промениш така животеца, че да осигуриш нормални условия- храна, подслон, тренировки, каквито изисква една такава работна порода!

#230 Потребителят е офлайн   Letty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 July 2012 - 12:07 PM

Показване на мнениетоVictor_, в 11 July 2012 - 09:11 PM, написа:

Показване на мнениетоFibsi, в 11 July 2012 - 10:38 PM, написа:

Показване на мнениетоdesi79, в 11 July 2012 - 10:30 PM, написа:

Едно не разбрах само от дългата сага- защо разпитваше кога се дават кученцата,като ги раздаде на по 30 дни?Това пак госпожата с с тридесет годишният опит ли те посъветва ? С ваксина ли ги даваш ?

Да, тъкмо и аз това щях да попитам. Заради поощротелното отношение на госпожата с дългите години опит цялата истороя сигурно скоро ще се повтори...

Двете разбирачки ще ви помоля само да не се заяждате със жената която ми помагаше и не не ми е казала тя.Кучето може да се вземе и след 30-тия ден друг е въпроса че е по-добре еди кога си ! И не не ги давам със ваксина защото им е много рано да им е слагам ако хората които ги взеха искаха със ваксина щяха да ги оставят и щях да им направя без проблем !

Мда....спестяваме от храна, спестяме и от ваксини като ги дадем на 30 дни :ab_041: Баси, чудя се кво ще ги правиш тия пари :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

15.03.1997 - 10.12.2011 - R.I.P. Rino! Always in my heart...

• (12 Страници) +
  • « Първа
  • 10
  • 11
  • 12
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни