Dog.bg Форуми : Лиско в страната на чудесата

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Лиско в страната на чудесата

#1 Потребителят е офлайн   dikari Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 10 September 2012 - 08:12 PM

Да ви зарадвам тази вечер. Едно дребно, с хитър поглед момченце, попаднало в неподходящото време, на неподходящото място. Веселяшкият му поглед, дребният му ръст ме грабнаха. За дребните просто има повече шансове за съжаление на едрите им събратя, също с такива добри сърца. Една добра жена, от друг град също се трогна и реши да му даде шанс. Тя ще си признае коя е. За сега Лиско май оправдава името си, хитрее и беснеее. Надявам се да се вразуми, да се вземе в ръце и да си опича акъла. Иначе го връщам откъдето е дошъл и ще види Алпите през крив макарон. Да му се предаде немедленно. :ab_041:
Прикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимка
User's Signature

Качена снимка

#2 Потребителят е офлайн   m1ma Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 10 September 2012 - 10:35 PM

Божееееее,чак ме е срам да се покажа във форумното пространство и то не заради друго,ами заради "прекрасните"ми снимки.На моите снимки Лиско изглежда по - зле,отколкото в изолатора :ab_041: .
А иначе за момчето - грешно сте разбрали ,слушка си ,ама с едното ухо,щото другото беше клепнало от ушния маркер,ама от тази вечер го освободихме от това бижу и няма извинения вече.И дума да не става да се говори за крив макарон,само за Алпите може!!!
Ще се стараем много ,особено като разбрахме ,че можем да сменим гражданството с немско ,и започваме да упражняваме от утре командите "зитц","платц","найн"............,няма да се излагаме пред чужденците ,я! :we_070:

#3 Потребителят е офлайн   grima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 September 2012 - 10:50 PM

Ехааа, страхотни новини за Лиско!
m1ma, прекрасно е, че сте отворили дома си за сладуркото и му давате шанс да изчака заминаването си в приемен дом :rc_036:
User's Signature

Качена снимка

#4 Потребителят е офлайн   dikari Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 17 September 2012 - 07:07 PM

Страшно ми работи шестото чувство за това куче- правилно име, правилно заглавие на темата. Верно попадна в страната на чудесата в къщата на m1ma :rc_036: Какво ми е писала за него, толкова се смях и разведрих, ще го копирам само с нейно разрешение.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#5 Потребителят е офлайн   dikari Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 17 September 2012 - 09:20 PM

Получих разрешение да ви копна инфто за Лиско.
Лиско е малко странно кученце като характер.Невероятна смесица между беззащитност,любов,нагаждане и притворство.Ако го съпоставя с човешките характери си е баш мангал - нахален до безобразие,пред теб разиграва театро на тема "колко съм нещастен",пък зад гърба ти прави каквото си иска,но при кучетата това си е чар.
Разбира се в инфото за чужбина, не писахме, че по характер е "джипси". Кражбите на храна го отдаваме на гладния му живот, попаднал е на желязна мама и ще влезе в правия път.
М1МА, ти пак му кажи за кривия макарон, той е умничък, ще вдене :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

#6 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 17 September 2012 - 09:38 PM

Това куче ми прилича малко на корги и понеже си имам вкъщи един корги мелез искам да помогна на този хайван.От какво имате нужда?
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#7 Потребителят е офлайн   m1ma Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 September 2012 - 10:25 PM

Цитат

Това куче ми прилича малко на корги и понеже си имам вкъщи един корги мелез искам да помогна на този хайван.От какво имате нужда?

Имаме нужда единствено и само от наш,истински ,и за постоянно дом :ab_041: ,където Лиско ще е центърът на вниманието .Там неговите хора ще му се отдадът изцяло и когато му се радват,говорят,галят и разхождат гордо,няма да им се се появява едно гласче ,което да им говори :ea_103: "Стоп,не се влюбвай,не се увличай,после ще ти е трудно и ще боли.Ти си само приемен стопанин.Лиско е кучето на господин X.",
Благодаря, ShiBumi_GirL! :rc_036: За сега удържам фронта,ако се появят проблеми ще търся помощ !
Ти направо ни вдигна рейтинга с тази прилика с това корги :md_064: ,щото ние се мислехме ,че имаме прилика с породата "цигански подкаручник" :laugh:
Тази порода съм я срещала само като наименование ..........олеееееее,току-що Гугъл ме светна за нея.ми верно приличаме на корги....
Лека вечер ви желая,пък аз отивам да чета за коргитата.

#8 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 17 September 2012 - 10:32 PM

Ето заповядай тук си имаме цяла тема за коргитата:
http://forum.dog.bg/...80%D0%B3%D0%B8/
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#9 Потребителят е офлайн   m1ma Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 September 2012 - 03:47 PM

Ние пак се изтипосваме - да не ни забравите :db_046: .Лиско претърпя някои метаморфози,така ,че ще променя някои данни за него .Вече гони котки ,но на игра -вързва се на акъла на пинчера ми.И дупки копае ,верно само една ,беше много топло вчера и си копна една под борчетата.Вече почти не прави онази малоумна стойка с извъртяната глава и показания корем.Върви идеално на повод.Знае командата "зитц" и малко "платц".И лайна няколко пъти..............,за първи път чувам лаене с такъв тембър.Докарва го едно към едно на Louis Armstrong - Wonderful World :ab_041:
.Вчера малко ме притесни ,имахме произшествие- бяхме вътре в къщи и двамата с пинчера подгониха котарака,който имаше нахалството да влезне в къщи ,малко трудно зацепиха грайферите на ламината,въртяха гуми на място,после на завоя в коридора поднесе и се заби в касата на вратата.Поквича малко,полежа ,но след половин час пак започна да гони котака.Мина му като на куче.
Та това е за сега от нас.И малко снимки ще постна.
Прикачена снимка това е въпросната дупка под борчето
Прикачена снимка Лиско гледа жално ,как котките нагъват

Прикачена снимка тук котките гледат жално,как Лиско хапва
Прикачена снимка тук тренира за китаец,все не може да запомни ,че ще става германец
Прикачена снимка грозна снимка на една красива лИбоФ.... :wub:
Прикачена снимка бандата в непълен състав
Прикачена снимка в къщи,на любимото фотьойлче
Прикачена снимка а тук се лигонти и се прави на умрял

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#10 Потребителят е офлайн   dikari Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 24 September 2012 - 05:38 PM

Мнооого сте хубави - и децата и майката! :ab_041: Весело е при вас, няма скука!
User's Signature

Качена снимка

#11 Потребителят е офлайн   m1ma Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 October 2012 - 04:19 PM

Отдавна не сме писали в темата ,но сега ще поправим тази грешка.Лиско напълно свикна с нас,убедена съм,че въобще не ще и да си смисля за Стара Загора - добре му е у наше село ,"по-добре първи на село,отколкото последен в града". :db_046:
Свикнахме ужасно много с него,на моменти ми се свива сърцето,че ще се разделям с него....но такъв е животът.Обещах си на себе си ,че ще бъда приемен стопанин.
Лиско се отпусна съвсем.В началото си мислех,че не може да лае -елате да го видите сега ,дере се с пълно гърло.Проявява и пазачески инстинкти през ноща,ако усети проблем - пуска лаене.Обича много хората и всеки наш гостенин бива посрещнат радостно,с две вирнати лапи и щателно облизан,ако гостът направи грешка да клекне до него или да седне на стола - Лиско веднага му се мята в скута.Това кученце ме учудва с невероятните си възможности да скача на високо.Да му се чуди човек с тези къси и криви крачета,колко високо скача........имаме една стара маса от едно време ,метър висока,от раз и се качва ,без засилка.
Та това е за сега от нас.Следва малко снимков материал,да ни видите колко сме шик с новата кърпа(в интерес на истината ,не беше очарован от идеята да е "фешАн" и често си замяташе кърпата като забрадка. :db_046: )
Прикачена снимка Лиско ви намигва
Прикачена снимка стойка "лигня"
Прикачена снимка опашка за вода
Прикачена снимка демонстрации от сорта"като не ми давате гранула,ще ям йорки"

П.П.Много ми стана мило и за Ани,вторият и живот започна по едно и също време с лисковия ,даже си мислех да ги взимам комплект,нали знаете.........след определена бройка добитък в къщи ,вече ти е все тая колко точно ще бъдат. :ab_041:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#12 Потребителят е офлайн   dikari Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 29 October 2012 - 08:36 PM

Ако не ни мине котка път, момчето скоро ще замине за едно мнооого хубаво място. Имаме нужда от малко помощ за чип. Че не е само той пътуващия. Приемната му мама много се изненада и натъжи, тя имала плавнове за дълга зима с Лиско. Зная че много боли, но опашката от чакащи е толкова дълга...
User's Signature

Качена снимка

#13 Потребителят е офлайн   dikari Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 18 November 2012 - 09:37 PM

Уредихме и Лиско! Толкова е дребен и така подкупва с погледа си! :wub: Тук имам да благодаря много, много! На първо място на приемната мама, защото без приемен дом, няма спасение. :rc_036: Доставката на Лиско беше повече от инфарктна - намесиха се и пловдивчани и димитровградчани - Яна, въпреки нейните ангажименти с кучета за пътуване в същия ден, Лили- с винаги отворен дом, удобен пристан в центъра и никога не казва "не мога" :rc_036: На всички от този форум, които помагат съм много, много благодарна :rc_036: Никой не ми се обади и никого не познах на изпращането :dh_188:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#14 Потребителят е офлайн   m1ma Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 November 2012 - 01:58 PM

:dh_188:........... :hb_027:,на добър час ,момчето ми!

#15 Потребителят е офлайн   dikari Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 24 November 2012 - 06:15 PM

Лиско - прекрасно се чувства на новото място, харесва всички и май хич не се сеща за нас :md_064: С Бони са заедно.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#16 Потребителят е офлайн   m1ma Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2012 - 07:27 PM

Не мога да повярвам,че това кученце преди няколко дена си беше в къщи,скачаше,правеше номера.............,а вече е на хиляди километри.......Оранжевата му купичка е още на рафтчето, :dh_188: ,още го включвам в разкладките за кисело мляко и му шъткам,като се прибирам след работа ,да не излиза на улицата.Странно ми е,че не е в къщи ,но на снимката изглежда щастлив,това е важното. :wub:

#17 Потребителят е офлайн   dikari Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 24 November 2012 - 09:10 PM

Зная колко боли, но нали това е целта, те да са спасени. Без приемен дом, няма спасение. А вън още хиляди чакат. Благодаря ти. :rc_036:
User's Signature

Качена снимка

#18 Потребителят е офлайн   dikari Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 04 December 2012 - 08:55 AM

Сагата на Лиско завърши. Момчето си има дом и ще види първата си Коледа на топло и уютно. Надявам се да не сюрпризира осиновителите си с акробатични умения, сваляне на играчки, аранжиране на елхова украса и всякакви подобни коледни настроения :ab_041:
Благодарности на всички, които направиха Коледата на Лиско възможна!
User's Signature

Качена снимка

#19 Потребителят е офлайн   m1ma Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2012 - 03:45 PM

:eyes: ,много се развам.Dikari ,благодаря ти,че ме осведомяваш за Лиско.Всеки ден следя ,дали няма нови неща около този калпазанин.

Много се надявам за още подробности за момчето и ......снимчици :md_064: .

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни