Цитат
Да бе Стефко нали Цафа го докара в Силистра и трябваше да го посрещнем човека някъде и това стана в нашата кръчма и какво лошо има в това.Защо не го посрещна ти например.
Нали по същото време въпросния Искър бе посочен за ЕТАЛОН, а кръстоската с азиатец на Живко бе на второ място и ЕТАЛОН за ръст.Нали си спомняш Живко какво каза- Този уж много разбира , а го КЛАСИРА, а Султан на Тишо бе на трето място, защото е дребен.
И на изложба съм ходил и видях за какво става въпрос- това ми бе достатъчно за да НЕ СТАНА член.
Ние излязохме от този клуб , а вие се изпокарахте и не след дълого се разпадна въпросния клуб и така е и досега.
Единствено ви обединяват строго лични интереси- единия искаше кучето му да стане шампион, другия дъщеря му да стане съдия, ти да се сдобиеш с хубаво куче , а може би да станеш и председател и т. н.
Тихомире , Тихомире! Лъсна ти задника пред всички. Ето как пречупваш всичко през опорочения си мироглед. Иван Димитров ти каза не веднъж ,че мераците ти за власт са смешни и жалки. Сега единия такова пък другия онакова......
Какво лошо има в това едно младо и интелигентно момиче да бъде подкрепено и да стане съдия? Или някой да иска кучето му да стане шампион , особенно ако заслужава. Колкото до моето председателство , не ме познаваш! Аз съм помагал и на стария клуб без да съм председател включително и с пари. За разлика от теб. А за председател на новия, ме избраха хората , които го учредиха. И ни обединява нещо много по-важно от глупостите които си написал.
Иначе ти излезе от клуба/стария/ и намрази безкрайно С.Попов заради лошите оценки , които даде на твоите кучета. Рамбо - много "типичен" представител на породата с неизвестен произход и двете сестри - джуджета и гуджуци. Такива ми ти работи.