Dog.bg Форуми : Кучето ми е болно

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Кучето ми е болно

#1 Потребителят е офлайн   naska1958 Икона

• Група: Потребители

Публикувано: 27 September 2012 - 01:21 PM

Притежавам българско овчарско куче.На три и половина години.Около 70 кг.Преди две седмици забелязахме,че на корема му се е появила подутина.В началото беше
мека и подвижна.Ветиринаря счете,че е ухапано от нещо или се е наболо.Кучето нямаше апетит и само лежеше. Поставихме 12 инжекции с антибиотик и съответно го
мажем с някакъв мехлем.Кучето започна да се храни и стана жизнено.Преди няколко дни открихме,че подутината е запазена и е станала твърда на пипане.
В гр.Смолян,лаболаторията бе закрита и не можем да направи изследване..Прикачвам снимки и моля за помощ.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#2 Потребителят е офлайн   baubau Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 September 2012 - 07:02 PM

Здрасти, не съм лекар,но мисля,че трябва да му направиш някакви изследвания-кръв и урина. Ветовете ще дадат подробни напътствия. Защо не го закараш в Пловдив? Тук в клуба има много добри ветове от Пловдив. Може би и биопсия трябва да се направи,ако лекарят се усъмни в нещо. Има ли промяна в цвета? Изтичане на някакъв секрет? А какво е общото състояние на кучето? Храни ли се? Изморява ли се повече? Задължително трябва да вземеш мерки.

#3 Потребителят е офлайн   naska1958 Икона

Публикувано: 29 September 2012 - 09:55 AM

До baubau:Багодаря за съпричастността.Вярно е,че трябват изследвания,но за съжаление както соча в гр.Смолян е закрита ветиринарната лаболатория. Всички доктори
са инспектори/чантаджии/.Ще се ходи в Пловдив.

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни