Българско овчарско куче
Публикувано: 11 October 2006 - 07:07 PM
Публикувано: 11 October 2006 - 07:08 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Хайде стига бе! l)
Ако имаш дамазлък от Шаро пепелян покажи да видя и да ти кажа ЕВАЛА и БРАВО.
Темата е за БОК! Тук снимки на Каракачански кучета са рядкост!
Публикувано: 11 October 2006 - 07:15 PM
Цитат
Защо ли Рангел и Петю се отказаха от развъждане на овчарски кучета b) b) b) .
Потърси отговора Хан.
Гнусна лъжа!
Никога р-к Тито не е членувал в организация БОК!
Винаги тези момчета са държали на автентичното куче! Нерядко са доказвали това! А автентичното овчарско куче на България не е БОК!
За всяко действие има причина Жел! И тя е ясна!
Публикувано: 11 October 2006 - 07:18 PM
Цитат
Не искайте от Кара да Ви показва нещо,тои явно като Вергилски няма собствени кучета,само обича да пише за овчарски кучета.
Абе другари от МАКК,защо развъдник Тито беше продаден на Шаро,а не дадоха кучетата си на други развъдници от МАКК.
Добре ,че Шаро ги купи,че иначе досега щяха да са умрели на синджирите от глад ,кърлежи и бълхи.
Това бях сложил в една от темите със странно име 111 от тези в спец форума за КК:
"Интересно как давате коментари за "Тито" ,добри и лоши , но до сега само на едно място се видя един човек ,който искаше да помага (знаеме а предишното му състояние).На думи нещата са супер.Добре ,че беше Росен да го купи иначе едни от малкото чисти кучета малко по малко ,вече щяха да изчезват.
Ама вие и него успяхте да го оплюете....... ".
Последното сега е специално за HAN

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 11 October 2006 - 07:20 PM
Цитат
Цитат
Не искайте от Кара да Ви показва нещо,тои явно като Вергилски няма собствени кучета,само обича да пише за овчарски кучета.
Абе другари от МАКК,защо развъдник Тито беше продаден на Шаро,а не дадоха кучетата си на други развъдници от МАКК.
Добре ,че Шаро ги купи,че иначе досега щяха да са умрели на синджирите от глад ,кърлежи и бълхи.
Това бях сложил в една от темите със странно име 111 от тези в спец форума за КК:
"Интересно как давате коментари за "Тито" ,добри и лоши , но до сега само на едно място се видя един човек ,който искаше да помага (знаеме а предишното му състояние).На думи нещата са супер.Добре ,че беше Росен да го купи иначе едни от малкото чисти кучета малко по малко ,вече щяха да изчезват.
Ама вие и него успяхте да го оплюете....... ".
Последното сега е специално за HAN
Никого не оплювам!!!!!!!!!!!!!!
Публикувано: 11 October 2006 - 07:23 PM
Публикувано: 11 October 2006 - 07:27 PM
Цитат
ХАААААААААААААААА!!!!!!
Ще умра от смях - "Да използват материал от БОК!
Г-н, Димитров, направо можете да уморите някой от смях!
Хайде няма нужда!
Публикувано: 11 October 2006 - 07:32 PM
Цитат
HAN , трябва да преговориш третия том за КК и ще видиш ,че не си измислям.
Не ми харесва и това ,че и от БОК доста сполучливо се опитваха да му лазят по нервите.До сега предполагам щеше да сложи доста материал за обсъждане.
Да сме живи и здрави да му видим сайта.
Но за снимките - държа все пак да покажете Вашите кучета ТУК

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 11 October 2006 - 07:34 PM
Публикувано: 11 October 2006 - 07:35 PM
Разглеждането на изложбите, откъснати от развъдния процес е грешка. Разглеждането на изложбите откъснати от правилата на развъждане е грешка.
Грешка е, че кучетата не се татуират.
Грешка е, че кучетата не се изследват, даже и за дисплазия.
Грешка е, че никой не се интересува от поведенчески характеристики. Грешка е, че дажи и при заплождане никой не прави изследвания за бруцелоза - елементарно е.
Целта на тези форуми не е да бъдат място, където да се карат хора, а да имат образователен характер и да бъдат в помощ на тези, които отглеждат и развъждат кучета. Поне това е смисъла на съществуването им, а не .. място за караници.
Поне така мисля аз.
И пак да питам - някой може ли да ми каже процентното съотношение на кучетата с дисплазия в породата ? Някой може ли да покаже изследвания за очи ? Има ли други специфични породни заболявания ?
Всъщност въобще някой татуира ли си кучетата ?
Публикувано: 11 October 2006 - 07:35 PM
Цитат
Цитат
HAN , трябва да преговориш третия том за КК и ще видиш ,че не си измислям.
Не ми харесва и това ,че и от БОК доста сполучливо се опитваха да му лазят по нервите.До сега предполагам щеше да сложи доста материал за обсъждане.
Да сме живи и здрави да му видим сайта.
Но за снимките - държа все пак да покажете Вашите кучета ТУК
Човека сам каза - намерил е истината за себе си! От това по ясно - здраве му кажи!