ТЪРСЯ ЖЕНСКО МОПСЧЕ от легитимен развъдник!
#2 Guest_navar_*
Публикувано: 18 August 2012 - 09:30 AM
хубаво търсите,ама нали сте наясно че никой развъдник няма да ви даде куче преди да е навършило 3 месеца??да не говорим че изискването да е родено еди кога си ,ми се струва несериозно -тва не е кола ,да е произведена еди кога си..когато търсите куче,не очаквате от развъдника да ви се обадят,а вие търсите развъдници,звъните,ровите из сайтовете им и следите кога има кучила,и свободни кученца..
ако все пак в Бг не намерите мопс,аз мога да съдействам за внос от чужд развъдник,съгласно техните изисквания..но най вероятно ще се наложи да почакате известно време
ако все пак в Бг не намерите мопс,аз мога да съдействам за внос от чужд развъдник,съгласно техните изисквания..но най вероятно ще се наложи да почакате известно време
Публикувано: 18 August 2012 - 08:41 PM
Не виждам кое му е невъзможното да е родено след 10.август?! Не съм сложила ограничение от ден,два или седмица,а що са дни след 10 август всичките са приемливи. А също никъде не съм споменала,че ще грабна жиовтинката още от деня на раждането и.Така,че четете,преди да коментирате излишно.
Може и да сте прав/а ,че никой няма да ми се обади,а може и да ми се обадят. Аз също не стоя със скръстени ръце-търся упорито.И имам някои изисквания,като едно от тях е,датата на раждане да е след 10 август.
А развъдниците ги дават на 45 дена,което е месец и половина,не 3 :)
п.п.Вече съм имала мопс,който за съжаление се разболя тежко и почина :(((
Може и да сте прав/а ,че никой няма да ми се обади,а може и да ми се обадят. Аз също не стоя със скръстени ръце-търся упорито.И имам някои изисквания,като едно от тях е,датата на раждане да е след 10 август.
А развъдниците ги дават на 45 дена,което е месец и половина,не 3 :)
Публикувано: 19 August 2012 - 01:24 PM
princessa6ely, в 18 August 2012 - 06:46 AM, написа:
Търся женско мопсче,задължително с родословие, по възможност родено след 10 август тази година
0897872299
моля да ми се обаждат само собственици на легитимни развъдници за МОПС
0897872299
А какво разбирате под легитимни ? Защото има и една ферма в Трънско ,която също се пише за "развъдник" ,но си е чиста ферма за намножаване.
Публикувано: 19 August 2012 - 03:57 PM
svetamops, в 19 August 2012 - 01:24 PM, написа:
princessa6ely, в 18 August 2012 - 06:46 AM, написа:
Търся женско мопсче,задължително с родословие, по възможност родено след 10 август тази година
0897872299
0897872299
А какво разбирате под легитимни ? Защото има и една ферма в Трънско ,която също се пише за "развъдник" ,но си е чиста ферма за намножаване.
Да,сещам се за какво говорите-фирма със 140 женски....Верно има и намножители,но има и уважавани развъдници-от форума съм си съставила някакво мнение,но не намирам сайтовете на всички,които ме интересуват,за това и моля за помощ от тук.
Публикувано: 22 August 2012 - 08:17 AM
Публикувано: 06 January 2013 - 10:00 PM
[/quote]
Моето мопсче Макси също се разболя, а ветеринарите го довършиха! Реших отново да си взема мопс. Моля да споделите с мен откъде си взехте Лучия, защото този път искам да бъде от легитимен развъдник с родословие по разбираеми за вас причини!
[/quote]
Моето мопсче Макси също се разболя, а ветеринарите го довършиха! Реших отново да си взема мопс. Моля да споделите с мен откъде си взехте Лучия, защото този път искам да бъде от легитимен развъдник с родословие по разбираеми за вас причини!
Страница 1 от 1