Българско овчарско куче
Публикувано: 30 January 2007 - 10:40 PM
Цитат
Само,4е ще трябва да рекламирате вълка не ку4ето ви.В това съм сигурен и убеден!!!!!
Ване приятелю Хатар и Апамат като бяха в Банско някои БОК спря ли ги ?
Публикувано: 30 January 2007 - 11:15 PM
Поне ку4етата се опитаха,а имаше доста хора и ку4ета,които въобще и не си и помислиха да си пробват техните с горепосо4ените.
Така,4е не си мисли,4е ако ми докараш жив вълк няма да го пусна не се притесняваи ще го пусна ти само докараи b)
Публикувано: 30 January 2007 - 11:28 PM
А смешниците се сетили на умрял вълк нож /каракачанец/ да вадят.
Безкрайни са вашите манипулации.Вече сме им свикнали.
Много зализан и сресан е вълка, и Цист като кучетата ви.
А и те горките така странно го гледат, защото го виждат за първи път. Изобщо не им идва на ума че ги вкарват в менте пиар.
Следващия път вземете някои стар упърпан лъв починал от старост в Софииското зоо и снимайте, снимайте...
Да се посмеем още.
bravoS
Публикувано: 30 January 2007 - 11:59 PM
Те този вие от кеф като чели и той чака да му падне некой заблудил се вълк.....
super best super best super best super best super best super best super best super best super best super best
Прикачени файлове
-
DSC00065.JPG (59.25K)
Брой сваляния: 76
Публикувано: 31 January 2007 - 12:00 AM
Цитат
Поне ку4етата се опитаха,а имаше доста хора и ку4ета,които въобще и не си и помислиха да си пробват техните с горепосо4ените.
Така,4е не си мисли,4е ако ми докараш жив вълк няма да го пусна не се притесняваи ще го пусна ти само докараи b)
Tи твоито пробва ли го ?Като го пробваш с Хатар или Аламат и то не квичи и бяга и вълк ще ти докарам дружески привет.
Публикувано: 31 January 2007 - 12:24 AM
Цитат
Цитат
Tи твоито пробва ли го ?Като го пробваш с Хатар или Аламат и то не квичи и бяга и вълк ще ти докарам дружески привет.
Малееее.........
Почнахте и вълци да карате и мечки,брееееееей. l) l) l)
Отплесвате се от темата господа. b)
Публикувано: 31 January 2007 - 03:20 AM
Цитат
Ако говориш за овчарско куче, дай го пък ще го закараме на вълк!
В естествената му среда, сиреч в стадо а не на балкон.
Навит ли си?
Който друг иска да си пробва кучето и него че го уредим!
Публикувано: 31 January 2007 - 09:55 AM
Цитат
smeshno e tva na avatra ti...........Bilo Ovcharsko Kuche
i tova ste horata deto si mislqt che neshto znaqt ,tezi koito goworeha s aplomb za bulgarskite ovchari i kucheta ,smeshnici,rqzali topkite na kuchetata che da ostanelo pone edno da zwyni i s drujni usliliq na ovcharq da go izgonqt ,wseki znae takova kuche (bez topki)kakuv glas shte izwadi ,kato na pavaroti i togaz shte se sybudi toi ovcharq a moje i wulka da izbqga ,koga e chyval takwoz glasence ,a moje i da ostane ,toku wij se ysetil che tozi glas e na nqkoi s "meki kitki"i togaz she stane qko hem korema pulen hem topkite parzni(tuka weche govorim za wulci topki)a kucheto dvajdi obezchesteno
nikoga ne sym vijdal takiva geishuri jelev,no sum vidal razlikata w haraktera i tqloto mejdu bik i wol ogromna e prepolagam zardi testosterona
syjaliavam za kirilicata

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"
Публикувано: 31 January 2007 - 10:09 AM
Цитат
Цитат
Ако говориш за овчарско куче, дай го пък ще го закараме на вълк!
В естествената му среда, сиреч в стадо а не на балкон.
Навит ли си?
Който друг иска да си пробва кучето и него че го уредим!
Вече съм имал такива предложения ама хората с вълка се отказаха защото исках да ги пуснеме на стадиона и те казаха че фуко че избега!Карамански искаше да ми води мечка ама не пожела да купи една каца мед та кучетата да са и повкусни,приятелю как да гледам на балкон 30 кучета?Навит съм ,води вълка ако вземе нещо от двора БРАВО!!!!!!!!Ама не вярвам!!!!!Ч ИЧКО ТОРМЕНТОР не се паля а искренно се забавлявам с човешката простотия наи лесно се пише за неща от които нямаш понятие cheers смятам да побликувам вижданията си в областа на квантовата механика s) ,Ване не ми отговори на въпроса! cheers
Публикувано: 31 January 2007 - 11:49 AM
Каракачанците давят вълци и мечки, под път и над път, а Българските овчарски кучета биват попелявани от чакали и лисици. b) b) b)

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 31 January 2007 - 11:55 AM
Организатор БКК за БОК

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 31 January 2007 - 11:55 AM
Цитат
обади са за нещо съвмнестно фен съм на Аинщаин,а веднъж бях гледал и игралем филм за него.......така че имам сериозни познания за ядренатата физка
стартер как ще ги пробваш ,винаги съм се интересувал от качествата на овчарските кучета ?

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"
Публикувано: 31 January 2007 - 01:13 PM
Цитат
Цитат
обади са за нещо съвмнестно фен съм на Аинщаин,а веднъж бях гледал и игралем филм за него.......така че имам сериозни познания за ядренатата физка
стартер как ще ги пробваш ,винаги съм се интересувал от качествата на овчарските кучета ?
Тези които пишат тука разбират от кучета толкова колкото аз от физика ouu
Публикувано: 31 January 2007 - 02:48 PM
Намерих въпросната снимка в един руски форум постната от наше родно "светило". Въпроса, който си зададох е защо я няма в БГ форума, толкова ли е срамно да ни я покажат или има нещо гнило, или пък сме определено ограничени да схванем какво става. За това я постнах .
Как се държи песа при убито животно /особено от него/ .... май........
Поздрави иначе е хубаво името БОК , с тъпотията се оправяйте сами и успехи. bravoS
Публикувано: 31 January 2007 - 03:03 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Тези които пишат тука разбират от кучета толкова колкото аз от физика ouu
Незнам кой колко разбира от кучета,но не е гот да се обиждаме!Глупаво е!
Едни пишат щот им е кеф,други просто щот няма какво да правят,трети само и единствено да се заяждат!
Аз,не съм фен нито на БОК нито на КК, БГ.Горан или още незнам какви имена ще искарате,но вместо да се присмивате,вземете напишете нещо смислено!
Особенно тия дето пускали" вуци"и "мечки"на кутренцата си!
п.с.извинявам се,че взимам отношение,но едни и същи глупости се пишат!Както казах не съм фен на породата,нито разбирам от нея!Но ще е приятно,като влезе човек в този форум, да прочете някъкви интересни и смислени работи!
п.с.и не е гот да се споменават хора които не са между живите!
Айде останете си със здраве!!!