Цитат
Няма-по подходящо от това име, БОК-Българско....
Няма член и любител на породата който да не гори от нетърпение
час по скоро форумът да бъде отворен, та макар и цензуриран.
Господин Попов,ИМАМ ЕДНА МОЛБА,ако е възможно разбира се.
Явно вашата компетентнос,желание,знание,дрзнят някой хора които -
по никъкъв начин не искам да убидя , че знаят по-малко,но усещам, че
всеки Ваш коментар или отговор ги дразни. Тези дразги, спорве са
причина според мен разбирасе да затворят форума.
Молбата ми е,не приемайте предизвикатествата , т.е-не им отговаряйте.
Ако продължавате по-същия начин и във този форум явно някой хора
го правят умишлено,да няма форум.Надявам се,че не е така.
Незнам дали наистина си нов или някой стар с нов акаунт - но форумите ги имаше много преди да започне г-н. Попов да пише в тях (караниците винаги ги е имало), но бяха затворени точно когато г-н. Попов стана модеретор на единият от тях.
Не съм много навътре в клубните дела на НКБОК, но само за около 2 години от организацията се отцепиха сумати хора, за които допреди това се смяташе че са най-големи дружки с г-н. Попов.
Най-вероятно са били подтиснати от неговата компетентност по въпросите за овчарските кучета и най-вече как да се удовлетвори манията за гигантизъм на овчарското куче (виж малко по-нагоре поста за новото кучило).
А може и Попов да е прав, но това трябжаше да се докаже. Единственият начин беше той да каже - и се получи една ...
Големи хора, гледат се в очите и се лъжат, та чак си вярват. Но по-лошото беше, че като не успяваваха да се надлъжат, започнаха да се обиждат и да плюят по всеки и по всичко, което не е на тяхна страна - логично положението ескалира до там, че форумите бяха затворени.
Те тава е. :blink:
Та това което виждаш тук е просто въпроси на които някои хора търсят отговори - нито орландо, нито никиген търсят интриги, виж за Кара не знам.