На Деди му се налага вадене на силно загнил кучешки зъб. Моля за препоръка къде мога да извърша тази манипулация във Варна. Търся наистина изпитан доктор.
Вадене на зъб Варна
Публикувано: 31 July 2012 - 10:07 PM
Тъкмо сме правили същата манипулация преди 2 дена
ще ви пиша на лични
Публикувано: 31 July 2012 - 11:40 PM
Много благодаря за съобщението 
Забравила съм да поясня че Кучо е възрастен и зъбчо е доста загнил. Страх ме е от упойката, и се притеснявам от това дали манипулацията ще е успешна. Защото ако не е, Кучо със сигурност ще ни изяде следващият път когато му бръкнем в устата
Това в кръга на шегата, но сега сериозно, ако някой е вадил загнил кучешки зъб на възрастно куче, моля да сподели при кой ветеринар.
Благодаря предварително!
Забравила съм да поясня че Кучо е възрастен и зъбчо е доста загнил. Страх ме е от упойката, и се притеснявам от това дали манипулацията ще е успешна. Защото ако не е, Кучо със сигурност ще ни изяде следващият път когато му бръкнем в устата
Това в кръга на шегата, но сега сериозно, ако някой е вадил загнил кучешки зъб на възрастно куче, моля да сподели при кой ветеринар.
Благодаря предварително!
Публикувано: 31 July 2012 - 11:47 PM
Загнил и отчупен зъб на не много възрастно куче-5г.
Само ще споделя,че вадиха осил от лапата на 13г ми дядо под упойка и нямаше никакъв проблем с нея,нарича се инхалационна мисля.
Относно зъба препоръчвам ветеринарен кабинет ''Най-добрия приятел'' там ни вадиха на нас зъбчето без проблем.Лекарката е изключително внимателна.
Дано ползвате фейсбуук:
https://www.facebook...101302069985300
Само ще споделя,че вадиха осил от лапата на 13г ми дядо под упойка и нямаше никакъв проблем с нея,нарича се инхалационна мисля.
Относно зъба препоръчвам ветеринарен кабинет ''Най-добрия приятел'' там ни вадиха на нас зъбчето без проблем.Лекарката е изключително внимателна.
Дано ползвате фейсбуук:
https://www.facebook...101302069985300
Публикувано: 23 August 2012 - 09:20 PM
Какво стана със зъбчето?
Страница 1 от 1

Вход

Горе
Цитиране +