Организация за защита на животните "Четири лапи"
Търсим доброволци от районите Панчарево, Кокаляне, Бистрица, Желецница, Пасарел, Щъркелово гнездо, които да помагат на екипа за залавяне с информация къде има кучета, които трябва да бъдат кастрирани. Можете да докарате дворното или улично куче и направо в клиниката ни или да се уговорите за транспортиране от екипа ни. Телефони за връзка: 0884 221 671 (екип за залавяне), 0884 222 705 (клиника).
Безплатни кастрации на 4 лапи Панчарево, Кокаляне, Бистрица, Желецница, Пасарел, Щъркелово гнездо
Публикувано: 12 September 2012 - 09:23 PM
Аз не живея в района,но някъде около 3ти ходих с приятели горе в планината на една полянка(става дума за Железница) и видях доста кучета.Долу,при самия път няма некастрирани животни (има,но още прекалено малки) или поне аз не видях,но на горе от табелата за природния парк(или нещо подобно) имаше доста.Но до там не мисля,че може да се стигне.Не знам дали някой е запознат,но става въпрос за някъде 15 минути от табелата нагоре,докато в крайна сметка стигнеш поляна,на която има беседки и пейки (няколко).Там ходят доста хора ежедневно и те се хранят около тях,но аз видях около 5-6 кучета,всички некастрирани,а имаше и 2 майки,които имаха гърдички.Следователно или са имали бебета или още имат.Това беше преди около 10 дни,но според мен човек,който живее в околностите по-добре ще каже дали са там или не, и къде има.
Така че хора пишете,това е една много хубава кампрания и с помощта на всички малко по-малко свръхпопулацията ще намалее.
Така че хора пишете,това е една много хубава кампрания и с помощта на всички малко по-малко свръхпопулацията ще намалее.
Страница 1 от 1