Тема за срещи
Публикувано: 15 September 2011 - 12:09 AM
и на мен ми се иска да дойда и да ви видя хубавите кученца, но съм с влак :) .. аз моята приятелка и бебето (куче) ни което вече е почти на годинка :)
Какъв е варианта с влака ние сме от София, как от гарата в Пловдив може да се стигне до там :)
Нямаме проблеми с рейсове ако има такива, които да вършат работа
Публикувано: 15 September 2011 - 08:45 AM
Иначе аз си представям следното - Събираме се всички /10-тина човека/, наемаме се една къща /вила за 150лв с двор и барбекю, в близост да кажем язовир, някой връх /за преходче/. Цял ден насам натам, вечер на барбекюто, мръвките, салатите, кучовците тичат /които имат сили/ в голям двор,......релакс

Аз честно си казвам, че на мен тази хижа, за която говорихме досега ми е много далече от Варна. За 2 дни ще се убием от пътуване. Но имам време, ще си помисля..пък и точно няколко дни преди това сме на сватба и там отиват средства. Незнам....
Иначе и в с. Бръчковци и с. Яковци също има симпатични местенца, но незнам там как стоят нещата, понеже чета че повеето тук искат преход да се прави, за което нямам нищо против, де...
Публикувано: 15 September 2011 - 09:41 AM

Публикувано: 15 September 2011 - 11:34 AM

Простете за дългия пост
Публикувано: 15 September 2011 - 12:12 PM
Winnie the Pooh, в 15 September 2011 - 11:34 AM, написа:

Простете за дългия пост
+1
И аз не ги виждам нещата. Джек е нападан неколкократно и от улични и от домашни, шит е веднъж, веднъж ми е квичал цял ден, защото със захапването му беше прищипан мускул на крака, поне 2-3 пъти сме лекували някакви по-повърхностни рани, така че той не цепи басмата на никого...Достатъчно е някое куче да го погледне на криво и е наежен и готов.

Публикувано: 15 September 2011 - 12:22 PM

Публикувано: 15 September 2011 - 12:24 PM
Публикувано: 15 September 2011 - 12:33 PM

Публикувано: 15 September 2011 - 12:42 PM
П>С> Сега звънях на двата телефона, дадени за контакт на хижата.....невалидни са.... Някой ако иска да даде тел, аз съм навита да се обадя и да ги разпитам, обаче мисля, че първо трябва да се знае колко човека ще нощуват..
Публикувано: 15 September 2011 - 12:44 PM
nushcho, в 15 September 2011 - 10:24 AM, написа:
Е, Нуше тайничко се надявах да отием заедно!

Публикувано: 15 September 2011 - 01:06 PM

С малките на възраст, а и на ръст, кучета сме търпеливи и спокойни, даже ги пазим и ги търпим да се катерят по главата ни, по-скоро по главата на Неро!

А и много би ми харесало това, живот и здраве, да бъде началото на една хубава традиция сред нас, да се събираме и да се виждаме по-често с кучетата!В крайна сметка каквото и да си мислим като се съберем и се видят кучетата ще стане ясно!
Благодаря на FANFAN за подкрепата относно позитивното мислене!
Публикувано: 15 September 2011 - 01:14 PM
Flawless, в 15 September 2011 - 01:06 PM, написа:

С малките на възраст, а и на ръст, кучета сме търпеливи и спокойни, даже ги пазим и ги търпим да се катерят по главата ни, по-скоро по главата на Неро!

Публикувано: 15 September 2011 - 01:26 PM
Winnie the Pooh, в 15 September 2011 - 01:14 PM, написа:

Аааа, значи това е Вини?!? Знаех си, че ми е познато кучето . . . Мисля, че Неро доста хареса Вини, въпреки, че беше зает да си "говори" с Ахак! Ще се радваме да се видим пак!

Но е факт, всяко по-малко куче гледа да му се качи на главата, много са ми сладки йоркширските териери, имаше едно мъжко с панделка онзи ден, и като застана на два крака и си сложи лапите на муцуната на Неро беше мого сладко и само го целува

Един от най-добрите му приятели е един мъжкар- източно европейска овчарка, който вече стана на година и половина и е с поне 20-30 см по-висок от Неро , и той все още продължава да го прегръща както Вини с двете лапи през врата и да го целува! Много си се харесват двамата!
Публикувано: 15 September 2011 - 04:10 PM
Flawless, в 15 September 2011 - 11:26 AM, написа:

Аааа, значи това е Вини?!? Знаех си, че ми е познато кучето . . . Мисля, че Неро доста хареса Вини, въпреки, че беше зает да си "говори" с Ахак! Ще се радваме да се видим пак!

Но е факт, всяко по-малко куче гледа да му се качи на главата, много са ми сладки йоркширските териери, имаше едно мъжко с панделка онзи ден, и като застана на два крака и си сложи лапите на муцуната на Неро беше мого сладко и само го целува

Един от най-добрите му приятели е един мъжкар- източно европейска овчарка, който вече стана на година и половина и е с поне 20-30 см по-висок от Неро , и той все още продължава да го прегръща както Вини с двете лапи през врата и да го целува! Много си се харесват двамата!
Flawless,Winnie the Pooh без да прозвучи заяждащо, може ли да обсъждате кучетата си в говорилнята? Тази тема наистина се измести тотално......

Темата е не да си хвалим кучетата кое е по-добро и да се разказват случки -сигурна съм че всички имаме такива и много ще се радвам да ги чуя лично на Срещата, където първоначалната идея беше именно да се запознаем тези, които не се познаваме лично!!!
Аз също потвърждавам, че ще дойда!

Публикувано: 15 September 2011 - 04:27 PM

Which is harder? To raise a child or train a dog? The child can talk and tell what he wants. Although this may not be displeased by what you do about him! The dog can not speak, to say what he wants. But this is not a barrier to retain his overwhelming love and respect to you! For a your dog you will be always best of best.
Публикувано: 15 September 2011 - 05:10 PM
hrisi14, в 15 September 2011 - 04:10 PM, написа:
Flawless, в 15 September 2011 - 11:26 AM, написа:

Flawless,Winnie the Pooh без да прозвучи заяждащо, може ли да обсъждате кучетата си в говорилнята? Тази тема наистина се измести тотално......

Темата е не да си хвалим кучетата кое е по-добро и да се разказват случки -сигурна съм че всички имаме такива и много ще се радвам да ги чуя лично на Срещата, където първоначалната идея беше именно да се запознаем тези, които не се познаваме лично!!!
Аз също потвърждавам, че ще дойда!

hrisi14, права си, извинявам се!
Относно срещата само едно не разбрах, ще се съберем направо пред хижата или ще тръгнем от някъде за към хижата и къде е това "някъде"?