Разбирам, че тук винаги е препълнено, стискам много палци на всички и се надявам, много се надявам!
Но и аз пак трябва да помоля за помощ.
Имам едно чувство, че ще излезе нещо добро от цялата работа.

Озовах се у дома с трима герои.
Вместо отново да казвам, че е спешно, просто ще спомена, че живеем в далеч неголям апартамент със две големи котки и едно кутре. Сега със тримата малчовци, армията наброява шестима. Тревожно е - струва ми се, че нарушавам всички създадени закони за квадратни метри, необходими на животно в жилище.

Финалните щрихи на съмнителната картинка са лекциите и работата, на които ходя. Взех ги едва вчера, затова мога да кажа, че засега се справям.

Много се надявам да не събудя ничие възмущение с това, че въпреки невъзможността си да ги гледам адекватно, ги взех. Казах си "Този път не. Стига.". След това си легнах и след като не можах да спя, мислейки, разбрах, че не точно този път е "Стига." И повярвах, че с помощ от добри хора ще успея.

И трите са мъжки, на около 30-40 дни. Много ми беше трудно да определя пола, защото са наистина малки, но опитах, след това помолих и лекар да потвърди, така че би трябвало да няма изненади, когато пораснат.
Това е албумче във Фейсбук, където написах всичко, което мисля, че е важно да се знае - как ги храня, как обезпаразитявах, има и много мили снимки.
Те са съкровища

Телефонът ми е 0878 87 30 77, дала съм повече контакти и информация в албумчето във Фейсбук, където в момента постоянно наглеждам какво се случва, така че съм на линия и там. Ще се радвам да отговоря на всички въпроси, искам да отидат на възможно най-доброто място, и съм благодарна на всеки, който иска да помогне.
Котешки поздрави: