Българско овчарско куче
Публикувано: 07 January 2006 - 11:05 PM
Публикувано: 07 January 2006 - 11:08 PM
Ние пък сме си облекли броните ,пушиме по цигарка пиеме си БГ -червено вино,нарязали сме си малко сланинка и ви чакаме /каракачани/на бойното поле.Хайде да видиме бойните ви тактики/тракийски/.. cheers

Развъдник за автентични КАРАКАЧАНСКИ кучета-"ТИТО"..../www.bulgariandog.com/[br][br]..."САМО НАЙ-ДОБРОТО Е ДОСТАТЪЧНО ДОБРО"
Публикувано: 07 January 2006 - 11:11 PM
Цитат
Ние пък сме си облекли броните ,пушиме по цигарка пиеме си БГ -червено вино,нарязали сме си малко сланинка и ви чакаме /каракачани/на бойното поле.Хайде да видиме бойните ви тактики/тракийски/.. cheers
Хей, не намесвайте траките. Те нямат нищо общо в играта.
Публикувано: 07 January 2006 - 11:14 PM

Развъдник за автентични КАРАКАЧАНСКИ кучета-"ТИТО"..../www.bulgariandog.com/[br][br]..."САМО НАЙ-ДОБРОТО Е ДОСТАТЪЧНО ДОБРО"
Публикувано: 07 January 2006 - 11:19 PM
Цитат
Вие и да искате не можете. По тяхно време типът кучета на Балканите (поне по нашите земи) е бил съвсем различен.
По-късните добавки са изпразнени от научно съдържание.
Публикувано: 07 January 2006 - 11:22 PM
Цитат
Цитат
Хей ,на това куче в ляво,да не си му събрал краката със сезал и така да си го снимал бе Шаро.Знам легенди,че кучетата с гърди събарят вълци,като гледам това куче сигурно ще ги мачка като валяк.
Не г-н Желев, то от свян е застанало така, че взело и уши понадигнало.
Публикувано: 07 January 2006 - 11:39 PM
Цитат
Ех, г-н Желев!
Поставяте ме в много неловка ситуация. Все повече си проличава, че нищо не разбирам от тази стандартизирана, официално призната и световно известна порода.
Публикувано: 07 January 2006 - 11:53 PM
Аз не съм говорител на никого, просто знам къде са нашите кучета... можеш да видиш и на нашата страница къде са ни кучетата...... имената на градовете са споменати!
Интересно е защо ли не коментираш поместените снимки и не си дадеш мнението или поне да откриеш някоя и друга прилика?
Само участие във форума не прави хората специалисти. Ако искаш мошеш след две седмици да дойдеш с нас.... ще правим обиколка на БГ за няколко дни само по развъдници и кучкари. Поне кучета на живо да видиш!
Публикувано: 07 January 2006 - 11:58 PM
Цитат
Защото г-н Атанасов ми каза "Да не хвърлям бисерите си на свинете" b) Защо мислиш, че не съм виждала? Може така да съм искала да изглежда.. b) BEER Поздрави!
п.п. Г-н Атанасов ще ми отговорите ли на въпроса?
Публикувано: 08 January 2006 - 12:09 AM
Цитат
Не съм искала да обидя. Просто мисля че си наистина заинтересована за кучетата. Имаш познания за тях. И затова ти предлагам да дойдеш на обиколка с нас. Ще минем и през КК и през БОК развъдници. Ще бъде интересно.
Публикувано: 08 January 2006 - 12:14 AM
Цитат
Аз не съм говорител на никого, просто знам къде са нашите кучета... можеш да видиш и на нашата страница къде са ни кучетата...... имената на градовете са споменати!
Къде е тази страница, в смисъл адреса, ще мие интесно да разгледам. r)
Публикувано: 08 January 2006 - 03:56 PM
Цитат
Най-вече ме интересува мнението на Мад Макс. cheers
Желю,незнам какво ще каже Мад Макс но сам сигурен че за нея това не са КК,но на мен кучетата ми харесват,макар че незнам нищо за това от каде произлизат и като се има предвид че от снимка нищо не може да се каже със сигурност,кучетата са хубави cheers Ще се радвам да видя още снимки на тези кучета