Бяла немска овчарка
Публикувано: 02 August 2006 - 09:37 AM
В пространството зад моя блок снощи се появи бяла немска овчарка. Кучето е в чудесно състояние, видимо е домашно, даже наскоро е къпано. Има каишка на шията, но за съжаление бяга от хора и не мога да го хвана, нито да го излъжа с храна. Включило се е към глутницата бездомни, странното е че те идват без проблем, а то бяга. Беше тъмно, не можах да видя пола, но днес ако е там ще го снимам и ще сложа снимка.
Не е от квартала ми, не е и от нашия парк. Ако някой има загубено такова куче, моля, пишете.
Не е от квартала ми, не е и от нашия парк. Ако някой има загубено такова куче, моля, пишете.
Публикувано: 02 August 2006 - 09:19 PM
Ето го кучето ... мъжко е, младо куче според мен. Направил е двойка с едно от от кварталната глутница и не дава да го доближиш. Красавец е ... дано някой го познае, ако не ще се радвам да му намерим дом.
Прикачени файлове
-
0001.jpg (25.07K)
Брой сваляния: 253
Публикувано: 02 August 2006 - 09:43 PM
Леле, страхотен е! Опитай да го храниш - в началото от далече,после по-отблизо, ако може да спечелиш доверието му. Иначе - няма хващане, а е страхотен и все някой ще го поиска.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 02 August 2006 - 09:54 PM
Хвърляй му го отдалеч или му го оставяй, но да те види, че си ти - така ще разбере и има шанс да се престраши след време.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 02 August 2006 - 10:37 PM
Това куче е от развъдника на Андрей който живее в Симеоново. Ако отидеш утре в зоомагазина на Солунска. Търси Иван или Натали те имат негови координати аз преобьрнах тефтерите и не го намерих. Даже да не е негово лично той познава притежателите на белите нок.

Golden Nicol kennel
Публикувано: 03 August 2006 - 04:53 PM
Дано тоя белия красавец не зачезне нанякъде, докато си вдигнат телефоните. Да не го приеме някой от вас това като упрек, знам, че правите всичко възможно да спасявате кучета, да им намирате собствениците и т.н. Просто ме е страх, да не избяга и да се загуби наистина. w) d)

прочети правилата за подписите
Публикувано: 03 August 2006 - 05:14 PM
Дог спомена, че другите кучета от глутницата не са страхливи и че овчарката е двойка с куче от глутницата!Може би това е ключът към залавянето му, хванете другото куче и немската овчарка ще го последва!Направете засада, няколко човека и ще го хванете....поне се надявам!Успех!!! super best

[br]_____________www.virtualtown.forumup.com_______________
Публикувано: 03 August 2006 - 05:22 PM
Бих го прибрал, но имам сляпа котка в къщи ... тя се страхува от големи кучета. Свикна с Чанук и Кевин, но те бяха от бебета в нас, а тя беше голяма. Изживява се като принцесата в къщи - не че не е такава, но е ... сляпа. Срахува се от всичко, което не познава, а и не зная и кучето как ще реагира. А няма и място в къщи. Иначе е добре, нахранено е, имат и паничка с вода.
Страница 1 от 1