Кити - със сачма в сърцето Стреляна писана
Публикувано: 22 October 2013 - 12:05 AM
Много съалявам.
Благодаря за отзива !
Alma_Sola, в 15 October 2013 - 03:32 PM, написа:
С каквото мога,бих помогнала за Англия, стига само да се намери начин да стигне до мен

Cats walk alone.
Публикувано: 22 October 2013 - 04:21 PM
Намирала съм домове на доста тукашни, но просто не знам каква е бюрокрацията с транспорт от България.
Публикувано: 22 October 2013 - 04:59 PM

Публикувано: 05 November 2013 - 09:45 AM
Elizd, в 22 October 2013 - 05:59 PM, написа:
аз търся дом. котката още е у нас.
в уговорката не влизаше да търся дом , че нямам 300 милиона познати из фб, че нямам влечение да търся осиновители ,както и време....но явно и това ще се наложи.
в момента започвам за съжаление да се замислям за временен дом .не ми се дава на временни стопани . Аз съм временния стопанин, с когото уговорката беше храна и водене на лекар.
ще постъпя с някого както постъпиха с мен,но котката не може да остане повече у нас.

Cats walk alone.
Публикувано: 05 November 2013 - 09:48 AM
GattaNegra, в 14 October 2013 - 10:40 PM, написа:
Моля, не пускайте само линкове.
Цитирайте това, което искате да се прочете от линка.
мод
нали искате снимки -там са

Cats walk alone.
Публикувано: 05 November 2013 - 10:03 AM
Прикачвайте снимките тук.
Направете поне във фейса един албум и съберете снимките в него, за да не се налага да се четат безкрайни писания по темата.
И тъй като това е само и единствено в интерес на котката, която искате да задомите, ще го направя аз:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 05 November 2013 - 10:20 AM
bushkata, в 05 November 2013 - 11:03 AM, написа:
Прикачвайте снимките тук.
Направете поне във фейса един албум и съберете снимките в него, за да не се налага да се четат безкрайни писания по темата.
И тъй като това е само и единствено в интерес на котката, която искате да задомите, ще го направя аз:
направен е албум във ФБ
обаче и аз не ползвам ФБ таа че няма кой да го чете, просто защото имам 3ма познати там
https://www.facebook...379475038944007
Ама надали някой, попаднал на тая тема ще има нужда да чете и снимки от ФБ.. тя си е достатъчна.
Обаче аз наистина нямам идея как се прави за това съм благодарна за помощта.
Получавам вече критики, че където една, там и две котки. Но не става, опитвахме всякакви неща.
Др. Георгиев каза, че има вероятност след 3-5 години да се парализира заради сачмата. Имам причини да не мога да допусна такова нещо у нас - баба ми почина по подобен начин и близките ми са по-важни от тази котка. А така затворена тя котката не живее пълноценно.
И хора, извинявам се, аз вече имам една котка от улицата и искам да си я гледам в нас и тя да е добре, тази котка ми я дадоха временно и сега вече е време да си ходи това е , съжалявам , не искам да обидя никого, но не съм длъжна на никого, разберете ме, отдавна видях, че мога да давам храна и да гушкам котки , да дарявам пари и т.н. но не повече.
Сега под блока има едно сиво миличко котенце МАЛКО. За него може би щях да мога да намеря стопани защото го искаха, но кастрирано и ваксинирано - можех да направя това ако в нас имаше място, но няма. А на тези хора не мога да натреса болна котка, те искаха онази. И си взеха същата от обява, понеже нямаха възможност да се занимават да ловят коте от др. край на София.
Моля ви не ме карайте да се извинявам като ученичка и да давам обяснения - изобщо не смятам че съм длъжна да задържа Кити у нас за вечни врмена.

Cats walk alone.