Лиско в страната на чудесата
Публикувано: 10 September 2012 - 08:12 PM
Публикувано: 10 September 2012 - 10:35 PM
А иначе за момчето - грешно сте разбрали ,слушка си ,ама с едното ухо,щото другото беше клепнало от ушния маркер,ама от тази вечер го освободихме от това бижу и няма извинения вече.И дума да не става да се говори за крив макарон,само за Алпите може!!!
Ще се стараем много ,особено като разбрахме ,че можем да сменим гражданството с немско ,и започваме да упражняваме от утре командите "зитц","платц","найн"............,няма да се излагаме пред чужденците ,я!
Публикувано: 17 September 2012 - 07:07 PM
Публикувано: 17 September 2012 - 09:20 PM
Лиско е малко странно кученце като характер.Невероятна смесица между беззащитност,любов,нагаждане и притворство.Ако го съпоставя с човешките характери си е баш мангал - нахален до безобразие,пред теб разиграва театро на тема "колко съм нещастен",пък зад гърба ти прави каквото си иска,но при кучетата това си е чар.
Разбира се в инфото за чужбина, не писахме, че по характер е "джипси". Кражбите на храна го отдаваме на гладния му живот, попаднал е на желязна мама и ще влезе в правия път.
М1МА, ти пак му кажи за кривия макарон, той е умничък, ще вдене
Публикувано: 17 September 2012 - 09:38 PM
Публикувано: 17 September 2012 - 10:25 PM
Цитат
Имаме нужда единствено и само от наш,истински ,и за постоянно дом
Благодаря, ShiBumi_GirL!
Ти направо ни вдигна рейтинга с тази прилика с това корги
Тази порода съм я срещала само като наименование ..........олеееееее,току-що Гугъл ме светна за нея.ми верно приличаме на корги....
Лека вечер ви желая,пък аз отивам да чета за коргитата.
Публикувано: 17 September 2012 - 10:32 PM
Публикувано: 24 September 2012 - 03:47 PM
.Вчера малко ме притесни ,имахме произшествие- бяхме вътре в къщи и двамата с пинчера подгониха котарака,който имаше нахалството да влезне в къщи ,малко трудно зацепиха грайферите на ламината,въртяха гуми на място,после на завоя в коридора поднесе и се заби в касата на вратата.Поквича малко,полежа ,но след половин час пак започна да гони котака.Мина му като на куче.
Та това е за сега от нас.И малко снимки ще постна.
Публикувано: 14 October 2012 - 04:19 PM
Свикнахме ужасно много с него,на моменти ми се свива сърцето,че ще се разделям с него....но такъв е животът.Обещах си на себе си ,че ще бъда приемен стопанин.
Лиско се отпусна съвсем.В началото си мислех,че не може да лае -елате да го видите сега ,дере се с пълно гърло.Проявява и пазачески инстинкти през ноща,ако усети проблем - пуска лаене.Обича много хората и всеки наш гостенин бива посрещнат радостно,с две вирнати лапи и щателно облизан,ако гостът направи грешка да клекне до него или да седне на стола - Лиско веднага му се мята в скута.Това кученце ме учудва с невероятните си възможности да скача на високо.Да му се чуди човек с тези къси и криви крачета,колко високо скача........имаме една стара маса от едно време ,метър висока,от раз и се качва ,без засилка.
Та това е за сега от нас.Следва малко снимков материал,да ни видите колко сме шик с новата кърпа(в интерес на истината ,не беше очарован от идеята да е "фешАн" и често си замяташе кърпата като забрадка.
П.П.Много ми стана мило и за Ани,вторият и живот започна по едно и също време с лисковия ,даже си мислех да ги взимам комплект,нали знаете.........след определена бройка добитък в къщи ,вече ти е все тая колко точно ще бъдат.
Публикувано: 29 October 2012 - 08:36 PM
Публикувано: 18 November 2012 - 09:37 PM
Публикувано: 24 November 2012 - 07:27 PM
Публикувано: 04 December 2012 - 08:55 AM
Благодарности на всички, които направиха Коледата на Лиско възможна!

Вход

Горе
Цитиране +