Търся помощ за малък бретон шпаньол
Публикувано: 18 July 2012 - 01:08 PM
Това ми е първото куче, бретон шпаньол на 42 дена. Първо, когато остане само постоянно скимти и се блъска, не може да заспи, без да има човек до него. Заспива в краката ми обикновено и ако като се събуди е само изпада в паника. Върви след мен и не иска да седи самичко. След колко време ще свикне да седи и заспива самичко и как да го науча? Втория ми въпрос е дали е нормално да спи често. На всеки 40-60 мин игра заспива? Благодаря много за помощта! :)
Публикувано: 18 July 2012 - 01:25 PM
Честито, имаш малко бебе. Нормално е да спи толкова. Сложи му нещо мекичко в което да се гушка, така ще е по спокойно, до скоро е било с братчетата си и сестричките си и е нормално да търси в какво и кого да се гушне. Така няма да се чувства самотно.
Публикувано: 19 July 2012 - 12:33 PM
Подкрепям колегите.Много е малко и такова ще да е поведението му, след като е отделен от мама, братчета и сестричета в нов дом, с нови миризми и режим.Попрочетете малко за подобни проблеми-коментирани са и други случаи из форума.Предполагам, че сте минали през вета, след като сте го взели и го е прегледал за общ статус.

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....
Публикувано: 23 August 2012 - 06:31 PM
Искам да ви попитам как да го науча да ака навън. Извеждам го три пъти дневно-сутрин,обед и вечер. Понякога ака навън понякога не дочаква излизането, макар че излизането е по едно и също време винаги. Чувала съм за разни препарати, ефикасни ли са и ако да бихте ли ми препоръчали някакви?
Публикувано: 23 August 2012 - 08:28 PM
Кучето Ви е твърде малко за да го извеждате на разходки.Кучето се извежда 10 дни след поставянето на 3-та ваксина.Не рискувайте с живота и здравето на кутрето
Страница 1 от 1

Вход

Горе
Цитиране +