име за ротвайлер
Публикувано: 12 September 2012 - 03:00 AM
Благодаря предварително и
извинете ме,ако съм допуснала грешки при писането!

КаМиТу
Публикувано: 12 September 2012 - 05:46 PM

Публикувано: 12 September 2012 - 06:13 PM
Преслава,Андреа,а кораба-майка на чалгийката що не я спомена,явно си запознат с тази индустрия...после спомени и Сантра,Лорка,Дивна, Бионсе, може и Криско, и Килата Майка...за да си оригинален давай и с ъндърграунд-а в България,тогава вече ще те призная...евентуално.

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Публикувано: 12 September 2012 - 06:40 PM
MeGsSyYy, в 12 September 2012 - 02:00 AM, написа:
Благодаря предварително и
извинете ме,ако съм допуснала грешки при писането!
Част от ника ти- Мегси :)

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт
Публикувано: 12 September 2012 - 06:54 PM
LilTed, в 12 September 2012 - 06:13 PM, написа:
Преслава,Андреа,а кораба-майка на чалгийката що не я спомена,явно си запознат с тази индустрия...после спомени и Сантра,Лорка,Дивна, Бионсе, може и Криско, и Килата Майка...за да си оригинален давай и с ъндърграунд-а в България,тогава вече ще те призная...евентуално.

е ти вече ги спомена.
самата тема предразполага към майтапи все едно да питаш как да си крътиш детето ще го измислиш сам името което да ти харесва тук и до утре да изброяваме щом е прегледал сайтове с имена и не си е харесал...
и аз видях много зор с женското име си е по-трудно верно.

Публикувано: 12 September 2012 - 08:44 PM
LilTed, в 12 September 2012 - 06:13 PM, написа:

хах ;д ...ами аз чалга не слушам и без това ..благодаря ти за подкрепата { }}

КаМиТу
#12 Guest_navar_*
Публикувано: 12 September 2012 - 09:19 PM
какъв е проблема женска ротвайлерка да се казва..Кичка ,или Параскева,или Арда??
значи може да се казва Лукреция,ама не може да се казва Лиляна..странна логика..всъщност не е странна-българина винаги се е прехласвал по чуждоземското..помня като деца как се гордеехме с китайските си кецове...
Публикувано: 12 September 2012 - 09:31 PM

Днес някой седи на сянка, защото преди много време някой друг....... е посадил дърво.
http://www.nuadarits.net
Публикувано: 12 September 2012 - 09:41 PM
Макар че и Иосиф Висарионович Джугашвили можеш да й викаш, на кучето все му е тая. Съкратено ще му викаш Сиси. А пък ако го кръстиш Адолф Хитлер, ще му викаме Хихи. На момичето подобен прякор много му отива. И поне няма да ти е скучно. Имах плъх в студенския град, криещ се в тръбите за теца. Нарекох го Борис-Садам ( на Елцин и Хюсейн). Пробвай, може и да ти хареса:-))))))))))

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 12 September 2012 - 09:58 PM

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.
Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.
Публикувано: 12 September 2012 - 10:31 PM

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт
Публикувано: 12 September 2012 - 10:37 PM
desi79, в 12 September 2012 - 10:31 PM, написа:

;д хах какво да ги правиш почитателите на турските сериали не са малко ;д

КаМиТу