Пу,аз да Ви нервирам първа!
Всички СЕРИОЗНИ развъдници правят тестове на кучетата си. Това го изисква клубът. Е родило се е горкото,дали порокът му е по рождение или не ( не съм запозната),какво от това...ще се мъчи жената с него,но дай сега да го убием ли? Айде по-сериозно.
Примерът с циганите...вижте и аз съм на мнение,че са доста далече от хората,но друга порода ли са? Мисля си,че са хомо сапиенс сапиенс,но с друг цвят на кожата...както има и различни видове цветове при чихитата,а?
Прочетете какво означава развъдник и после слагайте всички мръсни, гадни,експлоататори - развъдници под един знаменател.
Погледнете тук да видите "официалният развъдник ВИП пъпи" какво е,и после да плюем дружно.
ivan-z, в 03 February 2011 - 01:59 PM, написа:
Поради Зачестилите обяви из интернет пространството на Борси и Прекупвачи представящи се за
РАЗВЪДНИЦИ тук ще опитам да изброя най-често срещащите се .../ понеже всеки ден се появяват нови /
Всички те , обещатават от пиле мляко и всички бебета са им мини , ставайки все по - нагли .
1 .Hello Puppy
2.VIP Puppy
3."Нети" - Нетидогс
4.Развъдник Хисгол
5.ПУПИ-ЕКСПОРТ-ИМПОРТ
6.Развъдник Рая
7.Развъдника на Първина / която междо другото се пише и вет.лекар/
И така нататък всичко с ПУПИ .. .КАТО ЦЯЛО всички пишещи се , че са
РАЗВЪДНИЦИ
без да си обявяват имената
СА ПРОСТО ПОРЕДНИТЕ ИЗМАМНИЦИ
п.п.Ако съм пропуснал някой да не ми се сърди Не е нарочно...

ПП. Пишете на български,че трудно се разбира волеизявлението Ви.
ПП2. Не ме набеждавай за развъдчик,щом съм на различно мнение от Вашето...спокойно,не съм.