Българско овчарско куче
Публикувано: 29 May 2007 - 10:52 PM

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 31 May 2007 - 02:53 PM
Цитат
Цитат
Ти постоиано ме триеш но аз ниама да се откажа.И сега да те питам как мина..световното.. колко кучета овчарски имаше на изл. в Пазарджик даи малко инфо.
Тъпичък ,но упорит. l)
Публикувано: 31 May 2007 - 03:29 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Ти постоиано ме триеш но аз ниама да се откажа.И сега да те питам как мина..световното.. колко кучета овчарски имаше на изл. в Пазарджик даи малко инфо.
Тъпичък ,но упорит. l)
А още един умник си подаде зъбките хаха мишка.Покажи си кучето бе отворкоо bash
Публикувано: 31 May 2007 - 04:45 PM

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.
Публикувано: 31 May 2007 - 05:09 PM
Цитат
Цитат
Мисля че доказаните качества на кучетата му са най-доброто доказателство за работата му с породата.А без знания и опит не би постигнал тези резултати. А че има много "разбирачи"....навсякъде е така за жалост.
Нямам нищо напреки ,но за кои качества става въпрос и пред кого ги е доказал,в Разлог ли????

Публикувано: 31 May 2007 - 05:36 PM

Публикувано: 01 June 2007 - 07:22 PM
Поне като ми триете постовете ми кажете причината - от 2 години съм регистриран в този форум - незнам да съм обидил някого (не че няма заслужаващи).
И да ми изтриете всички постове, и да ме баннете за този форум това няма да промени ситуацията - а тя е че положението на българското овчарско куче е трагично - и вместо някой хора да ми трият постовете, да се захванат за работа, а не само да се тупат в гърдите как всички бокове били тяхни, как освен тях няма други заслужили - еми какво сте направили бе господа
30 години (ако приемем че 1974 е представено това куче за пръв път) нищо.
Разделение, взаимно оплюване, нямате ясна цел какво целите с развъждането на тези кучета, няма родословна книга, пълно е с кучета с неясен и съмнителен произход - еми колкото и да е жалко това е положението - много вождове, малко индианци и липса на порода.
Хайде трийте на воля:)

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 02 June 2007 - 12:32 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Мисля че доказаните качества на кучетата му са най-доброто доказателство за работата му с породата.А без знания и опит не би постигнал тези резултати. А че има много "разбирачи"....навсякъде е така за жалост.
Нямам нищо напреки ,но за кои качества става въпрос и пред кого ги е доказал,в Разлог ли????
За ваше съжаление не само там,а пред всички интересуващи се истински от БОК, на екстериорни изложби (оценявани включително и от г-н Попов) и то от години насам. За работните качества качете се с него в планината b) За повече инфо се обръщайте към Динко.
В планината няма какво да правим. Даите правилник за изпит на работни качества.Че тогава да ги видим от планината и от равнината
Публикувано: 02 June 2007 - 08:44 PM
аз съм майката на Маги, не дадох разрешение за регистрация на детето си за да бъде използвана и някой да публикува съобщения от нейно име. Запознати сме с правилата на форума и Вие като модератор, трябва да ги спазвате, но това не включва триене на постове, ако не Ви харесва съобщението или е против правилата на форума, изтрийте текста и напишете с главни букви, че съобщението е редактирано от Вас!
До всички пишещи във форума на БОК, от днес Маги няма да пише по темите в БОК и ако има някакво съобщение в бъдеще, знайте, че не е писано от нея.
Поздрави
на всички познати!

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 03 June 2007 - 12:21 AM
Цитат
аз съм майката на Маги, не дадох разрешение за регистрация на детето си за да бъде използвана и някой да публикува съобщения от нейно име. Запознати сме с правилата на форума и Вие като модератор, трябва да ги спазвате, но това не включва триене на постове, ако не Ви харесва съобщението или е против правилата на форума, изтрийте текста и напишете с главни букви, че съобщението е редактирано от Вас!
До всички пишещи във форума на БОК, от днес Маги няма да пише по темите в БОК и ако има някакво съобщение в бъдеще, знайте, че не е писано от нея.
Поздрави
на всички познати!
Здравейте майка на Маги!
Моля да не тълкувате този ми начин на обръщение към Вас като ирония или подигравка.
Не Ви познавам, не познавам и дъщеря Ви. Единственото, което зная за нея е, че е още прекалено млада, да не кажа малка, но в същото време лично за мене тя е едно много свястно дете, което има потенциал в бъдещето на нашата национална гордост - Българското Овчарско Куче.
За съжаление ми се наложи да отсъствам известно време, намах възможност да отварям и форума. Тази вечер се прибрах от път едва в 23:30 ч. След като проверих кореспонденцията си, реших да погледна и във форума, където е една от любимите ми теми - тази за Българското Овчарско Куче. От това, което прочетох, разбрах, че е имало доста корекции, вмешателства, триене или както щете там го наречете.
Мене също са ме трили много, забранявали са ми достъп до форуми, а има и една шайка от комплексирани злобари, които ме преследват като бесни кучета. Това не ми пречи, знаейки цената си да давам от себе си това, което зная и от което разбирам.
Това, което съм чел от Вашето дете понякога звучи наивничко, но е неподправено и аз не мога да го съдя, изхождайки от позицията на нейната възраст. Не убивайте желанието й да пише, въпреки всичко и въпреки всички. Дайте й шанс да продължи все още да живее с мисълта, че доброто е повече от злото на този свят. С годините животът достатъчно много ще я очука, за да прозре суровите истини на нашето не до там вазвишено ежедневие.
Като се надявам да се вслушате в моите думи, оставам с най-добри чувства и надежда, че дъщеря Ви ще продължи да се изказва, да пита и да се учи. Оставете я сама да научи, че животът е превратен и мръсотията в него е много. Но поне за сега, не убивайте желанието й да живее във все още илюзорния си свят.
Поздрави,
Николай Атанасов
Публикувано: 03 June 2007 - 07:55 AM

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 03 June 2007 - 08:42 AM
Цитат
Поне като ми триете постовете ми кажете причината - от 2 години съм регистриран в този форум - незнам да съм обидил някого (не че няма заслужаващи).
И да ми изтриете всички постове, и да ме баннете за този форум това няма да промени ситуацията - а тя е че положението на българското овчарско куче е трагично - и вместо някой хора да ми трият постовете, да се захванат за работа, а не само да се тупат в гърдите как всички бокове били тяхни, как освен тях няма други заслужили - еми какво сте направили бе господа
30 години (ако приемем че 1974 е представено това куче за пръв път) нищо.
Разделение, взаимно оплюване, нямате ясна цел какво целите с развъждането на тези кучета, няма родословна книга, пълно е с кучета с неясен и съмнителен произход - еми колкото и да е жалко това е положението - много вождове, малко индианци и липса на порода.
Хайде трийте на воля:)
Ванко, аз не съм те трил досега но по въпроса за документацията трябва да знаеш че вече имаме племенна книга и то без фалшификации, каквито не се съгласих да се правят преди две години от сегашната алтернатива. Имаме чудесни родословия и когато се срещнем ще ти ги покажа. Племенната ни книга съдържа стара информация продължена от по-новата и систематизирана по правилата на БРФК и FCI. Никой от нас няма лошо отношение към теб или друг лоялен участник във форума. За останалите не ми се говори!Поздрав! bgflag

Публикувано: 03 June 2007 - 09:12 AM
компания. Той , А.Петков и покойния М. Арсенов имаха някакви претенции /финансови и организационни/ доколкото знам , но не намериха сили и мъжество да дойдат на общото събрание на НК и да защитят позицията си а се изпокриха като мишоци . И сега действат като такива !
Публикувано: 03 June 2007 - 11:37 AM
Цитат
компания. Той , А.Петков и покойния М. Арсенов имаха някакви претенции /финансови и организационни/ доколкото знам , но не намериха сили и мъжество да дойдат на общото събрание на НК и да защитят позицията си а се изпокриха като мишоци . И сега действат като такива !
И имате наглоста да го напишете! Кажете го в лице на хората за които говорите! Ама тука е по-лесно,а и знаете че "гумичката" ви пази. a) Лошото е че лъжите ви ги четат и хора сега откриващи породата....жалко.
ПП: Спрете да си измивате ръцете с така нaречената "алтернатива" която си има име-"Български Киноложки Клуб за Българско Овчарско Куче", ако наистина се работеше съвестно и само за породата,много преди да има разцепление(по вина не на хората от БКК за БОК) можеше да имаме регистрирана порода!
Всичко хубаво от мен,аз спирам да пиша във форума за "Българско Овчарско Куче". Няма смисъл.