Кльощавият Рижо прекрасно куче търси дом
Публикувано: 28 December 2012 - 08:36 PM
Ей, тази GAG няма сърце - развали им на децата карето! Така хубаво и симетрично се бяха разположили на дивана - страхотна декорация...а хората дават пари за възглавнички...

Дано да е много щастлив и обичан Рижо, и редовно да пише!
GAG, deni_avr и всички замесени -
!

Дано да е много щастлив и обичан Рижо, и редовно да пише!
GAG, deni_avr и всички замесени -

" Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните." Махатма Ганди
Публикувано: 29 December 2012 - 09:32 PM
butci, те на снимката са каре, ама иначе бяха квинта :) Чакам с нетърпение да вземат гостенчето, да пооредее бройката, че черно-белият кот е най-големият нагльо :)
Ето и една хубава снимка, на която Риж е с батко си. Леглото на Риж е до това на баткото - в тяхната стая.

Запознат е вече с кучетата на съседите, поиграли от сърце :)
Ето и една хубава снимка, на която Риж е с батко си. Леглото на Риж е до това на баткото - в тяхната стая.

Запознат е вече с кучетата на съседите, поиграли от сърце :)

We make a Living by what we get... We make a Life by what we give...
Публикувано: 03 January 2013 - 12:53 PM
Лелееееее какви чудесии се били случили тук, пък аз съм ги проспала покрай пустите му празници!
БРАВО! БРАВО! БРАВО! На всички, помогнали на голямото рижо момче и неговите хора да се съберат!
Признавам, изпитвах известни слабости към него
и тези новини ми топлят душата!
Честито да му е и дъъъъълги години да живее безгрижно и щастливо!
БРАВО! БРАВО! БРАВО! На всички, помогнали на голямото рижо момче и неговите хора да се съберат!

Признавам, изпитвах известни слабости към него

Честито да му е и дъъъъълги години да живее безгрижно и щастливо!

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.
Публикувано: 20 January 2013 - 03:13 PM
Днес се добрах до едни прекрасни снимки на Риж и с удоволствие ще ги покажа да им се порадвате:

Хората пишат много редовно, много се радват на Рижо, дори наскоро казаха, че не знаят как са живяли досега без него. Ходят на училище и всички, които го срещнат, ужасно много го харесват заради добродушието му. А аз в знак на благодарност, че съм се грижила добре за него, получих един кашон кучешки и котешки лакомства и играчки, стана ми някак си много мило от този жест.
Та ей такива едни неща в живота на момчето. От гладен, болен и бездомен - нахранен, здрав и с чудесно семейство
И понеже той е далеч, обещавам аз да съм безкрайно благодарна от негово име на всички, които помогнаха той да стигне до щастлив край!

Хората пишат много редовно, много се радват на Рижо, дори наскоро казаха, че не знаят как са живяли досега без него. Ходят на училище и всички, които го срещнат, ужасно много го харесват заради добродушието му. А аз в знак на благодарност, че съм се грижила добре за него, получих един кашон кучешки и котешки лакомства и играчки, стана ми някак си много мило от този жест.
Та ей такива едни неща в живота на момчето. От гладен, болен и бездомен - нахранен, здрав и с чудесно семейство

We make a Living by what we get... We make a Life by what we give...