Българско овчарско куче
Публикувано: 30 March 2008 - 06:59 PM
Цитат
БОЯТ НАСТАНА ТУПКАТ СЪРЦАНИ,става въпрос за сърцата на развъчиците които имат по-двадесет-тридесет
овчарски кучета във фермите си,за хората които милеят за ОК на България.
Много назад някъде из форумите бях писъл,че съм оптимист и вярвам,че ще има Видов ден.Бях писъл, по-памет цитирам.
Що си мисля,че интернет ще е причина за нашето скорошно обидинение.Какво имах предвид,че всеки който се интерисува и милее за ОВЧАРСКОТО КУЧЕ НА БЪЛГАРИЯ се рови из форумите,търси мнението на този и оногова,претегля
кой колко струва и сам си решава,както много от колегите,що да прави,на кого да вярва и на кого не.
Имам идея колеги РАЗВЪДЧИЦИ,ОТ ВСИЧКИ КЛУБОВЕ,ВСИЧКИ САМОСТОЯТЕЛНО РАЗВИВАЩИ СЕ ,КИНОЛОЗИ ,КУЧКАРИ КАКТО
ЩЕТЕ ГИ НАРЕЧЕТЕ,ДА ОТВОРИМ ТЕМА В КОЯТО ВСЕКИ ДА ИЗРАЗИ СВОЕТО МНЕНИЕ КАК,ПО-КАКЪВ НАЧИН ВИЖДА ИЗХОД
ОТ ТАЗИ ПЛЕТЕНИЦА,ОТ ИНТЕРЕСЧИИ,КАРИЕСЧИИ,ПЕЧЕЛБАРИ,ИНТРИГАНТИ ,И ВСЯКАКВИ ДРУГИ УТАЙКИ КОИТО НИ ПРЕЧАТ
ДА СЕ РАЗВИВАМЕ, НАЙ ВАЖНОТО ДА РЕГИСТРИРАМЕ НАЙ СТАРАТА ПОРОДА НА БАЛКАНИТЕ.
Без компромиси ,няма да постигнем нищо.Мислая,че името е препъни камъчето,за което се дърлим.Дайте да го
измислим,че да удовлетвори всеки.КАТО НЕ ИЗКЛЮЧВАМЕ И ГОЛЕМИЯ КАМЪК(КОКЪЛ) ЗА КОЙТО Е ГОЛЯМАТА БОРБА.
МОЛЯ МОДА ДА МЕ ИЗВИНИ ЗА ПИСАНЕТО С ГЛ.БУКВИ,ПИША СЪВСЕМ СЪЗНАТЕЛНО С ТАКИВА.
НЕКА ПОЛЗВАМЕ ФОРУМА ПО-ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ,КАТО ВЛЕЗЕМ В ГАЛЕРИЯ ДА ГЛЕДАМЕ САМО СНИМКИ.
МИСЛЯ,ЧЕ ИДЕЯТА МИ НЕ Е ЛОША,ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ КРЕПКО ЗДРАВЕ И МНОГО КЪСМЕТ :palec: :palec:
Еми лайка да отваря една тема и всеки, който желае, да си изкаже мъката и как според него могат да се решат проблемите. Мисля че ще е интересно да се види как го виждат положението и какво според тях е бъдещето за развитието на породата, на хората пишещи в този форум.
Подкрепям идеята :->)

www.bgdogs.net
Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Публикувано: 01 April 2008 - 05:16 PM
Цитат
;)
Абе вие хубаво пускате снимки на някакви кучета, ама
вземете та им напишете и имената поне. Не да не сме некакви
гадатели или екстрасенси и да знаем кое е всяко едно постнато куче...