Цитат
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Постовете имаха само една цел и тя е отново провокация, без значение дали става дума за БОК или КК. Пак щяхме да слушаме за мелезите, след това започват лични падатки и така до края на света. Който както реши така да го приема.
от мода
Г-н Мод, съжалявам че ви създавам главоболия и се извинявам за всички интриги, които съм създал в този форум - напълно съм съгласен с вас че постовете на интриганти като мен не само трябва да се изтриват, ами и потребителите да са банват.
Това е последния ми пост във форумите на dog.bg - останете си със здраве и се постарайте критериите, които прилагате при последните изтрити постове да ги приложите върху постовете в цялата тема.
И едно обръщение към админа - модераторите в даден форум е редно да се избират от хората пишешти в този форум - защото е меко казано тенденциозно, модератора на форум БОК да симпатизира на КК.
п.с. Едва ли някой ще успее да го прочете преди да бъде изтрито, но здраве да е b)