Българско овчарско куче
Публикувано: 23 February 2008 - 11:16 PM
А бе rovshan що си мениш толкова често ника - тамън те запомнят хората по един начин и хайде нова регистрация.
Или гледаш г-н.Попов (г-н, щот гледам забележка ми е направил) да не разбере, че по други форуми плюеш срещу селекцията правена от членове на НКБОК. Давай и тук.
Или гледаш г-н.Попов (г-н, щот гледам забележка ми е направил) да не разбере, че по други форуми плюеш срещу селекцията правена от членове на НКБОК. Давай и тук.

www.bgdogs.net
Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Публикувано: 24 February 2008 - 03:04 AM
Цитат
А бе rovshan що си мениш толкова често ника - тамън те запомнят хората по един начин и хайде нова регистрация.
Публикувано: 24 February 2008 - 07:44 AM
Цитат
С само да допълня още нещо към горният си пост.
Когато взех от една сая (така им викаха на овчарниците в нашето село) първото си овчарско през 1986 г. никой в овчарника не ми каза, че вие сте го произвели.
Но нали всички са ваша кръв така че най-вероятно и аз съм гледал ваши кучета:)
Когато взех от една сая (така им викаха на овчарниците в нашето село) първото си овчарско през 1986 г. никой в овчарника не ми каза, че вие сте го произвели.
Но нали всички са ваша кръв така че най-вероятно и аз съм гледал ваши кучета:)

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 24 February 2008 - 08:56 AM
Цитат
Г-н Попов на всеки вятър яка невдигайте ;),защото само вас хулят,а тях си невиждат.
То за всичко е виновен Попов ти незнаеш ли? ;D ;D ;D Приноса му за породата е голям и като не могат да го стигнат злобеят ;)Та половината той ги е направил кучкари ама това е друг въпрос.Поздрави
Публикувано: 24 February 2008 - 09:54 AM
Цитат
Цитат
Г-н Попов на всеки вятър яка невдигайте ;),защото само вас хулят,а тях си невиждат.
То за всичко е виновен Попов ти незнаеш ли? ;D ;D ;D Приноса му за породата е голям и като не могат да го стигнат злобеят ;)Та половината той ги е направил кучкари ама това е друг въпрос.Поздрави
Публикувано: 24 February 2008 - 10:19 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Как ги раждаш Ванка ;D ;D ;D ;D ;DКолко кучета ще водиш в Банско или не си решил още?Имаме и да се черпим ;D
Публикувано: 24 February 2008 - 12:40 PM
Цитат
дреме ми за попов и за теб на... питах те за шибил нали правиш реклама на аврам или когато нети отьрва неси КОМПЕТЕНТЕН. :P :P кажи ваня о обьрках се вано
Понеже не ти дреме се чудех дали да ти отговарям, но все пак.
Незнам защо си останал с такова впечетление - но никога не съм правил реклама на Аврам - просто написах че на 22 ще има изложба на БКК за БОК - ама там не е само Аврам.
А на снимката която ми показа какво да коментирам, като нищо не се вижда - когато ми каза че се казва Шибил ти казах че незнам за кое куче става дума - така, че няма какво да коментирам. Е после прочетох в другият форум че бил мелез с Лендзир - е щом казваш значи е така - поне на този етап нямам причина да не ти вярвам. Досега каквото си казал си го потвърдил с някакви доказателства.
Все някога ще се запознаем и тогава ще разбереш дали съм ваня или вано :P :P :P

www.bgdogs.net
Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Публикувано: 24 February 2008 - 05:33 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Как ги раждаш Ванка ;D ;D ;D ;D ;DКолко кучета ще водиш в Банско или не си решил още?Имаме и да се черпим ;D