Dog.bg Форуми : Тема за срещи

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (40 Страници) +
  • « Първа
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Тема за срещи

#481 Потребителят е офлайн   tarja Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 15 September 2011 - 12:09 AM

Да го направим на сняг с голям впряг :) майтапа се
и на мен ми се иска да дойда и да ви видя хубавите кученца, но съм с влак :) .. аз моята приятелка и бебето (куче) ни което вече е почти на годинка :)
Какъв е варианта с влака ние сме от София, как от гарата в Пловдив може да се стигне до там :)
Нямаме проблеми с рейсове ако има такива, които да вършат работа

#482 Потребителят е офлайн   Letty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 September 2011 - 08:45 AM

В Еленския Балкан имало някаква вила, на 50м. от яз. Йовковци, със заграден двор 800м2. Пускали с кучета. Но само чух за нея, в интернет не мога да намеря.
Иначе аз си представям следното - Събираме се всички /10-тина човека/, наемаме се една къща /вила за 150лв с двор и барбекю, в близост да кажем язовир, някой връх /за преходче/. Цял ден насам натам, вечер на барбекюто, мръвките, салатите, кучовците тичат /които имат сили/ в голям двор,......релакс :ab_041: Незнам до колкое добра идеята например за Рибарица, Еленски балкан, Троянски балкан, заради главно сърничките :)
Аз честно си казвам, че на мен тази хижа, за която говорихме досега ми е много далече от Варна. За 2 дни ще се убием от пътуване. Но имам време, ще си помисля..пък и точно няколко дни преди това сме на сватба и там отиват средства. Незнам....
Иначе и в с. Бръчковци и с. Яковци също има симпатични местенца, но незнам там как стоят нещата, понеже чета че повеето тук искат преход да се прави, за което нямам нищо против, де...
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

15.03.1997 - 10.12.2011 - R.I.P. Rino! Always in my heart...

#483 Потребителят е офлайн   FANFAN Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 September 2011 - 09:41 AM

Това с барбекюто,мръвките,салатките ( къде забрави ракийката Качена снимка ), звучи доста примамливо,а и приемливо,но бих казал на един по-късен етап. На този-не се вписва в първоначално заложената концепция,а именно тази за среща и разходка с кучетата,кои пуснати,кои на повод,вече по преценка на стопаните. Пък и мисля,че първо трябва да се запознаем,именно по такъв начин,и на по-късен етап можем да си организираме една среща в някоя виличка или бунгала с двор. Изборът е огромен,ето тук има от всичко за всеки вкус My link Сега обаче предлагам да се заявим тези,които твърдо ще дойдат на хижа Здравец,самият маршрут-от или до,ще го уточним. И така, първите двама са моя милост и zemfim,с нашия Алтай
User's Signature

Качена снимка

#484 Потребителят е офлайн   Pumpal Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 September 2011 - 10:06 AM

И ние.

#485 Потребителят е офлайн   Letty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 September 2011 - 10:09 AM

Ние сме 50/50 :dh_188:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#486 Потребителят е офлайн   Winnie the Pooh Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 September 2011 - 11:34 AM

Ние също ще дойдем. Но искам да попитам едно нещо..Аз имам мъжко куче и когато разхождам в парка, отдалеч още гледам за мъжки кучета , за да не се сдърпат..Обяснете ми как си го представяте това 10 - 15 кучета от които 10 - 12 мъжки си тичкат и си играят в някакъв двор. Аз не го виждам, честно казано въпреки, че Вини е на 6 месеца и е относително кротък . И пак още две кучета да има ( мъжки) и сбоджата готова.. За това най - адекватна ми се вижда идеята за обща разходка...Ако е така ще дойдем, а иначе барбекюта, салатка и ракийка :ab_041: , няма как с него , защото или трябва да е вързан или прибран , а не ми се иска
Простете за дългия пост
User's Signature

С каквито се събереш - с такива се събираш. Мечо Пух
Качена снимка

#487 Потребителят е офлайн   xael Икона

• Perfect Stranger
  • PipPipPip

Публикувано: 15 September 2011 - 12:12 PM

Показване на мнениетоWinnie the Pooh, в 15 September 2011 - 11:34 AM, написа:

Ние също ще дойдем. Но искам да попитам едно нещо..Аз имам мъжко куче и когато разхождам в парка, отдалеч още гледам за мъжки кучета , за да не се сдърпат..Обяснете ми как си го представяте това 10 - 15 кучета от които 10 - 12 мъжки си тичкат и си играят в някакъв двор. Аз не го виждам, честно казано въпреки, че Вини е на 6 месеца и е относително кротък . И пак още две кучета да има ( мъжки) и сбоджата готова.. За това най - адекватна ми се вижда идеята за обща разходка...Ако е така ще дойдем, а иначе барбекюта, салатка и ракийка :ab_041: , няма как с него , защото или трябва да е вързан или прибран , а не ми се иска
Простете за дългия пост

+1
И аз не ги виждам нещата. Джек е нападан неколкократно и от улични и от домашни, шит е веднъж, веднъж ми е квичал цял ден, защото със захапването му беше прищипан мускул на крака, поне 2-3 пъти сме лекували някакви по-повърхностни рани, така че той не цепи басмата на никого...Достатъчно е някое куче да го погледне на криво и е наежен и готов. :dry: В компания на други мъжки го пускам единствено ако видя, че няма и намек за някакво спречкване между тях.
User's Signature

Five exclamation marks, the sure sign of an insane mind.
Sindarin Siberian husky kennel

#488 Потребителят е офлайн   FANFAN Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 September 2011 - 12:22 PM

Идеята е точно такава ,Winnie-за обща разходка. Относно тичкането и играйкането в двор,ами аз поне си го представям,има уранновесени и добронамерени мъжкарчета,като Алтай,Неро, Щирлиц, Еди... за които мисля че няма да е проблем,поне за моето гарантирам. А и както изтъкна стопанката на Неро,положителното мислене,позитивната наглася правят чудеса с кучетата,зад това твърдение смело заставам и азКачена снимка Предстоящата среща е да се запознаем ние,да запознаем и любимците си,за дворче,салатка и ракийка -които любимци и стопани се сдушат-защо не,но по-натам във времето
User's Signature

Качена снимка

#489 Потребителят е офлайн   nushcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни, архитектура, изкуство, рисуване, фотография, история, музика, пътуване, забавление:)))
Публикувано: 15 September 2011 - 12:24 PM

Мойта Зина не я пускам от повода вече... така че няма как да ме броите мен освен ако не искам да имам кошмарна разходка от 2 дни (да речем) завързана нон стоп за кучето си, което се тегли като обезумяло като види нещо живо и не само....Просто не си го представм да прекося половин България с нея в колата и след това да не мога да я пусна да потича без да се притеснявам че ще я загубя. Иначе за общуването няма проблем.
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#490 Потребителят е офлайн   Winnie the Pooh Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 September 2011 - 12:33 PM

Прекасно щом е за разходка бройте ни. Наясно съм, че за по - малките ( като възраст) кучета няма проблем, щом се познавате и знаеш, че се разбират още по - добре. Но имам предвид , че ще има кучета които не се познават, а станели сбиване никой не знае след това какво става ...Просто да не стане играчка - плачка...След като кучовците се опознаят, (предполагам ,че ние хората няма опасност да се сбием :md_064: ), можем вече да мислим за сбирки. Както и да е ..достатачно разводнихме темата .. Ние ще дойдем на разходката с голямо удоволствие :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

#491 Потребителят е офлайн   Winnie the Pooh Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 September 2011 - 12:36 PM

И моля нека пишем, кои ще дойдем, за да се разберем, а не кои няма , за да може да се организираме...другото е спам..Благодаря.
User's Signature

Качена снимка

#492 Потребителят е офлайн   Letty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 September 2011 - 12:42 PM

Трябва да се разбере колко души ще нощуват там! Защото, ако няма никой да нощува, няма смисъл от каквито и да е размисли за вили, хижи и т.н.
П>С> Сега звънях на двата телефона, дадени за контакт на хижата.....невалидни са.... Някой ако иска да даде тел, аз съм навита да се обадя и да ги разпитам, обаче мисля, че първо трябва да се знае колко човека ще нощуват..
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#493 Потребителят е офлайн   Letty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 September 2011 - 12:44 PM

Показване на мнениетоnushcho, в 15 September 2011 - 10:24 AM, написа:

Мойта Зина не я пускам от повода вече... така че няма как да ме броите мен освен ако не искам да имам кошмарна разходка от 2 дни (да речем) завързана нон стоп за кучето си, което се тегли като обезумяло като види нещо живо и не само....Просто не си го представм да прекося половин България с нея в колата и след това да не мога да я пусна да потича без да се притеснявам че ще я загубя. Иначе за общуването няма проблем.

Е, Нуше тайничко се надявах да отием заедно! :dh_188: А Мимето с Примо? Или той беше дооооостаа доминантен?
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#494 Потребителят е офлайн   Flawless Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 September 2011 - 01:06 PM

Ние също ще дойдем! :ba_025:
С малките на възраст, а и на ръст, кучета сме търпеливи и спокойни, даже ги пазим и ги търпим да се катерят по главата ни, по-скоро по главата на Неро! :af_089: С женските няма проблем - естествено! С мъжките - зависи от характера на кучето, освен ако не е голдън или лабрадор, но понеже тук такива не се очаква да има, и моите притеснения са по-малки! За нищо на света не бих рискувала както неговото собствено , така и здравето на който и да било човек или куче, така че дори и да няма пускане идеята за обща разходка е прекрасна! Сбивания и кавги не се толерират! Освен това цялото събитие ще бъде голяма емоция както за нас , така и за тях и мисля, че няма да има недоволни!
А и много би ми харесало това, живот и здраве, да бъде началото на една хубава традиция сред нас, да се събираме и да се виждаме по-често с кучетата!В крайна сметка каквото и да си мислим като се съберем и се видят кучетата ще стане ясно!
Благодаря на FANFAN за подкрепата относно позитивното мислене!
User's Signature

Качена снимка

#495 Потребителят е офлайн   Winnie the Pooh Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 September 2011 - 01:14 PM

Показване на мнениетоFlawless, в 15 September 2011 - 01:06 PM, написа:

С малките на възраст, а и на ръст, кучета сме търпеливи и спокойни, даже ги пазим и ги търпим да се катерят по главата ни, по-скоро по главата на Неро! :af_089:

:ab_041: :ab_041: Смях се с глас...Буквално ви се качихме на главата..Нашите адмирации за търпението :dog:
User's Signature

Качена снимка

#496 Потребителят е офлайн   Flawless Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 September 2011 - 01:26 PM

Показване на мнениетоWinnie the Pooh, в 15 September 2011 - 01:14 PM, написа:

С малките на възраст, а и на ръст, кучета сме търпеливи и спокойни, даже ги пазим и ги търпим да се катерят по главата ни, по-скоро по главата на Неро! :af_089:

:ab_041: :ab_041: Смях се с глас...Буквално ви се качихме на главата..Нашите адмирации за търпението :dog:

Аааа, значи това е Вини?!? Знаех си, че ми е познато кучето . . . Мисля, че Неро доста хареса Вини, въпреки, че беше зает да си "говори" с Ахак! Ще се радваме да се видим пак! :re_037:
Но е факт, всяко по-малко куче гледа да му се качи на главата, много са ми сладки йоркширските териери, имаше едно мъжко с панделка онзи ден, и като застана на два крака и си сложи лапите на муцуната на Неро беше мого сладко и само го целува :ab_041: Страшна картинка!
Един от най-добрите му приятели е един мъжкар- източно европейска овчарка, който вече стана на година и половина и е с поне 20-30 см по-висок от Неро , и той все още продължава да го прегръща както Вини с двете лапи през врата и да го целува! Много си се харесват двамата!
User's Signature

Качена снимка

#497 Потребителят е офлайн   Flawless Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 September 2011 - 01:32 PM

Прикачена снимка Прикачена снимка
User's Signature

Качена снимка

#498 Потребителят е офлайн   hrisi14 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 September 2011 - 04:10 PM

Показване на мнениетоFlawless, в 15 September 2011 - 11:26 AM, написа:

Аааа, значи това е Вини?!? Знаех си, че ми е познато кучето . . . Мисля, че Неро доста хареса Вини, въпреки, че беше зает да си "говори" с Ахак! Ще се радваме да се видим пак! :re_037:
Но е факт, всяко по-малко куче гледа да му се качи на главата, много са ми сладки йоркширските териери, имаше едно мъжко с панделка онзи ден, и като застана на два крака и си сложи лапите на муцуната на Неро беше мого сладко и само го целува :ab_041: Страшна картинка!
Един от най-добрите му приятели е един мъжкар- източно европейска овчарка, който вече стана на година и половина и е с поне 20-30 см по-висок от Неро , и той все още продължава да го прегръща както Вини с двете лапи през врата и да го целува! Много си се харесват двамата!

Flawless,Winnie the Pooh без да прозвучи заяждащо, може ли да обсъждате кучетата си в говорилнята? Тази тема наистина се измести тотално...... :dry:
Темата е не да си хвалим кучетата кое е по-добро и да се разказват случки -сигурна съм че всички имаме такива и много ще се радвам да ги чуя лично на Срещата, където първоначалната идея беше именно да се запознаем тези, които не се познаваме лично!!!
Аз също потвърждавам, че ще дойда! :dog:

#499 Потребителят е офлайн   Meto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 15 September 2011 - 04:27 PM

Аз съм 50/50. Ще кажа каква ще е със точност последната седмица.
User's Signature

Which is harder? To raise a child or train a dog? The child can talk and tell what he wants. Although this may not be displeased by what you do about him! The dog can not speak, to say what he wants. But this is not a barrier to retain his overwhelming love and respect to you! For a your dog you will be always best of best.

#500 Потребителят е офлайн   Flawless Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 September 2011 - 05:10 PM

Показване на мнениетоhrisi14, в 15 September 2011 - 04:10 PM, написа:

Показване на мнениетоFlawless, в 15 September 2011 - 11:26 AM, написа:

Flawless,Winnie the Pooh без да прозвучи заяждащо, може ли да обсъждате кучетата си в говорилнята? Тази тема наистина се измести тотално...... :dry:
Темата е не да си хвалим кучетата кое е по-добро и да се разказват случки -сигурна съм че всички имаме такива и много ще се радвам да ги чуя лично на Срещата, където първоначалната идея беше именно да се запознаем тези, които не се познаваме лично!!!
Аз също потвърждавам, че ще дойда! :dog:

hrisi14, права си, извинявам се!
Относно срещата само едно не разбрах, ще се съберем направо пред хижата или ще тръгнем от някъде за към хижата и къде е това "някъде"?
User's Signature

Качена снимка

• (40 Страници) +
  • « Първа
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема