Възрастно момче оставено за евтаназия търси дом.СПЕШНО СЕ ТЪРСИ ПРИЕМЕН ДОМ ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА- 0897 093 803 - Милка. Оставен е за евтаназия защото нямали време да го гледат и много се скубел
Арчи
https://www.facebook...05875160&type=1
Голдън ретривър оставен за евтаназия Варна
Публикувано: 04 June 2012 - 01:42 PM
Публикувано: 04 June 2012 - 02:16 PM
не мисля,че мога да ги нарека хора

Публикувано: 04 June 2012 - 09:39 PM
намерихме му временен дом. Обезпаразитихме го вътрешно и външно и му пуснахме пълна кръвна картина. Резултатът ще излезе утре. Всичко което се случва с Арчи ще бъде отбелязано в албумчето му
Публикувано: 07 June 2012 - 10:17 PM
америхме временен дом за Арчи. Много благодаря на всички които се обадиха и които не са успели. Арчи е много кротък. Вози се в колата с голямо удоволствие. Утре преди обяд ще излезе пълната кръвната картина, която пуснахме. До този момент разходите по Арчи са 60 лв. Много се надяваме да помогнете за тях, защото сумата по лечението на малките кученца е пряко нашите възможности.
06.06.12 Заведох Арчи отново в ОВК за да кажат защо се скубе кучето. На опашката има едно петно, което е без козина. И лекарите ми обясниха и показаха - просто има една жлеза която трябва да се изчиства регулярно. Явно при Арчи не е правено това. Освен това има голямо петно на едната лапа - получава се от постоянно лежене върху цимент. Купихме и за двете места мазила. До тук сметката му е 85 лв.
Цитирам от фейсбук.
06.06.12 Заведох Арчи отново в ОВК за да кажат защо се скубе кучето. На опашката има едно петно, което е без козина. И лекарите ми обясниха и показаха - просто има една жлеза която трябва да се изчиства регулярно. Явно при Арчи не е правено това. Освен това има голямо петно на едната лапа - получава се от постоянно лежене върху цимент. Купихме и за двете места мазила. До тук сметката му е 85 лв.
Цитирам от фейсбук.
Публикувано: 21 July 2012 - 10:14 AM
Арчи е осиновен!!!
Темичката е за местене в хубавия раздел.
Ето и няколко снимки от новия живот на Арчи:

Темичката е за местене в хубавия раздел.
Ето и няколко снимки от новия живот на Арчи:
Страница 1 от 1