КАКВО ИЗЯДЕ КУЧЕТО МИ
Публикувано: 06 October 2012 - 10:25 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 06 October 2012 - 11:24 AM
bushkata, какво се очаква от сварения картоф?
Публикувано: 06 October 2012 - 11:38 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 06 October 2012 - 11:46 AM
Въпросът ми беше, картофът дали предизвиква разтройство или? За да знам за какви други случаи мога да го ползвам

Публикувано: 06 October 2012 - 12:22 PM

Трябва да яде само картофи 2-3 дена .
Имат вроден предпазен рефлекс за повръщане .
Картофите се използват главно при хора , не предизвикват разтройство , а увличат предметът , и го смазват да мине през червата .
Арестантите по Живково често гълтаха цели вилици , или лъжици , за да се отърват поне за седмица от скапването , тогава им давахме само варени картофи , и за седмица вилицата излизаше .

Перисталтиката обаче дрябва да се стимулира допълнително , при хората това ставаше естествено с по някой здрав бой

Публикувано: 06 October 2012 - 12:44 PM

Публикувано: 06 October 2012 - 12:48 PM

Ше се оплача на ръководството .
Ее - 1 песен от ония блаженни години( виж кучето) , да кротнеш

http://www.youtube.c...feature=related
Публикувано: 06 October 2012 - 01:08 PM

Публикувано: 06 October 2012 - 01:40 PM
emilvr, в 06 October 2012 - 12:22 PM, написа:
Именно

Публикувано: 06 October 2012 - 02:26 PM
Здрав4ето, в 06 October 2012 - 08:51 AM, написа:
Преди време едно от моите кучета също изяде мокра кърпичка(имам предвид от тези хартиените, които служат за почистване бебешки дупета примерно или котешки очички...въпросната май беше напоена даже с лайка).Притесних се доста, защото тогава майка ми гледаше кучетата и не е посмяла да му я вземе от устата.Ами чак след 3-4 дни се освободи от нея.Така, че препоръчвам да наблюдавате внимателно кученце, дали се изхожда нормално, в каква кондиция е , дали се храни с апетит и ако се премине периода от 3-4 дни, за сигурност да се консултирате с ветеринар.
п.п.Преди време моите сладурковци вкупом бяха решили, че в мое отсъствие най любимото им занимание е да дъвчат и буквално изяждат чаршафи(тяхни си лични,примерно след къпане или когато вали навън и искам да си пльоснат калните туловища, постелки също).Ако публикувам снимки, какво са способни да причинят на един невинен чаршаф

Това го разказвам с цел , ако мога да те успокоя и да си дадеш сметка, че от нашите четириноги любови може да се очакват всякакви изненади, по всяко време.

Успех и дано твоето слънце в най скоро време те зарадва и успокои , като видиш така мислената мокра кърпичка.

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.
Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.
Публикувано: 07 October 2012 - 06:41 AM

Публикувано: 07 October 2012 - 06:57 AM

Изплакни си я кърпата , може още да се ползва , ще е жалко да се изхвърли .
На моят пикинез му давам кремвишите без да ги беля от найлона , естествено , той ги гълта цели ,и след 5 мин като се уригне - изхвърля обвивката .

Публикувано: 30 October 2012 - 08:58 PM
Публикувано: 15 November 2012 - 05:55 PM
Хоризонтално или вертикално ?