Относно ушите
Публикувано: 13 August 2012 - 08:53 PM
Публикувано: 14 August 2012 - 10:53 AM

Публикувано: 14 August 2012 - 01:56 PM
Публикувано: 14 August 2012 - 02:08 PM
wolfas, в 14 August 2012 - 09:53 AM, написа:
kolkoto po rano po dobre no tuk v svk go pravqt do 9-tija mesec razbira se s poznanstva i t.n.ina4e gi e strah.az moeto go vzeh na 6 meseca a be6e s usi taka 4e go napravih na sedmija mesec,vuprosa e takav 4e kato e po golqmo ku4eto po bavno zazdravqva.prosto usite ne sa tolkova tunki kato pri malkoto ku4e .tuk sam viZdal i rqzane na usi na 2 godisno ku4E.ima6e problem s usite i se nalozi da se premahnat
Публикувано: 14 August 2012 - 02:11 PM
Какво значи "грозно"? Няма грозно куче има комплексирани хора които си избиват комплексите за сметка на кучетата си!
Има страшно много кучета с уши които изглеждат много добре.
Моето като е с уши чак пък толкова ли е грозно? My link
Публикувано: 14 August 2012 - 02:13 PM
tedito, в 14 August 2012 - 01:11 PM, написа:
Какво значи "грозно"? Няма грозно куче има комплексирани хора които си избиват комплексите за сметка на кучетата си!
Има страшно много кучета с уши които изглеждат много добре.
Моето като е с уши чак пък толкова ли е грозно? My link
ne kazvam 4e e grozno no tova e vupros na vkus.na men naprimer mi haresva bez usi i sam go napravil kakto na men mi haresva
Публикувано: 14 August 2012 - 02:16 PM
tedito, в 14 August 2012 - 01:15 PM, написа:
А децата ти един ден и тях ли ще ги правиш по вкус?
az dokolkoto znam na malkitze momincenca im dupcat usite dokato sa malki i nikoi ne gi pita iskat li da nosqt obeci kato porasnat.taka 4e mislq 4E kato go hranq obicam go i iskam da e krasiv i takav ste e
Публикувано: 14 August 2012 - 02:23 PM
tedito, в 14 August 2012 - 01:19 PM, написа:
Ако не искаш винаги може да си махнеш обеците, но уши на кучето ти едва ли ще му пораснат!
da no belezite ot dupkite ostavat.sustoto e i pri boja s ku4etata.zabranen e ,no e razresen boks mma .taka 4e hora mogat da umirat no ku4eta ne.kazvat ce to ne si izbira dali da se bie ili ne.moeto naprimer ako go pusna v ring to ste si igrae taka 4E az miaslq 4e i ku4eto nikoi ne go prinujdava.ili e takova ili ne.prosto tova za usite e standart.sustoto e i pri horata platicni hirurgii i tem podobni
Публикувано: 14 August 2012 - 02:30 PM
tedito, в 14 August 2012 - 01:26 PM, написа:
Няма зло куче! Хората ги правят такива!
Тези които се отглеждат за борби се обучават и озлобяват още от малки кутрета!
nemoga da se saglasq s teb.az predi tova imah pitbul zenska.em to tq bese samo za igra.ponqkoga dori tova me draznese tq bese priqtel s vseki poznat i nepoznat.mnogo mi e interesno kak ste ja napravi njakoi da e zlobna.prosto ku4eto tova ili go ima ili ne.toest zlobata na ku4eto ja ima no trqbva da se predizvika ili puk prosto nqma zloba
Публикувано: 14 August 2012 - 02:33 PM
С какво не си съгласен!
Последния репортаж на нова ТВ за боевете с кучета показаха със скрита камера как озлобяват кученца на един месец!Те още не можеха да си стоят на краката!
Кучето не се ражда зло! То се "възпитава" да е зло!
Публикувано: 14 August 2012 - 02:37 PM
tedito, в 14 August 2012 - 01:33 PM, написа:
С какво не си съгласен!
Последния репортаж на нова ТВ за боевете с кучета показаха със скрита камера как озлобяват кученца на един месец!Те още не можеха да си стоят на краката!
Кучето не се ражда зло! То се "възпитава" да е зло!
ti ne gledaj tv.mnogo gledate tv v bg.znaci priqtel imase pitbul zenska tq be6e mnogo dobra v ringa.moga da ti kaja 4e tq ziveese s malki deca priqteli tq bese moje bi naj priqtelskoto ku4E pitbul koeto sam vijdal.no na ringa se biese dori sam vijdal s dva pregrizani kraka kak pulzi pak da se bie.tq ne se otkazvase.no kakto kazvam nikakvo ozlobqvane.ziveese navan v dvora a i izvan dvora nikoi ne se e oplakal ot neja.i tova go znam i sam go vizdal ne po TV .taka 4e prestanete da vqrvate na tv samo si prikazvat gluposti.ako mnogo vqrvate na tez tv za6to imate dogo??te tam kazvat 4e tova e ubiec.ina4e neodobrqvam boevete s ku4eta da sme najasno.
Публикувано: 14 August 2012 - 02:45 PM
tedito, в 14 August 2012 - 01:41 PM, написа:
Не ми се водят безсмислени спорове!
Като пораснеш малко ще си говорим!
to az nqma kakvo da rastq ,no zamislete se malko.horata koito nastina se zanimavat s boeve na ku4eta se starajat ku4eto da e silno nahraneno i v dobro zdrave.pomisli si ku4e zatvoreno v edno pomestenie kakva sila i izdrzlivost moze da ima?tez deto gi davat po televiziqta sa porednite piklovci koito nerazbirat ama absolutno nisto nito ot otglezdane nito ot boeve s ku4eta.az ne sporq prosto spodelqm tova koeto znam