Българско овчарско куче
Публикувано: 07 March 2008 - 03:19 PM
Цитат
НЕБЕЗИЗВЕСТНИЯ МЕЧО МОТОРИСТА Е ОТНОВО НА СЦЕНАТА ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Сега какви мотористчета има ще ти падни шапката!!! А ти поне докъто навършиш първа петилетка в породата дано ти дойде акъла, защото и тия у вас са кръв с него и те са мотористи и то повече от него. Хайде със здраве и дано пораснеш някога!!! Имаш не малко време до заветната петилетка! Много си ми мил ама не човечиш!!!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 07 March 2008 - 03:20 PM
Цитат
Стеф4о, казала съм на охраните да следят Хера и да ми кажат като се разгони! Ще ти звънна. Харесала съм си един мъжкар! :wub:

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 07 March 2008 - 03:29 PM
Цитат
НАЛИ СА СПАСИТЕЛИ КАК ДА НЕ СЕ КЪПЯТ ;D ;D ;D ;D

Публикувано: 07 March 2008 - 03:35 PM
Цитат
Цитат
НЕБЕЗИЗВЕСТНИЯ МЕЧО МОТОРИСТА Е ОТНОВО НА СЦЕНАТА ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Сега какви мотористчета има ще ти падни шапката!!! А ти поне докъто навършиш първа петилетка в породата дано ти дойде акъла, защото и тия у вас са кръв с него и те са мотористи и то повече от него. Хайде със здраве и дано пораснеш някога!!! Имаш не малко време до заветната петилетка! Много си ми мил ама не човечиш!!!
Публикувано: 07 March 2008 - 03:44 PM
Цитат
Цитат
НАЛИ СА СПАСИТЕЛИ КАК ДА НЕ СЕ КЪПЯТ ;D ;D ;D ;D