Последно сбогом на Норд:( отиде си.....
Публикувано: 02 August 2012 - 04:03 PM
Той беше до мен ,когато почина баща ми...
Той беше до мен ,когато сина ми се роди..
Днес аз не успях да бъда до него в последните му минути...
Сбогом любимо мое същество!Дано тичаш на воля на някоя зелена поляна......
Той беше до мен ,когато сина ми се роди..
Днес аз не успях да бъда до него в последните му минути...
Сбогом любимо мое същество!Дано тичаш на воля на някоя зелена поляна......
Ами това са те - силата на Севера,нежноста на Северното сияние,блясъкът на снега,гласът на тишината,топлината на привързаността,достойнството на водача и нашата голяма любов-Аляският маламут !
Публикувано: 02 August 2012 - 05:40 PM
Безкрайно съжалявам за загубата ти Карина! Знам колко много те боли,знам колко опустошителна е тази липса....Бъди силна Карина !Духом съм с теб,и те прегръщам силно!
Почивай в мир мило момче,тичай на воля там където си заедно със своите събратя,тичайте,лудувайте,и знайте-че ние тук доло винаги ще ви обичаме.Завинаги!!
Почивай в мир мило момче,тичай на воля там където си заедно със своите събратя,тичайте,лудувайте,и знайте-че ние тук доло винаги ще ви обичаме.Завинаги!!
Публикувано: 02 August 2012 - 06:46 PM
Милият Норди :(
Почивай в мир, миличък
Най-обучениятсеверняк, който сме срещали.
Кате, Норд беше щастливо куче с вас, защото успяхте да му осигурите нормален живот, обич и уважение. Справили сте се перфектно с възпитанието му!!!!!!!!!!!!!!!
Дано човекът хвърлил отровата, не намери покой никога!!!!!!!!!!
Почивай в мир, миличък
Най-обучениятсеверняк, който сме срещали.
Кате, Норд беше щастливо куче с вас, защото успяхте да му осигурите нормален живот, обич и уважение. Справили сте се перфектно с възпитанието му!!!!!!!!!!!!!!!
Дано човекът хвърлил отровата, не намери покой никога!!!!!!!!!!
Публикувано: 03 August 2012 - 07:39 AM
Тежка нощ.....Цялото ми семейство е в шок от случилото се.Не знам как ще отговоря на питащите малки очици на сина ми къде е приятеля му....В главата ми се въртят само въпроси...Кой,как и защо слага толкова силна отрова в градинка където постоянно има дечица и кучета?Болката е неописуема,живота ми вече не е същия.....
Ами това са те - силата на Севера,нежноста на Северното сияние,блясъкът на снега,гласът на тишината,топлината на привързаността,достойнството на водача и нашата голяма любов-Аляският маламут !
Публикувано: 03 August 2012 - 07:54 AM
Съжалявам......не мога нищо друго да напиша......очите ми са пълни със сълзи! Умът не ми го побира.........Хората сме гадове!
Akita Bagatur Ken
за връзка тел.088 7 982 645, 088 8 982 645
"АКО ВЕДНЪЖ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФОРУМ ЗА КУЧЕТА, НЯМА КАК ДА НЕ СЕ НАУЧИШ ДА ХАПЕШ"
Петя Кръстева
Публикувано: 03 August 2012 - 08:02 AM
Не мога да повярвам..........Дано си на място, където няма лоши хора....
Почивай в мир, мило момче!
Почивай в мир, мило момче!
Публикувано: 07 August 2012 - 09:28 PM
Незнам какво да напиша и как да изразя тъгата си,много страшно нещо се е случило и всички сме съпричастни с болката ви :( дано този сложил отровата да изпита най-голямата болка!!!!Норд- бъди щастлив,там където си,яж лакомства и тичай свободно. С много сълзи в очите пиша тези редове и искренно съжалявам за загубата. ;(
Публикувано: 10 August 2012 - 01:22 PM
Съболезнования за Норд , искренно съжелявам за случилото се .
Има всякакви гадове направо уроди . С един такъв скоро се сблъскахме с моя Чито до като се разхождахме на повод , кучето му е някакъв кокер 15 кила дето си е пуснат по цял ден и си щъка по улицата и естествено си пази територия няква , ама да нападне Чито беше голяма грешка . За да не го разкъса се наложи да се намеся , попречих му с крак и сега имам две дупки в бедрото от Чито . Целия ми крак беше във кръв най интересното се случи след боя , появи се урода и взе да ме блъска и да ми вика като луд . Еи такива тъпаци има .
Има всякакви гадове направо уроди . С един такъв скоро се сблъскахме с моя Чито до като се разхождахме на повод , кучето му е някакъв кокер 15 кила дето си е пуснат по цял ден и си щъка по улицата и естествено си пази територия няква , ама да нападне Чито беше голяма грешка . За да не го разкъса се наложи да се намеся , попречих му с крак и сега имам две дупки в бедрото от Чито . Целия ми крак беше във кръв най интересното се случи след боя , появи се урода и взе да ме блъска и да ми вика като луд . Еи такива тъпаци има .
Страница 1 от 1