Наглец ми открадна кучето
Публикувано: 12 September 2012 - 09:48 PM
Imah kuthe poroda pekinez predi dva meseca rodi tri malki sladurtheta
az sam ot Samokov i nenamirah kupuvathi
edna priqtelka mi predloji edin Sofiiski zooizmamnik {za koito tq nepodozirashe thee takuv} no spazarihme bebetata a mejdu drugoto iskah da podarq maikata zashtoto se premestihme v apartament i nqmashe kak daq gledam namerih i mnogo dobro semeistvo ugovorkata s vyprosniq gospodin beshe da dodie da da vzeme malkite i da zakara i maikata do udobno za nego pytiom mqsto the da predade maikata
no gospodina reshava da q vzeme za sebesi za men tova e krajba ili shte q dade v nqkoi razvydnik toi i s tova se zanimava
molq kajete mi kakvo da napravq kak da postypa :(
Тук се пише на кирилица.
Мод.
az sam ot Samokov i nenamirah kupuvathi
edna priqtelka mi predloji edin Sofiiski zooizmamnik {za koito tq nepodozirashe thee takuv} no spazarihme bebetata a mejdu drugoto iskah da podarq maikata zashtoto se premestihme v apartament i nqmashe kak daq gledam namerih i mnogo dobro semeistvo ugovorkata s vyprosniq gospodin beshe da dodie da da vzeme malkite i da zakara i maikata do udobno za nego pytiom mqsto the da predade maikata
no gospodina reshava da q vzeme za sebesi za men tova e krajba ili shte q dade v nqkoi razvydnik toi i s tova se zanimava
molq kajete mi kakvo da napravq kak da postypa :(
Тук се пише на кирилица.
Мод.
Публикувано: 12 September 2012 - 09:54 PM
Достатъчно сте направили...първо гледате да изтъргувате кученцата, с които не е ясно какво ще се случи по-нататък, а след това се оттървавате и от майката...еми да, за какво ви е вече...Как не Ви е неудобно да пишете и да искате съвет..отвратителна работа

Публикувано: 12 September 2012 - 11:50 PM
Чета и не вярвам на очите си...направо съм шокирана от вашето отношение към ВАШИТЕ животни....Вие имате ли представа на какво сте обрекли тези невинни душици???По най-бързия начин ако трябва пуснете жалба в полицията,но женската трябва да я отървете от лапите на тези търгаши,кастрирайте и тогава подарявайте.И като нямаше кой да ви купи кучетата защо не ги подарихте ами ги наказахте по този жесток начин,да висят по аквариуми или клетки нагъчкани с други болни и зле гледани кучета,обричайки ги на мизерия,болести и в не редки случаи смърт.Едва ли сте изкарали кой знае какви пари,но на всичко отгоре сте му харизали и един безплатен донор бълващ на всяко разгонване кучило след кучило....та той си е на далавера от всякъде,а вие не повече от 100 лв. сте изкарали изхарчени за 2 дена(груби предположения).
Другото интересно - ......"iskah da podarq maikata zashtoto se premestihme v apartament i nqmashe kak daq gledam"(и тук се пише на кирилица,не на тази отвратителна шльокавица),какво трябва да означава това,какво като ще сте в апартамент,да не сте някакъв прецедент в историята??? Голям процент от пишещите тук живеем в апартаменти ....гледаме повечето по 2 кучета,някои имат и по 4,че и повече..... Или пекинезът ви е бил дворно куче на синджир и толкова "бълхясал" и "сплъстен" и "мръсен" и "гнусен",че не може да си го ВЗЕМЕТЕ с вас,ВАШЕТО куче,но можахте да го заплодите(като,че ли на някои са им притумкали вашите кучета,както сама написахте)???
Много бързо действайте за майката,вземете прочетете малко за борсите да видите на какъв ад я обричате,за малките вече е късно,взели сте пари,но поне майката измъкнете,но знайте,че доброволно няма да ви я върнат,ще ви мотаят много до като се откажете,но недейте -поне това дължите на животинката,тя няма вина за вашата глупост!!!
Другото интересно - ......"iskah da podarq maikata zashtoto se premestihme v apartament i nqmashe kak daq gledam"(и тук се пише на кирилица,не на тази отвратителна шльокавица),какво трябва да означава това,какво като ще сте в апартамент,да не сте някакъв прецедент в историята??? Голям процент от пишещите тук живеем в апартаменти ....гледаме повечето по 2 кучета,някои имат и по 4,че и повече..... Или пекинезът ви е бил дворно куче на синджир и толкова "бълхясал" и "сплъстен" и "мръсен" и "гнусен",че не може да си го ВЗЕМЕТЕ с вас,ВАШЕТО куче,но можахте да го заплодите(като,че ли на някои са им притумкали вашите кучета,както сама написахте)???
Много бързо действайте за майката,вземете прочетете малко за борсите да видите на какъв ад я обричате,за малките вече е късно,взели сте пари,но поне майката измъкнете,но знайте,че доброволно няма да ви я върнат,ще ви мотаят много до като се откажете,но недейте -поне това дължите на животинката,тя няма вина за вашата глупост!!!
Публикувано: 13 September 2012 - 09:17 AM
Защо изобщо пуснахте тема. Направо отвратителна история. ,предадухте животинче ,което ви гледаше преданно в очи ,да ви имам проблем.Та пикинез -куче за апартамент. Вие не заслужавате никакво уважение. Дано кучка попадне в добри ръце,в което се съмнявам.Как можахте да я дадете на непознат човек.И сега представата ли нямате къде е тя???Ако ас бях на вашо място ,намерила би хора мъжаги и розмазала би му физиономия на тоят хубовец.. ,щях да му спукам гуми или напиша с лайно на врата КРАДЕЦ НА КУЧЕТА.Полиция няма да ви помогне. ,вие доброволно без всякакви договори дадохте куче на тях. Правитесе на кучкари познавачи,пари искате да искарате на гърба на животинче ,та дополнително я разкарахте като нещо ненужно. Понеже видяхте че полза няма и пари няма да ви донесе..,за какво ви косми по килима.?
Публикувано: 05 October 2012 - 05:27 PM
Гнусна работа. И после защо в България имаме проблем с бездомните кучета и как да се спре тази популация. За съжаление с такива безотговорни хора които не си дават сметка какво правят и искат да спечелят и някой друг лев, скоро няма да намалее популацията на нещастни бездомни кучета.

www.BestPetFoods.eu
Публикувано: 03 November 2013 - 12:00 PM
sHaMoTnIk, в 03 November 2013 - 11:51 AM, написа:
а вие като роди вашето куче кво ... убевате кученцата дане отидат на улицата такали ? написала и че им е намерила дом а вие е обясннявате че кучетата ии ще идат на улицата мале мале 

Елементарно съждение! Хората, вместо да се търгаши с породоподобни кутрета, просто не допускат заплождане и раждане на такива ... Историята е стара - от преди една година, но това не я прави по-малко грозна и глупава ...
#10 Guest_navar_*
Публикувано: 03 November 2013 - 10:15 PM
кой каза че кучето е породоподно?? защо продължава да се смята ,че доказателство за породна принадлежност е документ от частна организация каквато е ФЦИ? първо ФЦИ нито е единствена,нито официална,нито специална-да,най голямата киноложка организация е и нищо повече...при въвеждане на задължителен ДНК тест ще стане доста интересно-част от "чистокръвните" кучета ще се окажат не толкова чисти,а някои"породоподобни" съвсем породисти..затова и ДНК теста е неудобен за "развъдчици" и "кинолози"
Публикувано: 26 November 2013 - 04:07 PM
Мисля че след като така безотговорно си връчил "любимците си " на непознат нямаш право да казваш че са открадната след като ти сам си му ги дал !
Страница 1 от 1