Българско овчарско куче
Публикувано: 31 January 2007 - 03:05 PM
защото ,тука разбирачите са толкоз прозрачни че още преди да си я постнала се знае кои кво ще каже ......и какъв е смисъла като няма значение знам че и ти "служиш за родината" е успя да вкараш интрига, ся добре ли си.
би ли дала линка руския саит,макар да не го шпрехам ,с тях ше намеря повече общо отколкото с нашите ора ,искам да видя дали и те мислят по този начин за кучетата ни
би ли дала линка руския саит,макар да не го шпрехам ,с тях ше намеря повече общо отколкото с нашите ора ,искам да видя дали и те мислят по този начин за кучетата ни

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"
Публикувано: 31 January 2007 - 05:07 PM
Братко пит,виждал съм скопени кучета при овчари,чиито стада са в околностите на туристически хижи,кучетата са скопени като големи,а не като палета,обяснението им е ,че така поне скопеното куче оставало при стадото заедно с женските,ако на някоя хижа има разгонена кучка.
Публикувано: 31 January 2007 - 06:15 PM
Цитат
Цитат
Поне някои ку4ета се опитаха ти ако си бил там и си бил с ку4е що не излезна да си пробва6 ку4ето с Аламат или Хатар.
Поне ку4етата се опитаха,а имаше доста хора и ку4ета,които въобще и не си и помислиха да си пробват техните с горепосо4ените.
Така,4е не си мисли,4е ако ми докараш жив вълк няма да го пусна не се притесняваи ще го пусна ти само докараи b)
Поне ку4етата се опитаха,а имаше доста хора и ку4ета,които въобще и не си и помислиха да си пробват техните с горепосо4ените.
Така,4е не си мисли,4е ако ми докараш жив вълк няма да го пусна не се притесняваи ще го пусна ти само докараи b)
Tи твоито пробва ли го ?Като го пробваш с Хатар или Аламат и то не квичи и бяга и вълк ще ти докарам дружески привет.
Аз немога да разбера,тези Хатар и Аламат,вълци ли са,или мечки?
Най лесно е с чужда пита помен да се прави! wink немислите ли? ;)
Публикувано: 31 January 2007 - 06:47 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Поне някои ку4ета се опитаха ти ако си бил там и си бил с ку4е що не излезна да си пробва6 ку4ето с Аламат или Хатар.
Tи твоито пробва ли го ?Като го пробваш с Хатар или Аламат и то не квичи и бяга и вълк ще ти докарам дружески привет.
Аз немога да разбера,тези Хатар и Аламат,вълци ли са,или мечки?
Най лесно е с чужда пита помен да се прави! wink немислите ли? ;)
Ни са вълци ,ни са мечки ама БОК-четата от тях като бягат как да спрат вълк,наи лесно се дава акъл от страни super best
Публикувано: 31 January 2007 - 07:20 PM
Вчера,
вземахме та немахме работа с ТРОЯН и направихме белята да пуснем уш за манинко нашите псета да си поиграят - те па вземаха та се нае.аха ..............
oleeee oleeee oleeee oleeee oleeee oleeee oleeee oleeee oleeee oleeee
вземахме та немахме работа с ТРОЯН и направихме белята да пуснем уш за манинко нашите псета да си поиграят - те па вземаха та се нае.аха ..............
oleeee oleeee oleeee oleeee oleeee oleeee oleeee oleeee oleeee oleeee
Прикачени файлове
-
IMG_0236.jpg (56.28K)
Брой сваляния: 86
Публикувано: 31 January 2007 - 07:23 PM
Тъй и тъй белята стана,
поне да я бяхме поляли - ама от изумление забравихме и туй да свършим !!!!!
bl) bl) bl) bl) bl) bl) bl) bl) bl) bl)
поне да я бяхме поляли - ама от изумление забравихме и туй да свършим !!!!!
bl) bl) bl) bl) bl) bl) bl) bl) bl) bl)
Прикачени файлове
-
IMG_0239.jpg (89.09K)
Брой сваляния: 78
Публикувано: 31 January 2007 - 07:25 PM
Абе то квото стана,
стана ама дано поне стока да излезе ............
worthy worthy worthy worthy worthy worthy worthy worthy worthy worthy
стана ама дано поне стока да излезе ............
worthy worthy worthy worthy worthy worthy worthy worthy worthy worthy
Прикачени файлове
-
IMG_0237.jpg (94.75K)
Брой сваляния: 75
Публикувано: 31 January 2007 - 09:27 PM
А,
сега една малка загадчица за интернет специалисти:
КАКВА ПОРОДА СА ТЕЗИ КУЧЕТА ?????
сега една малка загадчица за интернет специалисти:
КАКВА ПОРОДА СА ТЕЗИ КУЧЕТА ?????
Прикачени файлове