Подарявам хъски
Публикувано: 19 June 2012 - 07:02 PM
Преди една седмица намерих страхотно сибирско хъски в жк.Красна поляна.Кучето е мъжко и в отлично здраве.Пусках обяви на много места и в интернет,но стопаните не се обадиха.Проблема е че нямам възможност да го гледам .
Ако някой иска да го гледа нека ми се обади.Кучето е черно с бяло и със сини красиви очи,на около 4-5 години има изградени навици и е дружелюбен.Моля помогнете за да не го карам в приюта.Тел 0889461615 Валди.
Публикувано: 20 June 2012 - 11:26 AM
Valdi-2, в 19 June 2012 - 07:02 PM, написа:
Преди една седмица намерих страхотно сибирско хъски в жк.Красна поляна.Кучето е мъжко и в отлично здраве.Пусках обяви на много места и в интернет,но стопаните не се обадиха.Проблема е че нямам възможност да го гледам .
Изобр000.jpgАко някой иска да го гледа нека ми се обади.Кучето е черно с бяло и със сини красиви очи,на около 4-5 години има изградени навици и е дружелюбен.Моля помогнете за да не го карам в приюта.Тел 0889461615 Валди.
Погледнете тази обява ,имат прилика,но все пак снимка е ,а и периода е доста дълъг,не го давайте в приют ,разлепете обяви там където сте го намери ли и обиколете близките ветеринари
http://obiavi.grad.b...%81%D0%BA%D0%B8

На този свят се плаща всичко. Въображаемото величие ни носи срам. За моментите, когато се чувстваш Бог, се плаща с моменти, когато знаеш, че си пълзящо животно.Джек Лондон
Нека бъдем добри ,добрината лекува,добрината отваря врати:)
Публикувано: 24 June 2012 - 06:53 AM
Изобр000.jpgАко някой иска да го гледа нека ми се обади.Кучето е черно с бяло и със сини красиви очи,на около 4-5 години има изградени навици и е дружелюбен.Моля помогнете за да не го карам в приюта.Тел 0889461615 Валди.
Публикувано: 24 June 2012 - 01:45 PM
Valdi-2, в 24 June 2012 - 06:53 AM, написа:
Бравооооо! Това е добра новина!
Страница 1 от 1

Вход
Темата е заключена
Горе
Цитиране +